klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Yup. Για αυτό άλλωστε στα μεγάλα τουρνουά παίζουν πάντα ένα patch πρίν. Για να προλάβουν οι παίκτες να συνηθίσουν nerfs/buffs/champs αλλαγές κτλ.
Zahariel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Κανουμε stream scrims στο lol4greeks.com για οποιον ενδιαφερεται
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ωραιος βοηθεια Κολησα παλι στα 1500 ολο φτανω εκει [1530]και μετα κανω 3 ηττες και παλι κατω στα 1490 μπορει τωρα να παω και 1400 γαιτι μου την δινει Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να κανω κατι Δεν εχω μαθει να παιρνω τανκυ παικτες ,καθως οποτε παιρνω και κανω initiate ,η ομαδα μου δεν εχει damage.Το κακο ειναι οτι παιρνω η ap carry η ad αλλα δεν ξερουν[ορισμενες φορες,σημερα 3 φορες εχασα και τις 3]να κανουν τα βασικα Τσμαπα δρακοι,τσαμπα μπαρον,εχω βαρεθει να κερδιζω και μετα να κλεβουν τον μπαρον επειδη ο jungler μας δεν ξερει να κανει smite και μετα να χανω Εχω βαρεθει να παιρνουμε εμεις το baon[φυσικα αφου εχουμε κανει ace,και φωναζω με κεφαλαια να παμε ολοι baron]και απλα να κοιτανε ολοι τι να κανουμε,τι τους λεω καντε push κτλ ,τιποτα[μιλαμε με τυπο με fon και sunfire sto 26 λεπτο],φοβουντε τον ισκιο τους ,και δεν μπορω να μπω εγμω μεσα καθως δεν ειμαι τανκ .Idk what to do Zahariel helppp
Zahariel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 E αν ειναι παιζουμε Κανα game να σου δωσω κανα tip αφου σε δω να παιζεις
slipknot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ελπίζω πως όχι, γιατί ο CowboyTV μπορεί να χαρακτηριστεί με τη λέξη που ανέφερε άπειρες φορές χθες, "τρόμπας".
Zahariel Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Eγω; Οχι, δεν εχω καμια σχεση με το cowboy. Απλα το lol4greeks εχει ενσωματωμενο και το stream του cow. Οτι παιζουμε εμεις τα δειχνει στο αριστερο stream. Aσχετο βεβαια αν ο cowboy παιζοντας ranked στο 700 elo εχει πιο πολλους viewers απο scrims 1,9-2k παικτων -.-
zeniath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Ρε το παλικάρι παίρνει τα πρωτεία στο last hit-NOT πραγματικά ήταν απόλαυση στο try hard για last hit και να μην του βγαίνει κανένα Το 700 elo έλυσε πολλές απορίες μου σε σχέση με τους άλλους 9 players Από net cafe παίζατε εσείς; Γιατί δεν άντεξα πάνω από 2 λεπτά να ακούω την χάβρα ιουδαίων που γινόταν εκεί πέρα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 εχασα 70 ποντους απο εχθες,7 συνεχομενς εχω στα ρανκ,δενλε οτι παιζω πολυ καλα ,αλλα οπως και να εχει ολλες οι ομαδες ειναι τραγικες τι καλα σκορ εκανα τι οχι ,εχανα,ειναι και θεμα τυχης..
Zahariel Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 O ενας επαιζε απο net και δυστυχως οντως ειχε πολλη βαβουρα. Δεν το απολαμβανουμε ουτε εμεις, πιστεψε με. Και να ξερεις Σωκρατη, δε φτανει να παιξεις καλα. Πρεπει να κανεις και την ομαδα σου να παιξει καλα, η απλα να παιζεις τοσο καλα που να κουβαλας μονος σου.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 μπα με εχει παρει απο κατω πλεον.Γενικα το οτι συνεχεια κολαω σε εκεινο το elo [φτανω 1510 και ξαναπεφτω στα 1460 στα καπακια]σημαινει οτι δεν ειμαι για παραπανω Δεν feedaρω,φαρμαρω καλα ,δεν χανω το lane μου αλλα δεν μπορω να πω οτι μπορω να κανω carry την ομαδα μου.Μεχρι και σημερα στο bot ,οπως παντα κερδιζω το lane Μου με mf,17-4 και εχασα ,οι συμπαικτες μου ειχαν 0-2,0-4,2-8 κτλ,ορισμενα παιχνιδια δεν κερδιζονται.Το θεμα ειναι να κερδισεις το lkane σου ,ή να βοηθησεις τα υπολοιπα lane? Ορισμενες φορες ειναι τοσο brainless τα team που κερδιζεις και απλα εχουν βαλθει να το δωσουν το παιχνιδι δινοντας τσαμπε kill
sistah Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Ρεε παιδια, θελω καπου να πω τον πονο μου. 2 μηνες εχω που παιζω, και ειμαι lvl 27, δεν εχω παιξει ranked οπως ειναι λογικο και εχω μαθει πολλα απο φιλους μου που μου λενε τι κανω λαθος κτλ. Βλεπω guides, ειδα και το championship που εγινε τωρα και εξελισσομαι. Ομως δεν αντεχω αλλο, τα ματια μου πονανε με αυτα που βλεπω! Οταν παιζω με random ατομα, και ενω εχω 15-17/7 kills ως ad carry, ή θα ειναι ενας afk ή το tank δεν ξερει που παν τα τεσσερα και τι να κανει built με αποτελεσμα να παιζω 50min και να χανουμε απο απανωτα λαθη. Εγω να οργιαζω στο chat να μην κανουν target το tank ή να μην κανουν attack στο 3 λεπτο για να παρουν kills αντι να creeparoun και να κανουν λιγο harrass, οποτε με κραζουν που δεν τους βοηθησα. Ενα προσφατο παραδειγμα: Ειναι ολοι οι αντιπαλοι στο mid tower μας πριν τον Inhibitor και κανουμε def, βλεπω την ηλιθια την fiora να ανηφοριζει. Της λεω: "Που πας?" Μου λεει: "Wait χρειαζομαι creeps....." Αντιλαμβανεστε σε ποσα sec την φαγανε. Το bottom line μου ειναι, οτι αρχιζω να το απεχθανομαι το game λογω αυτου. Σπαταλαω 5-6 ωρες στο LoL και βγαινω με τα νευρα κροσσια και την πιεση στο 200. Δεν λεω, κανω λαθαρες και εγω, αλλα αντιλαμβανομαι 5 πραματα. Αμα καποιος ξεκινησει LoL χωρις να εχει αλλα 4 ατομα min που να εχουν λιωσει και να παιζουνε ολοι παρεα, απορω πως μαθαινουν και πως δεν το βαριουνται. Τελος, η καραμελα με το report ειναι αηδιαστικη. Report γιατι ειναι noob, report γιατι μου την σπαει κ.ο.κ
shinigami Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Welcome to league of legends ^^ Ετσι εκανα και εγω μεχρι να παω 30 αλλα ειχα παρα πολλους γνωστους που παιζανε οποτε μετα τα 30 εμπαινα συνεχεια με γνωστους! Βασικα και τωρα εχω να μπω καιρο μονος σε game (εκτος ranked).. Μπαινε με φιλους,skype και μοιρασε πονο
Tetix Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Επίσης μην γράφεις απολύτως τπτ! Όσο γράφεις εσύ, τόσο γράφουν οι άλλοι και χάνουν το focus και δν παίζει κανείς στο τέλος. Ακόμα και αν οι υπόλοιποι 4 γράφουν συνεχώς εσύ μην πεις τπτ, ούτε να σταματήσουν ούτε τπτ άλλο! Θα σταματήσουν αν δουν ότι έστω ένας παίζει σοβαρά Ααα επίσης χτες πρόλαβα να παίξω ένα ranked με την lulu... Πρώτη φορά την πήρα και φάνηκε ωραίο char! Q για slow (ένα level έβαλα μόνο εκεί) W για MS/polymorph (max δεύτερο), Ε για shield/damage (αυτό max πρώτο), και ulti για ένα καλό heal!
Προτεινόμενες αναρτήσεις