Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Α πολύ καλό patchaki επιτέλους nerfaroun και το sustain από τα αντικείμενα. Όσο για την Lulu, έχει να πέσει τρελός έρωτας. Υπάρχει καμμιά κοπέλα που δεν θα την αγοράσει? Εγώ..; Τι κερδίζω.
koularasss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Είπαμε, στουν... με ποιο abllity θα κανει stun?
koularasss Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2012 Θέατρο του παραλόγου συγνωμη αν σας πριζω αλλα τους ορους δεν τους πολυκαταλαβαινω.
Gilmaru Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Βγήκε. Να σας πω ρε παιδιά, έχει κανείς άλλος πρόβλημα να πάρει rp? Προσπαθώ από τότε που άρχισα ξανά και μου βγάζει error. Είναι γενικό το πρόβλημα ή μπα?
Gilmaru Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 χαχα, εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει πάντως. Πρόσφατα σχεδίαζα να το κάνω, αλλά αρνείται να με αφήσει. Από ευγένεια φαντάζομαι! Έπαιξα μόλις ένα dominion με lulu και στις δυο ομάδες. Φάση φαίνεται να έχει, αλλά δεν μπορώ να κρίνω, αφού και αυτοί που τις έπαιζαν δεν ήξεραν τον χαρακτήρα ακόμη. Είναι πολύ γουτσου πάντως
interkirilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Εμένα εκ πρώτης όψεως μου φάνηκε op η lulu... Για support κόβει υπερβολικά πολυ! Εντωμεταξυ έβλεπα τους TSM στο corsair πρωτάθλημα και πρόσεξα πως σε όλα να όλα τα games έκαναν ban lulu... Sent from my iPod touch using Insomnia
TheELF Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2012 Ε εν τάξη νέος champ=instabann μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρεις ακόμα της δυνατότητες και πως να τον κάνεις counter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις