Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αμα ομως εχεις Jungler στην ομαδα σου τοτε θα εχεις solo top και vs2 ειναι δυσκολο.

ξες ποσες φορες με εχει feedarei το solo top? :P

Αυτό λέει και το αφεντικό,ότι ο κόσμος δεν ξέρει...Αν είσαι 1vs2 δεν κάνεις επίθεση,κάθεσαι κοντά στο tower τρως κάνα creep,αν κάτσει βαράς και καμία σε κάνα champ και κατά τα άλλα παίζεις αμυντικά και περιμένεις καμιά ευκαιρία, όπως το να έρθει ο jungler για κάνα gank.

Ξες πόσο εύκολα είναι να κάθεσαι κάτω από το tower;; ^_^

• Super Moderators
Δημοσ.

Πως το μετραμε στα normal games ; :shifty:

δεν είναι εμφανές όπως στα ranked, αλλά δουλεύουν και τα 2 με τον ίδιο τρόπο...

Δημοσ.

Team SoloMid Announces Roster Change

http://www.solomid.net/forums/index.php?/topic/21787-team-solomid-announces-roster-change/

Team SoloMid is one of the oldest North American team in League of Legend's competitive scene and has kept a consistent roster for nearly a year now. During this time, every member of TSM have become great friends and formed a bond that persists even outside of the game.

Only a few months ago, Team SoloMid formed the first League of Legends gaming house in North America as a brilliant step towards refining their play. However, with this large step, problems arose in regards to the path necessary for TSM to become the best team. Such problems have caused strife out of the game and its effects have crippled teamwork and ultimately is detrimental to our performance as a team. With this, TheRainMan has decided to step off the main team and former Epik Gamer's Dyrus will be in his stead. This decision was made in full acceptance of all members and RainMan will continue to stream for SoloMid and stay in the gaming house.

Team SoloMid has become more than just a team for its members and though people come and go, they still remain friends. While RainMommy will no longer play with the team, his loud outbreaks will continue to be heard during scrims and he will continue to be a friend of each member.

Επιτέλους...

2 ντίβες ragers σε μία ομάδα ήταν over the top.

Επιτέλους κάποιος που μπορεί να παίξει παραπάνω απο 3 champions.

Επιτέλους η μέγιστη ντίβα Regi δεν θα δικαιολογείται που ragάρει σα δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι στον trashman και ίσως παίξει τεχνικά όπως πάρα πολύ καλά ξέρει.

Δεν πιστεύω οτι τεχνικά ο dyrus είναι κάτι ιδιαίτερο as we speak αλλα σίγουρα θα έχει καλύτερη επικοινωνία με τους υπόλοιπους απο ότι ο TRM.

Όπως είπε και ο Chaox

Shan 'Chaox' Huang: Rainman didn't mesh well with the team, we were too asian for him.

Δημοσ.

Είναι γενικό πρόβλημα που το έχουν σχεδόν όλοι αν όχι όλοι. Διάβασε στα φορουμς να δεις, το κοιτάνε λένε (εδώ και κάτι ώρες... :mrgreen: :devil: )

Δημοσ.
Επιτέλους...

2 ντίβες ragers σε μία ομάδα ήταν over the top.

Επιτέλους κάποιος που μπορεί να παίξει παραπάνω απο 3 champions.

Επιτέλους η μέγιστη ντίβα Regi δεν θα δικαιολογείται που ragάρει σα δεκαπεντάχρονο κοριτσάκι στον trashman και ίσως παίξει τεχνικά όπως πάρα πολύ καλά ξέρει.

Δεν πιστεύω οτι τεχνικά ο dyrus είναι κάτι ιδιαίτερο as we speak αλλα σίγουρα θα έχει καλύτερη επικοινωνία με τους υπόλοιπους απο ότι ο TRM.

Όπως είπε και ο Chaox

Shan 'Chaox' Huang: Rainman didn't mesh well with the team, we were too asian for him.

Να'ταν και εμένα οι ανησυχίες μου τέτοιες ρε π#ύστη.

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα... κατεβασα και εγκατεστησα το lol και ενω κανω register κανονικα και μου ερχεται το mail, δεν μπορω να κανω login...

καποια βοηθεια??? ειναι κολληματακι η μου ξεφευγει εμενα κατι?

Δημοσ.

Να'ταν και εμένα οι ανησυχίες μου τέτοιες ρε π#ύστη.

πάψε να ασχολήσαι plz χαλάς την εικόνα σου!

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα... κατεβασα και εγκατεστησα το lol και ενω κανω register κανονικα και μου ερχεται το mail, δεν μπορω να κανω login...

καποια βοηθεια??? ειναι κολληματακι η μου ξεφευγει εμενα κατι?

Πρόσεχε να είσαι στο server στον οποίο έκανες εγγραφή,το διαλέγεις στην πρώτη οθόνη που βγάζει server west /nord east / usa .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...