koularasss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 λοιπον,εκανα pentakill με kata σε 1vs5 αλλα ειχα κλειστο το recorder,υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το βρω? εκανα ενα game πολυ καλο με ενα φιλο μου,και θελουμε να το ανεβασουμε στο youtube,πως μορω απο το lol recorder να το κανω??? καποιος?
gio@ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αμα βρεις κανεναν αλλο που το εγραψε και επαιζε στο ιδιο παιχνιδι αλλιως αστο
koularasss Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 ενα game το εχω ηδη κανει record,τωρα πως το ανεβαζω στο youtube?
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Nα δωσω κι εδω το link http://lol4greeks.com/ Eιναι μια προσπαθεια π γινεται απο μερικα παιδια, εχει καθημερινα Content, ranked games και scrims μεταξυ top ελληνων παικτων, και φυσικα τουρνουα. Καλυψαμε go4lol και EMS qualifier. Τα qualifier συνεχιζουν και σημερα και αυριο, με τοπ4 το σαββατο. Δειτο το, αξιζει. Αν άκουω καλά είναι ο ιδέας ο φαλακρός απο το cowboy.tv που είχε και το καρναβάλι παρουσίαση στη ΔΕΘ ε; /puke edit: To αλλο παλικάρι έχει ιδέα απο το game αλλα ο cowboyτέτοιος πρέπει να το γυρίσει στη μπάλα or something. Φαίνεται οτι υπάρχει για να υπάρχει και απλά να είναι annoying με φράσεις τύπου καράτε και άμυνα... Ότι mother fucking ναναι. Μιλάω για το grc vs tw(?) game που βλέπω τώρα. edit2: "Ήθελαν να τον καταπιούν σαν espresso". facepalm. Ακούγεται η φίλη μου απο το σαλόνι: "Ποιός είναι αυτός ο ηλίθιος;". Γελάω τέλος πάντων... Με λέει ξές ποιόν μου θυμίζει; Αυτόν που ήταν στην έκθεση........... protip: Πέρασε απο το "event" για περίπου 10 λεπτά.. Btw είναι ντρΆεναρ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Γιατι το αλλο,passive του Kog reduce armor,lololoolol Παντως πολυ ωραιο στυλ ,σαν να εβλεπα τουρναμεντ οπως και τα αλλα
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ναι ντάξει μπράβο για την προσπάθεια αλλα όταν castάρεις παιχνίδι για το οποίο δεν έχεις ιδέα και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαιμουδίζεις, χαλάει όλο το concept. Χίλιες φορές να ήταν μόνο το παληκάρι που έχει ιδέα απο το παιχνίδι. Θα ήταν μακράν καλύτερο και πιο ευχάριστο.
Zahariel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Συνηθως ειμαι εγω και το παληκαρι που σου αρεσε Klain Απλα αυτον καποιοι τον πανε, καποιοι δεν τον πανε σα σχολιαστη, ειναι μαλλον hate it or love it.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πες ότι έχεις τον τρελό του χωριού μωρέ. Θα μάθει [που θα πάει.
slipknot Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ας απολαύσουμε την επέλαση της κόκκινης αρκούδας.
klainmaingr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ThrowshotGG. Ούτε στα 1100 αυτή η γελοιότητα.
Tobajara Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 ThrowshotGG. Ούτε στα 1100 αυτή η γελοιότητα. Επειδή δεν παρακολούθησα, τι ακριβώς έγινε?
pipiris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Λες και βαρεθηκαν ξαφνικα οι CLG και λενε δε γαμιεται, τι και αν εχουμε απειρο προβαδισμα? Ας το δωσουμε το παιχνιδι! Κλαιν μαιν, ποιος θελει 50 χιλιαρικα? Βραβειο πεταγματος παιχνιδιου για το τουρνουα οχι μονο στον HotshotGG αλλα σε ολη την ομαδα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Συνηθως ειμαι εγω και το παληκαρι που σου αρεσε Klain Απλα αυτον καποιοι τον πανε, καποιοι δεν τον πανε σα σχολιαστη, ειναι μαλλον hate it or love it. σηεμρα τι ωρα ειναι το ματς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις