SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 protip: Η riven είναι γυναίκα. Yeah ,i know, αλλα μονο για γυναικα δεν μοιαζει... Καλη η καινουργια αλλα δεν την βλεπω σαν assassin.Αμα την κανεις glass canon σαν τα αλλα assasin τυν πουλεψες.Η w και η e ειναι παρα πολυ καλη για laning και σου επιτρεπει να ξεκινησεις με armor η να την κανεις τανκυ[atmogs]
Atallos1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Yeah ,i know, αλλα μονο για γυναικα δεν μοιαζει... Καλη η καινουργια αλλα δεν την βλεπω σαν assassin.Αμα την κανεις glass canon σαν τα αλλα assasin τυν πουλεψες.Η w και η e ειναι παρα πολυ καλη για laning και σου επιτρεπει να ξεκινησεις με armor η να την κανεις τανκυ[atmogs] Δεν θα πας atmogs Θελεις το slow του FM και μετα Atmas Ειναι situational char Πχ ειναι στυλακι Riven χωρις το mobility βεβαια Δεν ξερω αν το Wriggles θα κολλησει σε ολα τα matchups top Ισως rush Brutaliser για αρχη σε καποιες περιπτωσεις να ειναι καλυτερα
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.lolbase.net/lists/top500/eu-november-2009 Συγκίνηση
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 πολυ damage αλλα τιπτοα αλλο Δεν ,απλα δενν 0 τροπου να φυγεις [τι διαολο,assasin χωρις εναν τροπο να φυγεις απο την μαχη],0 cc ,οπτοε αν δεν γινει tanky full ,δεν κανει τιποτα.
nrkmaiden Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 http://www.lolbase.net/lists/top500/eu-november-2009 Συγκίνηση 1 θα πω respect!
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Καλά ρε συ είναι παμπάλαιο. Δεν έπαιζαν και τόσοι τότε
Impious Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ADEYrX5UKQM&feature=g-vrec&context=G2f17ecbRVAAAAAAAACw
kuzko21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αν βγαλω σε ενα παιχτη ενα item που εχει ενα unique active , πχ το gunblade , υπαρχει καποιος τροπος να βαλω αυτο το skill σε καποιο κουμπι στο πληκτρολογιο η πρεπει αναγκαστηκα με το ποντικι κλικ κλικ κλικ...γιατι δε βολευει και ιδιαιτερα...
afentiko Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ανάλογα σε ποια θέση του inventory το έχεις είναι το αντίστοιχο 1-2-3-4-5-6 πλήκτρο (πάνω από τα q-w-e-r ξέρεις...). Άμα το έχεις πρώτο είναι το 1 άμα το έχεις στη δεύτερη θέση είναι το 2 κλπ. Ελπίζω να ξέρεις πώς τους αλλάζουν θέση...
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 αν βγαλω σε ενα παιχτη ενα item που εχει ενα unique active , πχ το gunblade , υπαρχει καποιος τροπος να βαλω αυτο το skill σε καποιο κουμπι στο πληκτρολογιο η πρεπει αναγκαστηκα με το ποντικι κλικ κλικ κλικ...γιατι δε βολευει και ιδιαιτερα... Μπορεις να το βαλεις στο smartcast κι αυτο,οπως και τα skills σου(Αν δεν το εχεις κανει ηδη καντο,ειναι πολυ καλυτερο) Ψαξε στα key bindings και καπου θα λεει item smartcast
kuzko21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Ανάλογα σε ποια θέση του inventory το έχεις είναι το αντίστοιχο 1-2-3-4-5-6 πλήκτρο (πάνω από τα q-w-e-r ξέρεις...). Άμα το έχεις πρώτο είναι το 1 άμα το έχεις στη δεύτερη θέση είναι το 2 κλπ. Ελπίζω να ξέρεις πώς τους αλλάζουν θέση... ευχαριστω. οχι να τα αλλαζω θεση ξερω... Μπορεις να το βαλεις στο smartcast κι αυτο,οπως και τα skills σου(Αν δεν το εχεις κανει ηδη καντο,ειναι πολυ καλυτερο) Ψαξε στα key bindings και καπου θα λεει item smartcast οχι δεν το εχω κανει... τι ακριβως ειναι το smartcast? το εχω δει στα options αλλα δεν εχω δοκιμασει κατι...
Atallos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Οταν βαλεις το smartcast δεν θα χρειαζεται να πατας ξανα πανω στους αντιπαλους σου για να κανεις τα spells Αν εχεις πανω στον "χαρακτηρα" τους τον κερσορα του mouse θα γινονται τα spells κατευθειαν Mouseover casting με λιγα λογια Το ιδιο μπορεις να κανεις και για τα summoner spells αλλα και για items Εγω ολα τα spells τα εχω φυσικα στο smartcast,ακομα και τα δυσκολα πχ του Rumble Ο χρονος αντιδρασης μειωνεται ουσιαστικο στο μισο και μπορεις να κανεις combos πολυ ευκολα Για τα items μην τα βαλεις ολα στο smartcast,βαλε το 5 και το 6 ας πουμε για τα active items Εγω πχ αυτα το εχω στα πλαγια κουμπακια του mouse Για να τα κανεις ολα αυτα πρεπει να ξερεις τι range εχει το καθε spell,αλλιως θα την πατησεις
driftingcris Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Λοιπών παιδιά Θέλω να βάλω και εγώ να παίξω LoL αλλά έχω κάποιες απορίες. Κατά αρχήν το lol είναι free ή έχει καποια μηνιαία συνδρομή? Επίσης έχω Internet on the go της cosmote Και έχω ένα όριο σε download στα 10gb. Κάθε πότε κάνει update το Game? Γιατί άμα κάνει κάθε μέρα την γ*****α. Τέλος, πρέπει να κατεβάσω τον client και μετά θα καvει update, ή ο client που κατεβάζω ειναι ενημερωμένος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις