techfreak19 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 το παιχνιδι εχει γινει gtp. Πλεον ουσιαστικα σε αναγκαζει να παιζεις αναλογα με το meta κι οχι τι σου αρεσει εσενα. ποια η διασκεδαση σε αυτο; επισης ρολοι οπως το adc πραγματικα δεν παιζονται πλεον και να το καταργουσαν δεν θα ειχε διαφορα αλλα μαλλον το κρατανε για να feedαρονται τα αλλα lanes
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τα adc φτιξαν πολυ σε αυτη τη season αλλα ναι ειναι το πιο δυσκολο lane γτ θελει τρομερο Positioning!Ωστοσο δεν νμζ οτι ειναι αδυναμα ισα ισα θα ελεγα...Πλεον βλεπεις και πολλα στο mid ακομα και σε LCS επιπεδο!
techfreak19 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τα adc φτιξαν πολυ σε αυτη τη season αλλα ναι ειναι το πιο δυσκολο lane γτ θελει τρομερο Positioning!Ωστοσο δεν νμζ οτι ειναι αδυναμα ισα ισα θα ελεγα...Πλεον βλεπεις και πολλα στο mid ακομα και σε LCS επιπεδο! Μην μιλας για επαγγελματικο επιπεδο οπου παιζουν με τις ομαδες τους και που ξερουν πως και ποτε να τα προστατευουν. Μιλαμε για εμας τους απλους ανθρωπους που παιζουμε με αγνωστους που δεν καταλαβαινουν καν τον ρολο του adc ουτε σε dia επιπεδο. Μπορει να εχουν καποια dmg αλλα οταν οι περισσοτεροι champs τα κανουν ενα hit αντε δυο το πολυ τι να λεει;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Κοιτα η rito δεν μπορει να σε μαθει να παιζεις...αυτο το κανει καθε παιχτης για τον εαυτο του.Αυτοι σου δινουν μονο τα "οπλα" για να το κανεις!Ειναι απλο...στο adc ενα πραγμα πρεπει να μαθεις για τα teamfights...Το POSITIONING αλλα μεχρι το platinum (παραπανω δεν εχω παει) τα παλικαρια προσπαθουν να μαθουν να φαρμαρουν...οποτε οπως λες χαιρετα μου τον πλατανο!Δεν σημαινει οτι ειναι αδυναμα τα adc αυτο...απλα οτι οι παιχτες δεν καταλαβαινουν τον ρολο τους στο παιχνιδι οπως εγω που παιζω top/jungle και σκοπος μου ειναι το σωστο engage η να προστατευσω καποιο μελος της ομαδας και να gankαρω και να εκμεταλευομαι οτι μπορω απο τον χαρτη!Ας πουμε λοιπον οτι ο "σκοπος" των ADC ειναι λιγο πιο δυσκολος και δεν μαθαινεται τοσο ευκολα γτ θελει και λιγο παραπανω μυαλο και να βλεπεις 2-3 κινησεις μπροστα για αυτο και ολα τα ADC μεχρι Master παραπονιουνται και στο challenger παντα τοp 1 ειναι ADC που εχουν τερματησεις αυτες τις στρατηγικες! 1
techfreak19 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Κοιτα η rito δεν μπορει να σε μαθει να παιζεις...αυτο το κανει καθε παιχτης για τον εαυτο του.Αυτοι σου δινουν μονο τα "οπλα" για να το κανεις!Ειναι απλο...στο adc ενα πραγμα πρεπει να μαθεις για τα teamfights...Το POSITIONING αλλα μεχρι το platinum (παραπανω δεν εχω παει) τα παλικαρια προσπαθουν να μαθουν να φαρμαρουν...οποτε οπως λες χαιρετα μου τον πλατανο!Δεν σημαινει οτι ειναι αδυναμα τα adc αυτο...απλα οτι οι παιχτες δεν καταλαβαινουν τον ρολο τους στο παιχνιδι οπως εγω που παιζω top/jungle και σκοπος μου ειναι το σωστο engage η να προστατευσω καποιο μελος της ομαδας και να gankαρω και να εκμεταλευομαι οτι μπορω απο τον χαρτη!Ας πουμε λοιπον οτι ο "σκοπος" των ADC ειναι λιγο πιο δυσκολος και δεν μαθαινεται τοσο ευκολα γτ θελει και λιγο παραπανω μυαλο και να βλεπεις 2-3 κινησεις μπροστα για αυτο και ολα τα ADC μεχρι Master παραπονιουνται και στο challenger παντα τοp 1 ειναι ADC που εχουν τερματησεις αυτες τις στρατηγικες! δεν ειναι τοσο απλο φιλε. το adc ειναι ο μονος ρολος που ειναι τοσο εξαρτημενο απο την ομαδα κι ιδιαιτερα απο το support. οταν ο αλλος δεν ξερει να παιζει καν support κι οι μισοι και βαλε ειναι autofill κι απλα τρολαρουν τι μπορεις να κανεις εσυ,οσο καλος κι αν εισαι κι οσο κι να ξερεις το position σου; τιποτα. το εχουν κανει τοσο αδυναμο και τοσο εξαρτημενο που δεν εχει κανενα νοημα στο παιχνιδι. πεθαινει μονοχυτο ,ολοι κανουν εκει φοκους γτ ειναι ο ευκολος στοχος και σχεδον ποτε δεν κοιταει η ομαδα να το προστατευσει γτ ειναι ασχετοι. και δεν ειναι μονο το adc ειναι γενικα το παιχνιδι π εχει γινει σκατα και σε αναγκαζει να παιζεις οτι θελει αυτο κι οχι οτι θες εσυ αλλιως δεν παιζει να ανεβεις ποτε.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Το προηγουμενο μηνυμα μου εξηγει οτι ειπες...
techfreak19 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Το προηγουμενο μηνυμα μου εξηγει οτι ειπες... το θεμα ειναι οτι στο ποστ σου εσυ μιλας για το 5% του community οταν οι περισσοτεροι ειμαστε απο dia Και κατω. δλδ πρεπει να εισαι challenger για να παιξεις νορμαλ σαν ανθρωπος; και παλι ακομη κι εκει αυτο με το μετα δεν αλλαζει. ειδικα εκει παιζουν ΜΟΝΟ μετα. σκλαβοι του μετα δλδ και το τι προσταζει η riot σε καθε patch. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 κανεις δεν σε προσταζει να παιξεις κατι συγκεκριμενο!Μην ακουω χαζα...παιζω Jungle οτι επαιζα και S3-S4! Επισης το ADC ολο ειναι το Positioning οσο σκουπιδι Supp autofill και να χεις αν μαθεις να κινησαι στα fights φτανεις τουλαχισοτν χαμηλο dia!
frozex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2017 Έχει κανείς παρατηρήσει αύξηση του ping του; Αν ναι σε ποιον πάροχο ιντερνετ είναι;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2017 παρασκευη σαββατο δεν μπηκα χθες π μπηκα ημουν στα 100 δηλαδη +40-50 απο αυτο που παιζω συνηθως!κ κατi streamers που ειδα παλι ειχαν 80αρια-90αρια...Εγω forthnet
GeorgeHellas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Και έχω με χολ ήμουν +20-30 και με spikes που και που.. Όσο για τον φίλο πιο πάνω που λέει ότι σε solo queue φτανεις εύκολα κάτω από d3, απλά να τον ενημερώσω πως δεν υπάρχει adc σε αυτά τα ελο που να παίζει σόλο. Όλα duo με sup μπαίνουν...
Panagiotis32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Ψάχνω να πουλήσω δυο account ενα στον EUNE απο το season 3 με καμια 20αριά skins ανάμεσα στα οποία dj sona kai το legendary toy Ezreal (μπορώ να κάνω μια λίστα αν κάποιος ενδιαφέρετε) και σχεδόν όλα τα champs (εκτός απο 11) , g3. 50Euro Και το άλλο στον EUW, 22lvl, με Hextech Annie. 20Euro. Δεν έχει σχεδόν τίποτε άλλο. Το έκανα για 2ο στον west αλλά δεν το ανέβασα λόγω υψηλότερου ping που είχα σε σχέση με τον EUNE. Μόνο Θεσσαλονίκη δυστυχώς με συνάντηση σε κάποιο ιντερνετ καφε.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γραφτο στις αγγελιες εδω δεν πουλαμε/αγοραζουμε...
SakafliaC Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Όταν πατάτε profile εκεί στο summary κάτω δεξιά που δείχνει το rank, σας δείχνει το solo/duo ή το flex?
Προτεινόμενες αναρτήσεις