YourTrueLegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Σε ποια high elo streams >master βλεπεις jax/yi/trynda στο top? Στα υπολοιπα που λες, αλλαζεις point σιγα σιγα. Αρχικα ειπες οτι τo master elo ειναι γενικα clown fiesta (συμπεριλαμβανομενων παιχτων), τωρα λες οτι το soloq ειναι clown fiesta επειδη λειπει η συνενοηση και γινονται λαθη σε ομαδικο επιπεδο. Τεσπα, προφανως και δεν ειναι clown fiesta αυτα τα elo. Αν ηταν, ολοι θα βρισκονταν master. Υπαρχει λογος που καποιοι ταβανιζουν plat/gold/silver/bronze.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Σε ποια high elo streams >master βλεπεις jax/yi/trynda στο top? Στα υπολοιπα που λες, αλλαζεις point σιγα σιγα. Αρχικα ειπες οτι τo master elo ειναι γενικα clown fiesta (συμπεριλαμβανομενων παιχτων), τωρα λες οτι το soloq ειναι clown fiesta επειδη λειπει η συνενοηση και γινονται λαθη σε ομαδικο επιπεδο. Τεσπα, προφανως και δεν ειναι clown fiesta αυτα τα elo. Αν ηταν, ολοι θα βρισκονταν master. Υπαρχει λογος που καποιοι ταβανιζουν plat/gold/silver/bronze. ρε φιλε για τι θα μιλγαμε για ομαδες?για solo παντα μιλαμε...ουτε καν flex που μπαινουν για να παιξουν και να δοκιμασουν παιχτες σαν τα παλια νορμαλ! τεσπα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη... Καλα απο το να ταβανιζεις plat/gold/silver/bronze μεχι την clown fielst του master εχει ακομα πολυ χωρο για πολλους εκκατομυρια παιχτες...δεν ειναι λιγοι αλλωστε αυτοι που ανεβοκατεβαινουν απο D2 σε chall λιγους ποντους ολο τον χρονο!οι αυτοι που πανε απο high plat μεχρι τα μεσα του diam...τεσπα αν δεν βλεπεις και αλλα stream και μιλας μονο για τον ευατο σου δεν μπορεις να καταλαβεις προφανως τι λεω...αν δεις stream γνωστων παιχτων επαγγελματητιων η μη τοτε θα καταλαβεις!
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 ρε φιλε για τι θα μιλγαμε για ομαδες?για solo παντα μιλαμε...ουτε καν flex που μπαινουν για να παιξουν και να δοκιμασουν παιχτες σαν τα παλια νορμαλ! τεσπα ο καθενας εχει διαφορετικη αποψη... Καλα απο το να ταβανιζεις plat/gold/silver/bronze μεχι την clown fielst του master εχει ακομα πολυ χωρο για πολλους εκκατομυρια παιχτες...δεν ειναι λιγοι αλλωστε αυτοι που ανεβοκατεβαινουν απο D2 σε chall λιγους ποντους ολο τον χρονο!οι αυτοι που πανε απο high plat μεχρι τα μεσα του diam...τεσπα αν δεν βλεπεις και αλλα stream και μιλας μονο για τον ευατο σου δεν μπορεις να καταλαβεις προφανως τι λεω...αν δεις stream γνωστων παιχτων επαγγελματητιων η μη τοτε θα καταλαβεις! Σαφως, υπαρχει διαφορα αναμεσα στο οτι "το master ειναι clown fiesta" με το οτι "το soloq ειναι clown fiesta". Στην πρωτη περιπτωση φαινεται πως αναφερεσαι συγκεκριμενα σε παιχτες υψηλων elo, στην δευτερη στοχοποιεις τον τροπο παιχνιδιου που αναγκαζει σε λαθη τον οποιονδηποτε ανεξαρτητως elo. Παρολα αυτα εσυ που βλεπεις πολλα streams δεν μου απαντησες σε ποιο high elo stream βλεπεις jax-trynda-yi να κανουν splitpush στο top. Εχω υποψιν μου 2 "high elo" stream βεβαια ειδικα για jax... Aλλα καλυτερα να μας πεις εσυ σε ποια streams βλεπεις αυτα τα picks s7/top.
SakafliaC Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 hashinshin θα λέει ελπίζω, όχι αρχηγό που υπονοείς..
Heybro Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Θαυμάζω την υπομονή σας που παίζεται τέτοια παιχνίδια. Είχα κολλήσει και εγώ πριν μια 10ετια με lineage ένα τρίμηνο φουλ και το παράτησα και δεν ξανά ασχολήθηκα με online gaming.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Θαυμάζω την υπομονή σας που παίζεται τέτοια παιχνίδια. Είχα κολλήσει και εγώ πριν μια 10ετια με lineage ένα τρίμηνο φουλ και το παράτησα και δεν ξανά ασχολήθηκα με online gaming. το Lineage2 μοιαζει με οαση σε σχεση με το LOL εγω επαιζα παρα πολλα χρονια και δεν θυμαμαι ουτε μια φορα να μου εχουν ευχηθει καρκινους η και αλλα πολυ χειροτερα οπως δεν θυμαμαι να εχω rageαρει και εγω ποτε σε σημειο που να μην θελω να παιξω...παιζαμε τις φαπες μας χαναμε και το μονο π σκεφτομασταν ηταν πως θα οργανωθουμε να κερδισουμε το spot για να farmaroume η για το RB... Για τα stream που σου λεω βλεπε cowsep main yi jungle παιζει και top επισης Voyboy Πολυ jax και irelia!Trynda η αληθεια ειναι το ειπα πιο πολυ επιδη τους θεωρω ιδιο gameplay με τους παραπανω παιχτες... Για ελληνικα stream WL βλεπω μονο και riou,hayate Που υπονοει καποιος δεν βλεπω αν και στην αρχη season 3 τον χαζευα και πεθενα στα γελια τον αλλον τον hashishin πως τον λενε τον εμαθα προ χθες που απο WL που ηταν skype για την EUNE challenger οργανωση της rito που μετα μπηκε και ο Hayate Και του ειπε ο WL οτι μοιαζει με αυτον αλλα δεν τον εχω δει ποτε! Το θεμα ειναι οτι εγω δεν ανεφερε αυτα τα pick τυχαια...αλλα επειδη βασιζονται σε μια λογικη που λεει οτι ισως ειναι οι καλυτεροι splitpushers στο game και η ομαδα τους φωναζει να ειναι μαζι στα teamfight η για να κανουν def...Και κυριως αυτα γινονται σε High elo DIam+...Γτ πιο χαμηλα πεφτει μονο κουβαλημα και καθολου tf!
Luxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 To Adaptive Helm ψιλοαχρηστο item μου φαινεται. Το duration κραταει μονο 4 seconds. Δλδ ποια champions μπορουν να σπαμαρουν το ιδιο spell σε λιγοτερο απο 4 seconds εκτος απο cassio, kata, ryze;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 νομιζω ειναι 5sec εκτος αν αλλαξε στο PBE κατι... κοιτα και taliyah Q παιζει και Syndra Q και γενικα πολλα champ Κανουν πανω απο ενα spell σε 2 sec ακομα και Ez Q η Pantheon Q
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 σωστη παρατηρηση... γενικα δεν νμζ παντως να ειναι επιλογη κανενος το item...Ειδικα για 15% dmg αν ηταν 30-40 για 2-2,5sec θα ηταν καλυτερα!
Luxx Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ισως να του δωσουν καποιο buff σε επομενα patch. Θα δειξει..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Εν τω μεταξυ απο χθες προχθες που εγινε το patch δνε εχει τυχει να μπω και διαβαζω παντου για το Herald...Τοσο OP?
mitsos125 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 παιδια καλησπερα κανω trade account στο lol για cs go παρακαλω αν ξερετε η θελει καπιος ας μου πει παρακαλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις