Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον beta client, που πλεον ειναι ο επισημος. Αν τον εβαζες παλαιοτερα σου εδιναν ενα developer icon.
Alpha-Icon.jpg

Δημοσ.

Ολοι ειχαν πει. Αφου οταν μπηκε το νεο patch μου εδειχνε οτι το πηρα και καλα.. Αλλα δεν υπαρχει πουθενα.

Δημοσ.

Υπηρχαν ατομα που ειχαν την Beta Πιο νωρις απο τους αλλους, γνωστη και ως Alpha. H riot τους ειχε επιλεξει με βαση τα χαρακτηριστικα του Pc τους και την δραστηριοτητα τους στο PBE, κατα 90% των περιπτωσεων. Αν και εχω κοψει το Lol, μπαινω αραια και που pbe for fun :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι καπως ετσι ειναι τα πραγματα,διαλεξαν καποιους για δοκιμη της alpha εκδοσης πολυ πριν την εναρξη της beta,4 μηνες πριν νομιζω εμπαινα κανονικα στον νεο client aplha.

Δημοσ.

Παντως εμενα μου ειχε βγαλει μηνυμα οτι εαν βαλω τον beta client θα παρω και το εικονιδιο.. Και δε πηρα τιποτα.. Τον εβαλα 2 εβδομαδες πριν μπει επισημα. Ημουν 100% μεσα στο οριο.

Μπορω να στειλω καπου ή δε θα λαβω απαντηση ποτε;

Δημοσ.

Παντως εμενα μου ειχε βγαλει μηνυμα οτι εαν βαλω τον beta client θα παρω και το εικονιδιο.. Και δε πηρα τιποτα.. Τον εβαλα 2 εβδομαδες πριν μπει επισημα. Ημουν 100% μεσα στο οριο.

Μπορω να στειλω καπου ή δε θα λαβω απαντηση ποτε;

Φίλος που είχε στείλει για την Riot Κyle του απάντησαν και του την έδωσαν οπότε δεν χάνεις κάτι αν το θες το εικονίδιο να τους στείλεις ένα mail.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...