nikos1982 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 μου εχουν σπασει τα νευρα 2 μερεσ τωρα.δεν ειμαι ο τελειως παιχτης αλλα ρε φιλε οταν βλεπω morgana support ειναι 100% χαμενο το game παντα οποτε την εχω support.
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ναι πολύ καλός συμβιβασμός, δεν θα μπαίνεις σόλο εναντίων 3άδας, θα μπαίνεις σόλο εναντίων πεντάδας! To μόνο καλό που προέκυψε είναι η επιστροφή του solo/duo Q. Το flex είναι τσίρκο Μεντράνο, θα το δείτε.
GjokerR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Ναι πολύ καλός συμβιβασμός, δεν θα μπαίνεις σόλο εναντίων 3άδας, θα μπαίνεις σόλο εναντίων πεντάδας! To μόνο καλό που προέκυψε είναι η επιστροφή του solo/duo Q. Το flex είναι τσίρκο Μεντράνο, θα το δείτε. Δεν είναι για να μπεις μόνος σου το flex αλλά και πάλι θα έχεις και 4αδα απ την μεριά σου όποτε καλύτερα από το "solo" με τις 3αδες και 4αδες και η δικιά σου πλευρά να ειναι 5 σόλο
nikos1982 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 εχει βαλει κανεις το νεο client.τι παιζει;;;ειδα το βιεντο που εχει πριν κανεις το update.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 πλακα εχει...αλλα το παιχνιδι δεν φτιαχνει οτι και να κανουν...βγαλαν και το draft αστα να πανε...μπαινω ενα normal 2 junglers ο ενας afk μεχρι το 10 ο αλλος afk απο το 3ο λεπτο μεχρι το 20...ΟΛΕ!
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Να ρωτήσω, όταν λένε μερικές φορές μεσα στο παιχνίδι :report τον ταδε...επειδή δεν παίζει καλά,γίνεται να τον κάνουν πράγματι report ή όχι;Και τι επιπτώσεις υπάρχουν στον παίχτη που θα γίνουν τα report?
Luxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Εγω οταν βλεπω τετοια, κανω report αυτον που τα λεει αυτα. Δε γινεται καποιος να φαει report αν δεν παιζει καλα, μονο αν δινει τα kills στους αντιπαλους επιτηδες. 2
Panagiotis32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Πάντα report όσους ζητάνε reports. Είναι bannable offence σε κάθε περίπτωση. 1
dbconan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Παιδια καλησπερα...ειμαι νουμπας και θα ηθελα τα φωτα σας.. Τωρα με τα rang τι γινετε.??? Βλεπω οτι γραφει πχ 3-10 και εχω 2 νικες....Τωρα λεμε αν τα παω καλα θα ανεβω κατηγορια,μετραει αυτη την εποχη τα rang η γινετε κατι αλλο,συγνωμη για την νουμπια μου....το παλευω...οσο μπορω.. Ευχαριστω πολυ για ολα...
GjokerR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Λειτουργούν και πάλι οι paysafe για το lol (μέσα στο άρθρο έχει και το λινκ της σελίδας της paysafe που αναφέρει ποιοι τις δέχονται) https://unboxholics.com/news/gaming/19485-oi-paysafe-kartes-ksana-diathesimes-gia-to-league-of-legends
frozex Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ρε σεις από τότε που έκανα upgrade το client δεν έχω πάρει ούτε ένα κλειδί, bug ή απλή συμπτωση; έχω παίξει καμιά 10αριά παιχνίδια από τα οποία στα 7 τουλάχιστον κάποιος από την ομάδα μου είχε S score. Πριν το upgrade όποτε είχα κάπιο S σχεδόν πάντα έπερνα.
Nikeair Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μετά την τελευταία ενημέρωση μου εμφανίζει πρόβλημα καθώς πάω να αρχίσω το game "Whoops!something broke ξέρει κάποιος πως το διορθώνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις