Delisao Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 μηπως ετρεχε με την ανεξαρτητη καρτα και για καποιον λογω γυρισε στην ενσωματομενη καρτα γραφικων? Δεν το γνωριζω αυτο φιλε μου, πως μπορω να το διαπιστωσω αυτο; Γιατι δεν γινεται να παιξεις με τοσο χαμηλα fps οπως καταλαβαινεις
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 στο shorcut του lol με ενα δεξι κλικ καπου θα λεει για επιλογη καρτας γραφικων (αν υπαρχει αυτη παντα) οποτε παςκαι το ρυθμιζεις και βαζεις default οποια θες...αν δεν υπαρχει τσεκαρε μηπως με κανενα απο τα τελευταια patch αλλαξαν οι ρυθμισεις των γραφικων σου!
dbconan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδες, Ενω δεν ειχα ποτε θεμα με τα fps μεσα στο παιχνιδι, τις δυο τελευταιες μερες μου παρουσιαστηκε. Τα fps μου συνηθως ηταν στα 50-60, ενω τωρα ειναι σταθερα στα 18-23. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει για αυτην την πτωση των fps. Εχω λαπτοπ με W8 64bit και i5. Το εκανα επαναφορα συστηματος αλλα και παλι τιποτα. Τι μπορω να κανω; Μηπως αλλαξες σε πολυ ψηλα επιπεδα της ρυθμισεις μεσα απο το game.?? Mηπως ξεκινησες να γραφεις τα games σου με καποιο προγραμμα.? αυτο αυτοματα ριχνει τα fps
Delisao Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 στο shorcut του lol με ενα δεξι κλικ καπου θα λεει για επιλογη καρτας γραφικων (αν υπαρχει αυτη παντα) οποτε παςκαι το ρυθμιζεις και βαζεις default οποια θες...αν δεν υπαρχει τσεκαρε μηπως με κανενα απο τα τελευταια patch αλλαξαν οι ρυθμισεις των γραφικων σου! Υπαρχουν 2 επιλογες εδω οσο αναφορα την καρτα γραφικων, ποια να επιλεξω; Και οι ρυθμισεις μεσα στο παιχνιδι ειναι οκ οπως τις ειχα και πριν (ολα στα μετρια και χωρις σκιες παιζω) Μηπως αλλαξες σε πολυ ψηλα επιπεδα της ρυθμισεις μεσα απο το game.?? Mηπως ξεκινησες να γραφεις τα games σου με καποιο προγραμμα.? αυτο αυτοματα ριχνει τα fps Οχι οχι τιποτα απο τα δυο φιλε 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δε ξέρω αν επέτρεπεται αυτη η ερώτηση αλλά πουλάει κανείς LOL Account με πολλά level ?Μπορώ να διαθέσω μέχρι 15€
Delisao Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Ειναι στη σωστη επιλογη παντως. Η σωστη ειναι αλλα δεν ξερω γιατι το επαθε αυτο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ετσι ξαφνικα παντως τοση μεγαλη διαφορα μου φαινεται περιεργη...πειραξες τπτ με drivers/αναλυση οθονης?
dbconan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα, ρουνους σωστούς για εκκο, που μπορώ να βρω? Αν είναι και σε ελληνικό σποτ ακόμα καλύτερα.. Ευχαριστώ ένας νουμπας.... Πάνος
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ap quints ή armor για tank ekko vs heavy ad στο τοπ lane. attack speed reds ή magic pen yellows armor ή hp per lvl (ανάλογα το match up) cdr blues ή mr.
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 πιστεψε με αυτην την στιγμη ο rumble δεν χανει απο κανενα melee ad (οταν λες παλιους? παιζω απτην τελευταια βδομαδα του season1 σε κανει? ) το build απεναντι ad ειναι doran shield + pot -> seeker's armguard - μετα αν εχεις kills βγαζεις protobelter αν οχι βγαζεις relais. Το προβλημα με τον rumble που αν δεν δεις καποιον pro να παιζει δεν το αναγνωριζεις ειναι οτι ειναι lane bully που ξεκινει cheese level 1,level 2 σταματας,level 3 ξαναξεκινας και μετα μεχρι το 6 δεν μπορεις να κανεις κατι.Στο 6 συνηθως παιρνεις και το kill.Επισης πρεπει να μπορεις να farmareis.Θα σου παρει 3-4 παιχνιδια αλλα μετα θα καταλαβαινεις οτι ας χασεις 2/6 cs αν ειναι να χασει ο αλλος 4/6. Τωρα παλι αν αυτος που παιζει rumble δεν γνωριζει τα βασικα του laning θα του φενεται σαν να παιζει κατι αχρηστο btw στο σμουρφακι http://eune.op.gg/summoner/userName=str1tzakos Σε ξέθαψα! Καλά θυμόμουν οτι είχαμε εναν Rumble main εδω. Ηθελα να σε ρωτήσω σε Jayce kai Kennen match ups πως τα παει?
testestest Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δε ξέρω αν επέτρεπεται αυτη η ερώτηση αλλά πουλάει κανείς LOL Account με πολλά level ?Μπορώ να διαθέσω μέχρι 15€ Υπάρχει section αγγελιων για τετοια ερωτηματα. Μου κανει εντυπωση που δεν το ξερεις, αφενος διοτι εισαι χρονια στο forum, αφετερου διοτι εχεις αντιγραψει το συγκεκριμενο forum και στο site σου.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σε ξέθαψα! Καλά θυμόμουν οτι είχαμε εναν Rumble main εδω. Ηθελα να σε ρωτήσω σε Jayce kai Kennen match ups πως τα παει? αρκετα καλα και στα 2 match up θα σου πω εγω που παιζω jayce και λιγοτερα τα αλλα 2...γενικα ειναι πολυ skill based match up..Αν failαρεις ειτε το ferocity(η οπως λεγεται) του rummbe ειτε ενα skillshot των αλλων 2 παιχτων την εκατσαν την βαρκα...απλα το καλο με τον jayce οτι εχει τρελο burst και το χει συνεχεια!Σε αντιθεση με rummble οπου ειναι λιγο της υπομονης...Οποτε πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος! Η σεζον τελειωνει 7 του μηνα? 1
xtonyx Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 αρκετα καλα και στα 2 match up θα σου πω εγω που παιζω jayce και λιγοτερα τα αλλα 2...γενικα ειναι πολυ skill based match up..Αν failαρεις ειτε το ferocity(η οπως λεγεται) του rummbe ειτε ενα skillshot των αλλων 2 παιχτων την εκατσαν την βαρκα...απλα το καλο με τον jayce οτι εχει τρελο burst και το χει συνεχεια!Σε αντιθεση με rummble οπου ειναι λιγο της υπομονης...Οποτε πρεπει να εισαι πολυ προσεκτικος! Η σεζον τελειωνει 7 του μηνα? 7 ναι!
aris1986 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Γιατι δεν μπορω να ψηφησω οταν παω πανω απο τα κυκλακια μου βγαζει τον κερσορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις