Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Εδωσε πονο ο καραφλας στο τελος...χαχαχα λετε να πανε καμια τετραδα?
Xrhstos007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα...δεν ήξερα σε ποια κατηγορία ταιριάζει το θέμα για αυτό το δημοσιεύω εδώ...επειδή είναι θέμα για παιχνίδια λογικά θα υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει!! Χθες κατέβασα το League of Legends...Όλα είναι καλά μέχρι να επιλέξω παίχτη,να φορτώσουν στο 100% όλοι οι παίκτες και να αρχίσει το παιχνίδι.Και όταν αρχίζει το παιχνίδι μια χαρά πηγαίνει...καλά ping και fps,δε κολλάει καθόλου αλλά κάνει ένα θόρυβο σαν να ζορίζεται το λάπτοπ...δε ξέρω και πολλά από υπολογιστές για να το εξηγήσω καλύτερα.Πάντως το πρόβλημα αυτό υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι...πριν κάνω format δεν υπήρχε πρόβλημα,μάλλον τώρα κάτι έκανα λάθος όταν το κατέβαζα(αλλά έκανα κατάργηση εγκατάστασης και το ξανά κατέβασα 2 φορές και πάλι κάνει το ίδιο). Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει λίγο αναλυτικά τι πρέπει να κάνω,ευχαριστώ !!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 ισως ειναι πολυ βαρυ για το λαπτοπ...επισης καλυτερα να το γραψεις στο θεμα του παιχνιδιου γτ αυτο θα σβηστει μαλλον!Ποιο λαπτοπ εχεις?
dbconan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα...Ψαχνω ομαδα(4αδα) για να παιζουμε....Ευχαριστω πολυ Πανος..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 φιλε δεν πρεπει ν πεις τι εισαι τι ωρες παιζεις κτλπ?που να ξερουν οι αλλοι...αν θες να παιξεις ranked η νορμαλακια κτλπ
Pa0ki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εδωσε πονο ο καραφλας στο τελος...χαχαχα λετε να πανε καμια τετραδα? Με την κλήρωση που είχαν, μέχρι και τελικό θα μπορούσαν
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 καλα μην το λες...ειδες τι εκαναν και οι υπολοιπες Ευρωπαικες ομαδες...και οι Αμερικανικες...Δεν ξερω γτ αλλα μοιαζει σαν οι χειροτεροι Ασιατες να ειναι καλυτεροι απο τους καλυτερους "Δυτικους"...ας μην καναν εκεινο το 4-0 και τωρα θα λεγαμε οτι να ναι!εγω μια 4 αδα θελω οχι τελικο...και θα ειναι οκ!
Spartan117 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Ενδιαφέρον, με αποχη σχεδόν 2 season είπα να σπαμαρω ranked να δω που θα φτάσω πριν τελειώσει στις 7 και ανεβαίνω σχετικά εύκολα σε diamond. Αν εξαιρέσεις το rng με τους δράκους το παιχνίδι δεν έχει αλλάξει και πολύ σε σύγκριση με το season 4 που έπαιζα, απλά έχει περισσότερο team play τώρα. Ένα σχόλιο για τους παίκτες στα mmr μέχρι τώρα: Gold: Toxic σκουπίδια, 90% πλακώνονται στο chat, insta ignore ολους enemy/team Plat: Λιγότερο toxic αλλα πολλά λάθη σε map movement και mechanics φυσικά Diamond 5 (ότι έχω δει μέχρι στιγμης): Retirement camp feedαρουμε την ζωή μας με ελαχιστες εξαιρέσεις Δεν μπορώ να πω ότι το ευχαριστιέμαι ιδιαιτερα το παιχνίδι γιατί πέφτει πολύ flame σε ότι και mmr και να είσαι και αναγκάζομαι να τους κάνω όλους ignore γιατί αλλιώς δεν παίζεται. Ενδεχομένως να είμαι και λίγο άτυχος με τους παίκτες και τις ώρες. Edit: Mid/Ahri main και stats μεχρι στιγμης Όχι ότι εγώ παίζω απίστευτα, μονο aram έπαιζα season 5, αλλα παίζω όσο καλα χρειάζεται για να ανεβώ
giorgosilver Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα παιδια! Ειναι σχεδον end off seasson..ψαχνω εδω και καιρο μια ομαδα για ranked team..και 4fun Aram/normals...για να testaroume διαφορα...Εαν ενδιαφερεται καποιος im open in invitations! Specs account : Eu Nordic Div:Platinum Lane:Mid champ prefer: Anivia-ahri-lux-malza etc.
Panagiotis32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 θα έπρεπε να σας προειδοποιεί ο client πως παίζετε με δική σας ευθύνη ranked στα τέλη της σεζόν!
Spartan117 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 θα έπρεπε να σας προειδοποιεί ο client πως παίζετε με δική σας ευθύνη ranked στα τέλη της σεζόν! Που υποτίθεται ότι όλοι θέλουν αν ανεβούν?
Panagiotis32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 πολλαπλοί οργασμοί! https://clips.twitch.tv/riotgames/TalentedHerdKappaPride
Προτεινόμενες αναρτήσεις