Panagiotis32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 μλκια που πήραν ez-nami οι ΙΝΤΖ. Μια Morgana ισως να τους έσωζε. Δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα στο Skarner-Cass-Karma synergy. Αναπόφευκτο και το burst απο Kennen-Karma τους διέλυσε. Σαν το Heca,Shen cheataki μαζί με Sivir/Karma. Ξανα και ξανά το ίδιο μέχρι να σπάσεις το Nexus. Τουλάχιστον σ'αυτην την περίπτωση θα μπορούσαν να έπαιρναν μια Morgana (είχαν και last pick support οπότε...) ή έστω να έκαναν ban την Karma ή έστω ο Revolta να έπαιρνε Lee Sin Πάντως δεν μπορώ να πω, εννοείται πως χάρηκα για τους H2K παρόλο που είχα μεγάλο hype για τους Βραζιλιάνους μετά το χθεσινό!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δεν φαινεται και πολυ οτι χαρηκες παντως...αφου λες οτι "τους εσωζε" αλλα w/e προτιμησεις ειναι αυτες!
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Για του λόγου το αληθές μήπως? Γενικότερα δεν έχω αγαπημένες ομάδες και θα υποστηρίξω αυτές που προσφέρουν το καλύτερο θέαμα απο πλευράς mechanical skill και macro plays με ωραία rotations. Θα μου πεις και τα throws πάλι θέαμα προσφέρουν αλλά δεν θα υποστηρίξω μια ομάδα αν κάνουν τρομερά λάθη τη στιγμή που υπάρχουν άλλες σε πολύ καλύτερο επίπεδο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Κοιτα μετα απο δυο μερες αν με ρωτας δεν εχω ξεχωρισει καμια ομαδα...καμια δεν εχει παιξει κανα τρελο παιχνιδι! απλα ο μονος λογος που υποστηριζω h2k ειναι λογω του ελληνα...αλλιως δεν μ νοιαζει...ας πουμε οι splyce και οι g2 πιστευω δεν αξιζουν να ειναι καν στο παγκοσμιο...ειδικα οι g2 Οπως ειπες κ εσυ!ειναι σαν τα τριτοτεταρτα ξαδερφια που καθονται σε μια γωνια στα οικογενειακα τραπεζια χιλιες φορες να πηγαιναν UOL και origen!
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2016 Το πρόβλημα με τους G2 είναι οτι δεν έχουν top lane συν οτι ο Perkz ώρες ώρες έχω την εντύπωση οτι μλκίζεται. Ο Expect είναι ο πιο boostαρισμένος Κορεάτης που έχω δει σε τέτοιο επίπεδο. O μόνος λόγος που όλοι πόνταραν στους G2 οτι θα βγουν δεύτεροι απο το group είναι λόγω του οτι o Darshan των CLG είναι επίσης αδύναμος και θα κουβαλούσε ο Trick (ο οποίος είναι χαλαρά ένας απο τους καλύτερους junglers) συν το bot lane των G2 το οποίο είναι επίσης αρκετά καλό. Κυρίως σ'αυτο το game με τους koo tigers, ο Gnar ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ. Αντί να κάνει ένα καλό engage και ένα καλό ulti και να ήταν ο play maker, έτρωγε το R apo ton Malza και flashαρε πίσω. Ούτε peel ούτε τίποτα... Στο τελευταίο tf επίσης πέθανε χωρίς να κάνει την ulti του αν δεν κάνω λάθος... Απλά τραγικός!
jonakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 πιστεψε με αυτην την στιγμη ο rumble δεν χανει απο κανενα melee ad (οταν λες παλιους? παιζω απτην τελευταια βδομαδα του season1 σε κανει? ) το build απεναντι ad ειναι doran shield + pot -> seeker's armguard - μετα αν εχεις kills βγαζεις protobelter αν οχι βγαζεις relais. Το προβλημα με τον rumble που αν δεν δεις καποιον pro να παιζει δεν το αναγνωριζεις ειναι οτι ειναι lane bully που ξεκινει cheese level 1,level 2 σταματας,level 3 ξαναξεκινας και μετα μεχρι το 6 δεν μπορεις να κανεις κατι.Στο 6 συνηθως παιρνεις και το kill.Επισης πρεπει να μπορεις να farmareis.Θα σου παρει 3-4 παιχνιδια αλλα μετα θα καταλαβαινεις οτι ας χασεις 2/6 cs αν ειναι να χασει ο αλλος 4/6. Τωρα παλι αν αυτος που παιζει rumble δεν γνωριζει τα βασικα του laning θα του φενεται σαν να παιζει κατι αχρηστο btw στο σμουρφακι http://eune.op.gg/summoner/userName=str1tzakos το ειδαμε και στα worlds. το rumble μπορει να το κανει dumpster μια irelia. Nαι και εγω απο σεζον 1 παιζω. εφτασα μεχρι d3 και τωρα εχω ενα σμερφακι στο μιντ πλατ. Εννοουσα απο τους παλιους του φορουμ
Sakiz105 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 γενικως ειναι πολλα picks οι ομαδες δεν τα κανουν για να μην φανε νερφ στα worlds.Παραδειγμα ο rumble που na μονο ο huni επαιρνε. Δευτερο παραδειγμα ο Sol,που πραγματικα αν τον δεις απεναντι κανε τον σταυρο σου.Εχω δει παιχτες να πανε απο plat 5 diamond 1 παιζοντας μονο Sol.Ακομα και τωρα με το νερφ αν εχεις duo jungler νικας 80% των games. Αν θελετε να κανετε abuse οσο προλαβαινετε μεχρι να κλεισει η σεζον και πριν αλλαξουν τα μαστερις Σπαμενα πικς που δεν πολυπαιζονται fiddle jungle,rumble top,kennen top,casseio top,velkoz support,evelynn jungle Οσο για το παραδειγμα που εδωσες ειναι 1,edg vs h2k.Σαν να επαιζαν master vs plat .Τοσα αλλα που ο rumble διελυσε ομαδες ολοκληρες δεν τα ανεφερες
Luxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Τι παίζει με το basic attack lock-in ;; Θα γίνει πιο εύκολο;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Καλη ερωτηση...το ιδιο αναρωτιομουν κ εγω...αυτο το οτι κατω απο 0,3 Sec δεν θα μπορεις να κανεις cancel AA με αγχωσε λιγο...ενα μικρο λαθος και την μαμησες
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 το έκαναν πιο εύκολο αλλά στην ουσία είναι σαν να το κατάργησαν (και το είχαν πει κάποια patches πιο πριν, τότε με την τελευταία αλλαγή στην Nidalee οτι θα το έκαναν αυτό). Cancel δεν μπορείς να κάνεις 0.03 sec πριν χτυπήσει το AA (οχι 0.3). Σ'αυτό το σημείο θα έχει ολοκληρωθεί σχεδόν όλο το aa animation οπότε θέλεις να χτυπήσει μιας και δεν το ακύρωσες πιο πριν. Αρα δεν πρόκειται να σε επηρεάσει αρνητικά. Τουλάχιστον το θετικό είναι οτι δεν θα έχουμε πλέον fail aa cancels λόγω κακού kiting aka λιγότερο tilt 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Σωστη διορθωση για τον χρονο εγω μπερδευτηκα...οντως ειναι μικρος χρονος
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2016 Δυο πρώτα games με Ivern Jungle vs full attack speed shyvana build και assassin armor pen Nocturne στο δεύτερο... FeelsBadMan φαντάζεστε τραγωδία (supp ήταν να πάω αλλά δεν έκατσε με το trolloblindpick mode). Το τρίτο νίκη support. Κάποια συμπεράσματα που έβγαλα imho: 1. Το μεγάλο range toy Q προσφέρει καλά rotations, τρομερά escapes και χρήσιμο engage tool στα team fights με το root και το dash που προσφέρει στο team. 2. Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα με το vision που κόβουν οι θάμνοι. Οχι μόνο mind games, αλλά και πιο πρακτικά μπορεί να σώσεις το carry σε ενα teamfight ή να αποτρέψεις ένα siege κρύβοντας το turret και αρκετά αλλα φαντάζομαι. 3. Η Daisy έχει κάπως κακό AI (σε σύγκριση πχ με τον Tibers) με αποτέλεσμα να απαιτεί καλό micro όπως o Shaco. 4. Εχει αρκετό πειραματισμό το champion μέχρι να ωριμάσει, να μάθουμε απο pro games, optimal paths στην ζούγκλα κτλ. Οπότε θα έχει σίγουρα αρκετά χαμηλό winratio όπως κάθε νεο champion (ίσως ακόμα πιο χαμηλά) και παίζει να πάρει κανένα buffaki που πιθανών να μην χρειάζεται πραγματικά, όπως έγινε και με την Ταλία αρχικά και ήταν OP σε καλά χέρια. τον παίζει κανείς άλλος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις