Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε παιδια , γιατι στα περισσοτερα βιντεακια παιζουν σε ενα τερεν που ειναι και καλα νυχτα;

εμενα ολο το πρασινο μου βγαζει , αντε ειχα παιξει και καποια games σε με χιονια το χειμωνα νομιζω...

ειναι καποια ρυθμιση αυτο η καποιο extension?

Δημοσ.

Παλι σπαθο-bruiser champ?

Δεν βαρεθηκαν πια?

Και δεν ειχαν πει οτι μετα τον Nautilus θα εβγαζαν support?

Αντι να κανουν κανενα rework στο stealth η σε κανεναν πιο παλιο champ βγαζουν καθε 2 βδομαδες καινουριους

Καλη η ποικιλια δεν λεω αλλα...

Δημοσ.

ρε παιδια , γιατι στα περισσοτερα βιντεακια παιζουν σε ενα τερεν που ειναι και καλα νυχτα;

εμενα ολο το πρασινο μου βγαζει , αντε ειχα παιξει και καποια games σε με χιονια το χειμωνα νομιζω...

ειναι καποια ρυθμιση αυτο η καποιο extension?

Είναι η πίστα "harrowing" που είχε μπεί πέρσι και την έβγαλαν φέτος με τον ερχομό (και το φευγιό τελικά) της winter.

Tώρα αν δεν κάνω λάθος παίζεται μόνο η summer στο SR.

Δημοσ.

^ Καλά τα λέει το παιδάκι. Αφιερωμένο σε πολλούς εδώ μέσα.

καταλαβαίνεις ότι αναιρείς τον εαυτό σου εε?

μερικά ποστ πιο πίσω έκραζες την kata αν θυμάμαι καλά!

Δημοσ.

ωραιος ο voli!!σε lvl 18 με full items παει σε 2 vs 1 και γυρναει με μισο hp.

και η kata για εμενα τοπ,οταν παιζω με αυτην καθε φορα ειναι νικη(εκτος αν εχουμε κανεναν feeder)!!

Δημοσ.

αποταν βγηκε ο nautilus εχω καει με evelyn για πολυ ξυλο

καμμια φορα δεν τα παω καλα στην αρχη αλλα late qq τους

σε μερικα δεν περνουν καθολου ματια η περνουν και πανε μονοι :devil: η αν πανε ολοι μαζι τοτε χωνομαι Last

μετα απο ενα spree Ολο με tanks(garen>amumu>malphite>blitz>alistar) Καλη ειναι η αλλαγη :P

doran>mobility>trinity>gunblade> και αν προλαβω Infinity η bloodrazor αν εχουν τρελο Hp

Δημοσ.

καταλαβαίνεις ότι αναιρείς τον εαυτό σου εε?

μερικά ποστ πιο πίσω έκραζες την kata αν θυμάμαι καλά!

Το ότι την έλεγα noob-friendly τι έχει να κάνει με το Video; Για τα κλαψο_ούνια που κάνουν standard ban, που ότι δε παλεύουν το θεωρούν OP θα πηγαίνει καλύτερα, που τυχαίνει να μην είναι λίγα εδώ μέσα.. παραδέξου το. Εγώ ποτέ δε παραπονέθηκα αν έχω Yi/Kata απέναντί μου, αντ’ αυτού χαίρομαι.. ^_^

Εγώ ποτέ δεν βάζω την λέξη OP στο στόμα μου.. 2 Years clean and going.

Δημοσ.

παιδια θελω παλι μια βοηθεα, αφου ξεπερασα το προβλημα με το norton 360 επαιξα κανονικα , μεχρι εχτες...

σημερα παω να μπω και δεν εμπαινε , με πεταγε και ελεγε κατι για timeout και δεν ξαναεμπαινε , μετα λεω δεν μαμιεται το norton και το βγαζω και βαζω το avg , και τωρα μπαινω κανονικα στο μενου και σε καθε φαση με ρωταει αν θα κανω allow στο καθε προγραμμα και παταω ναι (ειναι και recomended) και αφου πηγαινω κανονικα διαλεγω παικτη και περιμενω μου βγαζει οτι δεν μπορει να συνδεθει και οτι μπορει να φταιει το firewall , αλλα εχω κανει σε ολα allow....

καμια προταση....???

Δημοσ.

Θελω να κανω μια ερωτση στου high elo players εδω μεσα.

Πως γινεται να εχω στο solo q στα ranked +39 νικες παραπανω απο ηττες και να ειμαι 1450 elo?Οκ ναι εχω κανει καποια quit[στα 400 ματς που εχω παιξει ,αντε να εχω κανει 10],αλλα εδω βλεπω ατομα με 70-60 ρεκορ και να ειναι 1500 elo.Με τοσες νικες που εχω εγω ,δεν θα ερπεπε να ημουν 1600+?Σε λιγο θα φτασω +60 και θα ειμαι 1500 ελο.To ονομα μου ειναι socratiss.

Οποιος θελει να κοιταξει τον λογαριασμο μου γιαιτι εγω εξηγηση δεν μπορω να δωσω..

Δημοσ.

Σωκρατη, πρπεει να εχει ξαναναφερθει αλλα θα το ξαναπω :)

Τα πρωτα σου 10 παιχνιδια, δινουν +/- 50 Elo. Τα επομενα 10 δινουν σταδιακα λιγοτερο για να φτασεις στο συνηθισμενο 12.

Οποτε καποιος που ξεκινησε 20-0 θα ειναι καπου στο 1850+

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...