Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στημένο remake για να μην χάσουν οι TSM... Murica το μεγαλείο σου!

Πείτε με συνομωσιολόγο αλλά το team comp που είχαν οι RNG δεν το νικούσαν με την καμία!

Απο την αρχή δεν μου άρεσε που παρουσίασαν τους TSM τελευταίους με τα κομφετί και μετά τους έβαλαν πίσω απο τους SKT1 με το κύπελλο για να φαίνονται ως οι διάδοχοι του τίτλου...

edit: τα αμερικανάκια ξενέρωσαν και την κοπάνισαν άρον άρον! LUL :lol:

Επεξ/σία από Panagiotis32
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα δεν διαψεύδει κάτι αυτό που είπα αρχικά πριν το game! To remake ευνοούσε καθαρά τους TSM και παρόλο αυτά οι RNG τους ισοπέδωσαν. Τους βλέπω να χάνουν και άυριο απο τους Samsung και να μην βγαίνουν καν απο το γκρουπ! :P

Δημοσ.

ehmmmmm    από την Παρασκευή έχουμε μια αλλαγή σε smokepings, tracert etc. , μάλλον το κάνανε για να αποφύγουν ddos , routing to cloudfare... από looking glass έχουμε 

Φρανκφούρτη

Άμστερνταμ 

Για αυτο εχω μεγαλυτερο ms πλεον; Στον west ειχα κοντα στο 70-80ms και τωρα εχω σταθερα 100ms.

Δημοσ.

οι Η2Κ οχι απο group να βγούνε, ούτε καν τρίτοι δεν τερματίζουν!

Στο lane phase επαιξαν αρκετά καλά. Μετα τα σκάτωσαν. Οπότε θεωρώ ότι έχουν πιθανότητες αν και δεν ξέρω πόσο καλες ειναι οι αλλες ομάδες στον ομιλό τους

Δημοσ.

εγω ελπιζω να ξυπνησουν οι g2 ακομα...ο καραφλας καλα το πηγε το Lane αλλα μετα καναν πεδικα λαθη...οχι αυτος αλλα σαν ομαδα!
Τωρα βλεπω το rebroadcast τι παιχτημε με την IZT την βραζιλιανικη πως λεγεται?κερδισαν EDG παλικαρια λεμε οχι αστεια!Μακαρι να δουμε κ αλλες ανατροπες εχω βαρεθει να το παιρνουν κορεατες και σχιστοματηδες ρε φιλε

Δημοσ.

Γιατι να μην το παρουν "σχιστοματηδες" εφοσον παντα παιζουν καλυτερα?

Οι G2 δεν πανε πουθενα γενικα οπως και οι 2 EU teams . ΝΑ εχουν ολες οι ομαδες ελπιδες να περασουν

Δημοσ.

rox/clg, skt/fw, ahq/h2k, rng/ssg πιστεύω εγώ

clg έχουν 2 wildcards στον όμιλο, εύκολα

h2k δε πιστεύω να χάσουν ματς από wildcard και θα χτυπήσουν τους edg για τη 2η θέση

tsm μόνο hype

g2,c9,spy για τη χαρά της συμμετοχής 

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τα προγνωστικα σου Pa0ki εκτος των h2k δεν τα βλεπω τοσο ευκολα τα πραγματα με τους edg...θα δουμε ομως

Ναι ρε Atallos δικιο εχεις δεν διαφωνω απλα λεω οτι βαρεθηκα...προτιμω να το παρουν οι βραζιλιανοι ας πουμε :P 

Δημοσ.

Ρε παόκι τα πιστεύεις αυτά που λες? Οι EDG βγήκαν αήττητοι στην πρώτη θέση του φετινού LPL και χθές έχασαν απο τους βραζιλιάνους και τρέλαναν τον πλανήτη. Eχεις και τους ahq που κέρδισαν χθες και πιστεύεις οτι οι H2K έχουν ελπίδες?

Σορρυ Forg1ven fanboys αλλά εγώ τους βλέπω 0-6 πάτο by far! Οι Splyce είναι καλή ομάδα και κάτι θα μπορούσαν να κάνουν αν δεν ήταν άτυχοι στην κλήρωση των group :/

Οι G2 έγιναν επίσημα wildcard team? :mrgreen:

Δημοσ.

Αν προχθές έλεγα ότι θα χάσουν από τους Βραζιλιάνους τι θα έλεγες? :P

Εκεί το στηρίζω. Δε πιστεύω ότι θα κάνουν άλλη νίκη η Βραζιλιάνοι και αν ισχύσει αυτό με μία νίκη απέναντι σε ahq και edg οι h2k περνάνε

Γενικά δε μπορείς να βγάλεις προγνωστικά αποκλειστικά και μόνο βάση λογικής του φαβορί. Εδώ άφησα τους tsm έξω που θέλουν και τελικό

Τα ίδια που έλεγαν πέρυσι για τους Κινέζους που έφαγαν σκούπα

Οι spy όσο καλή και ομάδα να είναι, τρώνε ξύλο σε όλα τα lane γιατί ατομικά σαν παίκτες είναι 2 επίπεδα κάτω. Mόνο από tsm θα πάρουν game  :-D

g2 εύκολα η χειρότερη 1st seed ομάδα, η ντροπή της Ευρώπης

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...