Panagiotis32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) στημένο remake για να μην χάσουν οι TSM... Murica το μεγαλείο σου! Πείτε με συνομωσιολόγο αλλά το team comp που είχαν οι RNG δεν το νικούσαν με την καμία! Απο την αρχή δεν μου άρεσε που παρουσίασαν τους TSM τελευταίους με τα κομφετί και μετά τους έβαλαν πίσω απο τους SKT1 με το κύπελλο για να φαίνονται ως οι διάδοχοι του τίτλου... edit: τα αμερικανάκια ξενέρωσαν και την κοπάνισαν άρον άρον! LUL Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2016 από Panagiotis32
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 εσυ να τα βλεπεις που ελεγες για στημενο remake...
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μα δεν διαψεύδει κάτι αυτό που είπα αρχικά πριν το game! To remake ευνοούσε καθαρά τους TSM και παρόλο αυτά οι RNG τους ισοπέδωσαν. Τους βλέπω να χάνουν και άυριο απο τους Samsung και να μην βγαίνουν καν απο το γκρουπ!
Luxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 ehmmmmm από την Παρασκευή έχουμε μια αλλαγή σε smokepings, tracert etc. , μάλλον το κάνανε για να αποφύγουν ddos , routing to cloudfare... από looking glass έχουμε Φρανκφούρτη Άμστερνταμ Για αυτο εχω μεγαλυτερο ms πλεον; Στον west ειχα κοντα στο 70-80ms και τωρα εχω σταθερα 100ms.
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μόνο clg βλέπω να βγαίνουν από group stage, άντε ίσως και h2k
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 οι Η2Κ οχι απο group να βγούνε, ούτε καν τρίτοι δεν τερματίζουν!
GeorgeGK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 οι Η2Κ οχι απο group να βγούνε, ούτε καν τρίτοι δεν τερματίζουν! Στο lane phase επαιξαν αρκετά καλά. Μετα τα σκάτωσαν. Οπότε θεωρώ ότι έχουν πιθανότητες αν και δεν ξέρω πόσο καλες ειναι οι αλλες ομάδες στον ομιλό τους
Luxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ti ping εχετε στο west; Μονο σε εμενα ανεβηκε 20-30ms τις τελευταιες ημερες;;
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 με τέτοιο τραγικό macro που έδειξαν ούτε για διακοπές δεν παίζει να μείνουν
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 εγω ελπιζω να ξυπνησουν οι g2 ακομα...ο καραφλας καλα το πηγε το Lane αλλα μετα καναν πεδικα λαθη...οχι αυτος αλλα σαν ομαδα!Τωρα βλεπω το rebroadcast τι παιχτημε με την IZT την βραζιλιανικη πως λεγεται?κερδισαν EDG παλικαρια λεμε οχι αστεια!Μακαρι να δουμε κ αλλες ανατροπες εχω βαρεθει να το παιρνουν κορεατες και σχιστοματηδες ρε φιλε
Atallos1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατι να μην το παρουν "σχιστοματηδες" εφοσον παντα παιζουν καλυτερα? Οι G2 δεν πανε πουθενα γενικα οπως και οι 2 EU teams . ΝΑ εχουν ολες οι ομαδες ελπιδες να περασουν
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 rox/clg, skt/fw, ahq/h2k, rng/ssg πιστεύω εγώ clg έχουν 2 wildcards στον όμιλο, εύκολα h2k δε πιστεύω να χάσουν ματς από wildcard και θα χτυπήσουν τους edg για τη 2η θέση tsm μόνο hype g2,c9,spy για τη χαρά της συμμετοχής
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 θα συμφωνησω με τα προγνωστικα σου Pa0ki εκτος των h2k δεν τα βλεπω τοσο ευκολα τα πραγματα με τους edg...θα δουμε ομως Ναι ρε Atallos δικιο εχεις δεν διαφωνω απλα λεω οτι βαρεθηκα...προτιμω να το παρουν οι βραζιλιανοι ας πουμε
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παόκι τα πιστεύεις αυτά που λες? Οι EDG βγήκαν αήττητοι στην πρώτη θέση του φετινού LPL και χθές έχασαν απο τους βραζιλιάνους και τρέλαναν τον πλανήτη. Eχεις και τους ahq που κέρδισαν χθες και πιστεύεις οτι οι H2K έχουν ελπίδες? Σορρυ Forg1ven fanboys αλλά εγώ τους βλέπω 0-6 πάτο by far! Οι Splyce είναι καλή ομάδα και κάτι θα μπορούσαν να κάνουν αν δεν ήταν άτυχοι στην κλήρωση των group :/ Οι G2 έγιναν επίσημα wildcard team?
Pa0ki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2016 Αν προχθές έλεγα ότι θα χάσουν από τους Βραζιλιάνους τι θα έλεγες? Εκεί το στηρίζω. Δε πιστεύω ότι θα κάνουν άλλη νίκη η Βραζιλιάνοι και αν ισχύσει αυτό με μία νίκη απέναντι σε ahq και edg οι h2k περνάνε Γενικά δε μπορείς να βγάλεις προγνωστικά αποκλειστικά και μόνο βάση λογικής του φαβορί. Εδώ άφησα τους tsm έξω που θέλουν και τελικό Τα ίδια που έλεγαν πέρυσι για τους Κινέζους που έφαγαν σκούπα Οι spy όσο καλή και ομάδα να είναι, τρώνε ξύλο σε όλα τα lane γιατί ατομικά σαν παίκτες είναι 2 επίπεδα κάτω. Mόνο από tsm θα πάρουν game g2 εύκολα η χειρότερη 1st seed ομάδα, η ντροπή της Ευρώπης 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις