Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εεε λογικο ειναι...συμφωνα με το Op.gg και οσο μπορουμε να το εμπιστευτουμε εχεις λεει 2061 mMR σε div που ειναι το ΜΟ 2010...αν ειχες 2100-2200 θα σε ανεβαζε...εγω θυμαμαι οταν τα πηδαγα σε account φιλου ηταν απο silver 5 σε 3 και απο 3 σε gold 5 αλλα ειχα 10 νικες μια ηττα και το mmr ηταν λιγο πανηψηλο για silver για αυτο περασε και το 1 χωρις promos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εεε λογικο ειναι...συμφωνα με το Op.gg και οσο μπορουμε να το εμπιστευτουμε εχεις λεει 2061 mMR σε div που ειναι το ΜΟ 2010...αν ειχες 2100-2200 θα σε ανεβαζε...εγω θυμαμαι οταν τα πηδαγα σε account φιλου ηταν απο silver 5 σε 3 και απο 3 σε gold 5 αλλα ειχα 10 νικες μια ηττα και το mmr ηταν λιγο πανηψηλο για silver για αυτο περασε και το 1 χωρις promos

δεν ισχυει το op gg στο p1 d4.Απο p1 σε d5 ειναι 100 μμρ διαφορα.Αλλα απο d5 σε d4 ειναι 200.Ειναι σαν να ημουν p5 και να επαιζα με p1

easy d5.τωρα κανονικα θα επρεπε να παιξω για παραπανω αλλα master δεν προλαβαινω να παω και η ριοτ δεν δινει κατι διαφορετικο για μεγαλυτερο diamond

http://eune.op.gg/summoner/userName=sakiz105

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

Σε αυτο το βιντεο φαινεται καθαρα τι εννοω σχετικα με το fast double AA του graves. Υπαρχει καποιος standard τροπος ή ειναι στη τυχη/buggy;

Δημοσ.

μαλλον το animation cancel του aa με το e θα εννοει.Ειναι γνωστο εδω και καιρο.AA-> E->δεξι κλικ να ακυρωσεις το animation του graves -> δεξι κλικ για aa.Αλλα θελει κατω απο 90 ping.Οταν εχω κοντα στα 100 δεν ποιανει

btw για τον αλεξανδρος α,92 

plat 1 84lp εβγαζε 2061 σε λιγκ με μεσο ορο 2010

d5 0 lp βγαζει 2158 σε μεσο ορο 1999

μην κοιτατε καν το op.gg για mmr τωρα με το dynamic

Δημοσ.

Sakiz ή όποιος άλλο θέλει δες Link.png Site: εδώ και πες μου αν θα βγαζες κάτι διαφορετικό..

Δες τι win streak είχα και το χασα με 25 kills game και έχω τρελαθεί. Είναι φίλου το acc και το πήρα να τον πάω plat και μου βγάζουν τη ψυχή.

Δημοσ.

κοιτα Sakiz περα οτι στο λεω και απο κατω οτι αν εχεις κανει duo κτλπ δεν μπορει ν υπολογισει με ακριβεια το σκορ σου καταδευτερον λεει το average mmr...Πραγμα που σημαινει οτι με τοσα boostαρισμενα εμενα δεν μ φαινεται παραλογο τελειως το average mmr του plat 1  να ειναι πιο ψηλο απο το D5...στο ενα πας για ν αναιβεις στο αλλο πεφτουν οι Boostαρισμενοι συνηθως...το ιδιο φυσικα και για χαμηλοτερα division...μην ξεχνας επισης οτι η 5η κατηγορια σε καθε div ειναι και αυτη με τον υψηλοτερο αριθμο παιχτων.

Σαφως δεν λεω οτι το op.gg ειναι ακριβεστατο...ουτε καν!Απλα εναν μπουσουλα που βγαζει νοημα τον εχεις τουλαχιστον!

Δημοσ.

ξέχασες το βίντεο.. υποθέτω είναι animation cancel σε συνδυασμό με το aa reset apo to dash. αν έχεις attack spd κιόλας απόλυτα λογικό.

https://plays.tv/video/57a503ba056f782a2d/graves-super-fast-auto-attack-reset?from=user

Ο συγκεκριμενος εχει αρκετα μεγαλο AS, αλλα το εχω κανει ακομα και οταν ειμαι level 1. Απλα δε ξερω πως ακριβως γινεται.. Στη τυχη το κανω.

Δημοσ.

70-80ms εχω. Για να το κανω εστω και σπανια ( 2,3 φορες σε καθε game ) γινεται και με αυτο το ms, απλα θελει εξασκηση.

Δημοσ.

δεν γινεται.το elophant εχει μια βλακεια αλλα πρεπει να την κατεβασεις αρα μακρια

ο πιο ευκολος τροπος ειναι να πας στο προφιλ,champions,owned και να πατας εναν εναν

Δημοσ.

Ενας πιο πρακτικός τρόπος είναι στο champion select σε ένα custom game. περνάς τον κέρσορα πάνω απο όλα τα champions και σου εμφανίζει το splash art απο το τελευταίο skin που έχεις χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο champion. βρίσκεις πιο γρήγορα ξεχασμένα skins έτσι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...