Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κτήνος δεν ξέρω αν θα'ναι, εξαρτάται πολύ απο το trap του κατά πόσο θα μπορεί να παγιδεύσει ενα αντίπαλο champ και να το κρατήσει μέσα. Πάντως σίγουρα θα είναι next level split shit! και γι'αυτο τον περιμένω πως και πως!

Mama ghoul bot, ΖΖ Top, και ο Yorick mid! One champ to split them all! Kreygasm :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενας ακομα που θα καει κατω απο την πυρα του rumble μου.ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ MELEE ADs να ψησω

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
Δημοσ.

ενας ακομα που θα καει κατω απο την πυρα του rumble μου.ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ MELEE ADs να ψησω

Sorry αλλα το rumble χανει απο melee ads. Οχι ολα αλλα μερικα που μπορω να σκεφτω ειναι jax irelia riven darius. Το τελευταιο ειμαι λιγο επιφυκακτικος. By thw way καλησπερα μετα απο χρονια. Κανεις απο τους παλιους εδω? Η ειμαι ο μονος?

Δημοσ.

πιστεψε με αυτην την στιγμη ο rumble δεν χανει απο κανενα melee ad (οταν λες παλιους? παιζω απτην τελευταια βδομαδα του season1 σε κανει? :D )

το build απεναντι ad ειναι doran shield + pot -> seeker's armguard  - μετα αν εχεις kills βγαζεις protobelter αν οχι βγαζεις relais.

Το προβλημα με τον rumble που αν δεν δεις καποιον pro να παιζει δεν το αναγνωριζεις ειναι οτι ειναι lane bully που ξεκινει cheese level 1,level 2 σταματας,level 3 ξαναξεκινας και μετα μεχρι το 6 δεν μπορεις να κανεις κατι.Στο 6 συνηθως παιρνεις και το kill.Επισης πρεπει να μπορεις να farmareis.Θα σου παρει 3-4 παιχνιδια αλλα μετα θα καταλαβαινεις οτι ας χασεις 2/6 cs αν ειναι να χασει ο αλλος 4/6.

Τωρα παλι αν αυτος που παιζει rumble δεν γνωριζει τα βασικα του laning θα του φενεται σαν να παιζει κατι αχρηστο

btw στο σμουρφακι 

http://eune.op.gg/summoner/userName=str1tzakos

Δημοσ.

Μερικες φορες οταν παιζω graves, δε ξερω πως ακριβως γινεται αλλα οταν κανω ΑΑ, Ε μετα κανει διπλο ΑΑ πολυ γρηγορα.. Δε ξερω εαν ειναι bug ή καποιο κολπο.

Αν καταλαβαινω σωστα, πρεπει να γινεται οταν παταω για να χτυπησω και ταυτοχρονα το Ε, δε προλαβαινει να χτυπησει και οταν τελειωσει το Ε κανει διπλο χτυπημα. Κατι τετοιο..

Δημοσ.

μα ειμαι diamond...αυτο ειναι ενα φιλου.τα τελευταια 20 ματς παιζω εγω 

το εβαλα για να δειξω στον φιλο οτι αν ξερεις να παιζεις rumble τοπ σχεδον οτι και να εχεις απεναντι νικας και lane και κανεις και outscale

eune.op.gg/summoner/userName=sakiz105 main,δεν εχω καλο νετ και δεν παιζω ,και τα τελευταια 40 ranked εκει τα επαιξα με 160+ ping οποτε δεν ειχα καλα σκορ

eune.op.gg/summoner/userName=goldena9 το αλλο σμουρφακι δικο μου που παιζω οταν παω σε νετ καφε για να ψωλαρω :D

γενικως,φετος λογο νετ δεν παιζω τοσο καλα αλλα οχι και να με πεις νουμπα :D

• Like 1
Δημοσ.

λεω και γω 75 διαφορετικά champ  :P  πες τον  οτι το champion pool του θέλει δίαιτα! πολύ δίαιτα! εκτός και αν τον αρέσει να φωλάρει με random champs οπότε πάσο

Δημοσ.

τι ωραιο το gold.ολοι tryhard.Απο p1 και πανω βλεπεις τον αλλον με 400 παιχνιδια adc να παιρνει ahri mid και να παει 0/6 και να ιεναι και ευχαριστημενος EGGS DEE

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...