Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 https://champion.gg/champion/KogMaw/Jungle Μια χαρα στατιστικα εχει. Σε προηγουμενα patch ηταν πιο op.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 το πιο σημαντικο γραφημα ειναι αυτο που λεει win rate by game lenght εκει καταλαβαινει καποιος την πραγματικη δυναμη του παιχτη...απο το 15-20 εως το 30-35 ειναι ΤΕΡΑΣ με 2-3 αντικειμενα στο 20 απλα τελειωνει το παιχνιδι στο 25...αλλιως μετα full late
κβαντικος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Κατι πρεπει να γινει με το queue αληθεια...δεν παει αλλο Χθες 2 ranked συνολικη αναμονη 25 λεπτα για να γινουν και τα 2 remake Αυτη την στιγμη ηδη 15 λεπτα στο πρωτο πατησα cancel στα 7 και τωρα παω για το 2ο...(αυτα ειναι normal draft) Η εχουν χασει απειρο κοσμο η κανεις δεν παιζει supp η δεν ξερω τι σκατα! Πατα fill και θα βρει σε 2 second game Fulgore μην εισαι απολυτος...οκ ναι οντως δεν μπορει ο οποιοσδηοποτε να κανει αυτα που κανουν οι streamers με κατι κουλα Picks αλλα αν μαθεις εναν παιχτη παρα πολυ καλα,αυτος κουβαλαει.Και ειδικα οταν ειναι τετοιο ψεμα οπως kog maw jungle...Σκεψου οτι εχεις την ησυχεια σου να φαρμαρεις,βγαζεις σχετικα φτηνα αντικειμενα (jungle item,runans,wits end) οποτε στο 20 εχεις 3-4 αντικειμενα οταν το αντιπαλο ADC εχει σκαρτα 2...Οποτε αν η ομαδα το νιωσει λιγο καιδεν κανεις απειρα ganks μια χαρα βγαινει το Lane phase και στο teamfight πεφτει κλαμα...οκ δεν πας challenger με αυτο το pick αλλα για Platinum μην σου πω και low diamond ειναι οκ! Eχεις την ησυχια σου να φαρμαρις? Αληθεια? Σε ποιο elo? Plastic VI? Σε ποιο elo ειναι ο jungler τους afk και σε αφηνει να farmaris? Η θα ου κανει 24/7 invade η θα τσακισει τα lane σου σε ganks. Φανταζομαι δεν εχεις παιξει με αντιπαλο που κανει main jungle να καταλαβεις τι θα παθεις αν pickairs kog maw. Οσο για το "αν μαθεις εναν παικτη απλα κουβαλαει", σαφως. Καλυτερα ομως να μαθεις vladimir παρα teemo. Απλη λογικη ειναι. Champ X > champ Y, αρα αν μαθεις τον Χ αντι για τον Υ θα παιζεις καλυτερα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 σχεδον σε ολα τα elo Που εχουν solo Q ακομα και το υψηλοτερο...ας μην φερουμε παραδειγματα streamers/παιχτων που τερματιζουν παιχτη εκτος του μετα και κουβαλανε εως και Master... Οσο για το δευτερο που γραφεις ειναι πολυ γενικο και οχι δεν ισχυει...Εχει σχεση με το τι αντιπαλο εχεις απεναντι σου εχει σχεσει με το ποσο θες να διασκεδασεις η να tryhardαρεις με το τι βοηθειες θα παρεις απο το team σου με τοσο πως θα σου βγει το Lane και αλλα 100πραγματα...Για αυτο ειπα και πιο πανω...Ολα χανουν και ολα κερδιζουν! Προχθες ο αλλος μου ηρθε jhin top εγω με ιρελια...προφανως εχει κερδισει και καποια παιχνιδια αλλα μαλλον λιγα...αλλα το παιζει γτ το γουσταρει,και σε καποια απο αυτα κουβαλησε,σε αλλα feedαρε διχως αυριο! Πατα fill και θα βρει σε 2 second game ναι ειναι μια λυση και αυτο αλλα δεν μπορω να παιξω καθολου bot lane! PS:Εν τω μεταξυ μου εχει μπει η ιδεα στο μυαλο οτι ολοι το γυρισανε σε ζουγκλα ρε φιλε...αρχες S6 τελη S5 εβαζα ζουγκλα και μπαμ!Ματσακι με την μια κανεις δεν επαιζε...και τωρα βαζω top/mid μου λεει 4-5 λεπτα και μολις αλλαξω το Mid και το βαλω jun με πεταει στα 7-8...
Daemonos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πατα fill και θα βρει σε 2 second game Eχεις την ησυχια σου να φαρμαρις? Αληθεια? Σε ποιο elo? Plastic VI? Σε ποιο elo ειναι ο jungler τους afk και σε αφηνει να farmaris? Η θα ου κανει 24/7 invade η θα τσακισει τα lane σου σε ganks. Φανταζομαι δεν εχεις παιξει με αντιπαλο που κανει main jungle να καταλαβεις τι θα παθεις αν pickairs kog maw. Οσο για το "αν μαθεις εναν παικτη απλα κουβαλαει", σαφως. Καλυτερα ομως να μαθεις vladimir παρα teemo. Απλη λογικη ειναι. Champ X > champ Y, αρα αν μαθεις τον Χ αντι για τον Υ θα παιζεις καλυτερα. Για εμένα είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται απο την άποψη να μάθει ο κόσμος να παίζει σε όλα τα lanes.
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Για εμένα είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται απο την άποψη να μάθει ο κόσμος να παίζει σε όλα τα lanes. wut? ο κόσμος μάθαινε να παίζει όλα τα roles στο παλιό draft soloq που αν δεν ήσουν απο τα πρώτα pick και δεν σου έδιναν αυτό που ήθελες, ήσουν υποχρεωμένος να fillareis. εκεί ήταν που έπρεπε να ξέρεις τουλάχιστον 2 champions για κάθε ρόλο. Τότε ακόμα και supp main αν ήσουν, υπήρχε περίπτωση να μην πήγαινες support και να έπαιζες κάτι άλλο!
Daemonos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 wut? ο κόσμος μάθαινε να παίζει όλα τα roles στο παλιό draft soloq που αν δεν ήσουν απο τα πρώτα pick και δεν σου έδιναν αυτό που ήθελες, ήσουν υποχρεωμένος να fillareis. εκεί ήταν που έπρεπε να ξέρεις τουλάχιστον 2 champions για κάθε ρόλο. Τότε ακόμα και supp main αν ήσουν, υπήρχε περίπτωση να μην πήγαινες support και να έπαιζες κάτι άλλο! "mid or troll" δεν μου ακούγεται και τόσο fill... γιατι μονο αυτό άκουγες! -insta locks κτλ
Panagiotis32 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 και τώρα αν θέλει κάποιος να τρολλάρει μπορεί να βάλει supp-fill να μπει σε 5 sec και να πει mid or feed. Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου Είμαι σε δίλημμα! Να χαλάσω τα IP μου στις βίζιτες. ή να τα κρατήσω για day one Kled? έχω 7300 αυτή τη στιγμή. Τα green,red,blue θέλουν 2250 ip και θα βγάλουν και ένα ακόμα την επόμενη εβδομάδα που θα σου δίνει ενα random project skin shard
Pa0ki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Βίζιτες εννοείται Ο Kled εκεί θα είναι δεν φεύγει 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εγω χθες πηρα τα 3 κουτια με 750ip που ηταν...δε υπαρχει κατι αλλο για αγορα με IP αυτη την στιγμη σωστα? αυτα τα golden και project skin ποτε θα βγουν?απο το reddit δεν πολυβγαζω ακρη!
Panagiotis32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 9/8 νομίζω. Εντωμεταξύ κάνω craft το μεγάλο κουτί απο τα 3 χρωματιστά μου δίνει striker lucian και slayer Jinx ανοίγω και ενα hextech, jurassic Kog'maw. Εμα πια όλα τα adc skins μου έχει δώσει! Αν έπαιζα adc καλά θα'ταν..
Panagiotis32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 τα'χει παίξει ο client? το μεσημέρι δεν έδειχνε το chat στο champion select lobby τώρα έσβησε το ιστορικό στο προφίλ και δείχνει άκυρα παιχνίδι πριν 1 μήνα :S
Panagiotis32 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 το nerf στο health regen του shen τον επηρεάζει αρκετά στο lane μιας και δεν έχει το sustain απο το παλιό του κιτ. βέβαια είναι αρκετά δυνατός οπότε πιστεύω είναι οκ.Τώρα ο Ekko ως ap fighter-assassin έχει αρκετό health regen για το class του και όλοι ξέρουμε οτι είναι ήδη ενα σπασμένο pick. Και όπως έχει πει και η ριοτ δεν τον θέλουν tank. Εξακολουθεί όμως να έχει το 4ο υψηλότερο hp regen στο game μαζι με Vi kai Nasus. Στην κορυφή βρίσκονται κατα κόρον tanks kai juggernauts. Οπότε ναι δεν έχει λογική η ντομάτα να είναι ανάμεσα στις πατάτες. http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/List_of_champions'_health_regeneration
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Αποψη για graves jungler/top; Επισης περα απο heca που κανω παντα ban, Καποια αλλη επιλογη, εαν τον εχουν μπαναρει οι αλλοι;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Κοντα στο στυλ του heca Ειναι και ο ολαφ...Full tank Ομως οχι black cleaver και τετοια!Πατας τα ghost R και χωνεσαι!Οποιο ADC/mid παει ο χαρος! το nerf στο health regen του shen τον επηρεάζει αρκετά στο lane μιας και δεν έχει το sustain απο το παλιό του κιτ. βέβαια είναι αρκετά δυνατός οπότε πιστεύω είναι οκ.Τώρα ο Ekko ως ap fighter-assassin έχει αρκετό health regen για το class του και όλοι ξέρουμε οτι είναι ήδη ενα σπασμένο pick. Και όπως έχει πει και η ριοτ δεν τον θέλουν tank. Εξακολουθεί όμως να έχει το 4ο υψηλότερο hp regen στο game μαζι με Vi kai Nasus. Στην κορυφή βρίσκονται κατα κόρον tanks kai juggernauts. Οπότε ναι δεν έχει λογική η ντομάτα να είναι ανάμεσα στις πατάτες. http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/List_of_champions'_health_regeneration ξες τι εχει πλακα ε?που κανεις δεν μιλαει για heimer που ειναι ξεχασμενος απο την ζωη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις