Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και με την κυκλοφορία του OW και του PokeGo τώρα έχει χάσει και θα συνεχίσει να χάνει ΠΟΛΥ κόσμο!

Εχει χαθεί το ενδιαφέρον (και λογικό μετά απο τόσα χρόνια), οι περισσότεροι έχουν βαρεθεί συν οτι έχουν ξενερώσει για αρκετά θέματα, οπότε μονο με παρέα premades αξίζει απο δω και πέρα και καθαρά για χαβαλέ!

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και με την κυκλοφορία του OW και του PokeGo τώρα έχει χάσει και θα συνεχίσει να χάνει ΠΟΛΥ κόσμο!

Εχει χαθεί το ενδιαφέρον (και λογικό μετά απο τόσα χρόνια), οι περισσότεροι έχουν βαρεθεί συν οτι έχουν ξενερώσει για αρκετά θέματα, οπότε μονο με παρέα premades αξίζει απο δω και πέρα και καθαρά για χαβαλέ!

Καλα το pokego δεν νμζ οτι φταει...οκ για το OW αλλα και πριν αυτου εχανε κοσμο ετσι οπως το χουν κανει το παιχνιδι!

Δημοσ.

Κόβουν health regen απο τον Shen (tank) την στιγμή που του Ekko (fighter/"assassin") είναι στο Θεό! #RitoLogic

Κάτι πίνουν ομαδικά εκεί στα κεντρικά στο LA και τρολάρουν τον κόσμο...

Δημοσ.

Mολις με εριξε gold1 απο Plat5, χωρις να με ειδοποιησει οτι κινδυνευω και οτι στην επομενη ηττα θε πεσω. Δεν επρεπε να γινει κατι τετοιο κανονικα;

Επισης το mmr που παρατηρω εχει πεσει πολυ χαμηλα.. Ημουν απων  9 και 8 ημερες μεσα σε ενα μηνα. Παιζει ρολο;

Δημοσ.

Και ποτε σε προειδοποιει δλδ; Γιατι πριν παω 0 ποντους ειχα 10. Και παλι δεν με προειδοποιησε.

Απο τα λιγα που διαβασα παντως, μαλλον δεν ισχυει κατι τετοιο.. Hoax ειναι.

Δημοσ.

Πέφτεις απο V σε Ι, όταν το mmr σου πέσει 5 division κάτω. Δηλαδή το δικό σου mmr έπεσε σ'αυτο του gold 5 γι'αυτο σε έριξε στο gold.

Μπορεί να σε ρίξει σε 1-2 ήττες απο 0 LP, μπορεί και να χάνεις 10+ game σερί και να μην πέσεις.

MMR δεν χάνεις με κανέναν άλλο τρόπο πέρα απο το να κάνεις ήττες. Ούτε με inactivity δεν χάνεις mmr, ούτε με dodging, ούτε με remake.

Επαιζες μήπως premade με παίκτες χαμηλότερου elo (silver-gold)? Γιατί σε αυτή την περίπτωση σε τραβάνε κάτω. Κερδίζεις λιγότερο mmr στις νίκες και χάνεις περισσότερο στις ήττες.

Δημοσ.

Δε ξερω τι εγινε. Αλλα πλεον σε ηττα χανω 23 ποντους και σε νικη παιρνω 13. Οποτε δυσκολα τα πραγματα.. Στα τελευταια 30 παιχνιδια πρεπει να εκανα 20+ ηττες.. Και διελυσα το mmr.. Που με τοσο κοπο ειχα χτισει..

Δημοσ.

αμα εχει αναλυση 1366x768 η κατι αναλογω ναι τρεχει!και μ καλα γραφικα

αν ειναι 1080p τοτε ολα στο low και βλεποντας και κανοντας!
τα παραπανω ειναι για HD 4** για 5** ειναι αρκετα καλυτερα τα πραγματα

Δε ξερω τι εγινε. Αλλα πλεον σε ηττα χανω 23 ποντους και σε νικη παιρνω 13. Οποτε δυσκολα τα πραγματα.. Στα τελευταια 30 παιχνιδια πρεπει να εκανα 20+ ηττες.. Και διελυσα το mmr.. Που με τοσο κοπο ειχα χτισει..

εεε τοτε αυτο ειναι...σε διελυσε!πωωω 13 στην νικη?τι εκανες? :D

εγω σημερα ειπα να μπω κανα ranked μετα απο κανα 2βδομαδο και εκανα 2/2 remake λεω δεν ειναι η μερα μου και δεν ξαναμπηκα 

οχι τπτ αλλο εχω 72% winrate και μου δινει 28 ποντους στην νικη και ελπιζω να πηδηξω κανα division!

• Like 1
Δημοσ.

Εμ τι εκανα.. Πηγα να δοκιμασω heca top/jungler και ειχα 8 ηττες σε 10 παιχνιδια.. Εβλεπα οι pros επαιζαν heca top, επαιζα και εγω..

Μετα τις διακοπες και μια παυση 15 ημερων ειπα να παιξω λιγο graves jungle/top. Αλλες 8-10 ηττες και με αυτον..

Ε τωρα παιζω kog jungle. Δε γινεται να ανεβω αλλιως ξανα plat :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...