κβαντικος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Το ποστ κυριως πηγαινε σε αυτους που λενε οτι "Τα skills μου και τα calls μου ειναι challenger level αλλα επειδη παιζω με noobαδες εχω κολλησει στο elohell". Προφανως αν εισαι για D3 θα περασεις αερα απο silver / gold. Ομως οταν φτασεις στο division που εισαι μεν καλυτερος απο τους αλλους, αλλα οχι τοσο καλυτερος να κουβαλησεις, εκει ειναι που παιζει η φαση elo hell, γιατι πολυ απλα δεν εχει πλεον σημασια το ποσο καλος η κακος εισαι, πρεπει να εχεις και team της προκοπης. Εγω ας πουμε μεχρι το plat 1 παω για πλακα, απο κει και υστερα ομως παιζει να χρειαστει να παιξω 2-3 φορες τα promo για να παω diamond, γιατι απλα οσο καλα και να παιξω, δεν ειμαι τοσο καλυτερος απο τους αντιστοιχους plat 1 για να κουβαλησω, οποτε βασιζομαι ΕΝΤΕΛΩΣ στο team. Ειναι δε game που νοιωθω πως ΟΤΙ και να κανω εν τελη δεν εχει σημασια. Ειναι παιχνιδια που κυριολεκτικα παιζω 2v1 στο mid μιας και ο jungler τους δεν ξεκολαει και εχω 8/0, και παρολαυτα χανω, και το ακριβως αντιστροφο. Παω 0/5 και με κουβαλανε. Ε για μενα αυτος ειναι ο ορισμος του elo hell, οπου λιγο πολυ δεν εξαρταται απο σενα (η τουλαχιστον οχι αποκλειστικα απο σενα) το αν θα νικησεις η οχι.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μα κατα γενικη αποψη το game ειναι ομαδικο...ακομα να το καταλαβουν καποιοι? απλα σε ατομικο επιπεδο αν πας ας πουμε 8-0 σε ενα Lane Πρεπει να βοηθησεις τα υπολοιπα να βγουν μπροστα και αν πας 0-8 απλα πρεπει να σταματησεις και να κανεις τον ευατο σου χρησιμο ακομα και παιθενοντας!
Daemonos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Γενικά όμως το community δεν βοηθάει στο team play όπου και βασίζεται το παιχνίδι. Αυτή τη σεζόν θέλω να πιέσω για Platinum. Παρόλα αυτά έχω ανεβοκατέβει 2-3 φορές απο Gold V σε IV. Τώρα φαίνεται οτι κάτι πάει να γίνει καθώς έχω 12 νίκες σερί (η κάτι τέτοιο).
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 προφανως και δεν βοηθαει...εγω τωρα που smurfαρα το account ενος φιλου βρηκα την χρυση τομη και μπαινουμε duo...Ενας Στο bot και εγω ειτε Jungler ειτε Tοp!Οποτε ακομα και να χασει ενα Lane το Mid ας πουμε θα τον κουβαλησω εγω απο jungle Κ εχω να στηριχτω και στο bot!
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δεν μπορείς να κάνεις roam με όλα τα champ στο mid lane. Το να πας φουλ πρέσα και να πάρεις όλη την πίεση απο τον αντίπαλο jungler πάνω σου είναι κάτι αντίστοιχο με το roaming ή και καλύτερο πολλές φορές. πχ αν παίζεις ziggs vs roamer/assassin πχ lb και κερδίσεις το lane, κάθε φορά που θα κατεβαίνει bot θα της παίρνεις και ένα turret μέχρι που θα ανοίξεις inhibitor πριν το πάρουν πρέφα. btw ενα πολύ καλό και αναλυτικό βιντεάκι για τα tier list και το current meta απο LastShadow. εχει χρόνους-σελιδοδείκτες στο discription αν δεν μπορείτε να το δείτε όλο και τσεκάρετε μόνο όσα champs/θέματα σας ενδιαφέρουν. 1
κβαντικος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μα κατα γενικη αποψη το game ειναι ομαδικο...ακομα να το καταλαβουν καποιοι? απλα σε ατομικο επιπεδο αν πας ας πουμε 8-0 σε ενα Lane Πρεπει να βοηθησεις τα υπολοιπα να βγουν μπροστα και αν πας 0-8 απλα πρεπει να σταματησεις και να κανεις τον ευατο σου χρησιμο ακομα και παιθενοντας! Μα γιαυτο ακριβως υφισταται το elo hell. Επειδη ειναι ενα ομαδικο game στο οποιο παιζεις με 5 randoms. Περαν τουτου δεν ειναι ετσι απλο το να βοηθησεις τα αλλα lane. Αν ειναι πισω και πας για gank πολυ πιθανον να δωσεις μεγαλυτερο προβαδισμα και να κανει catch up και o αντιπαλος laner που του ειχες ριξει σκονη. Αυτα γινονται μονο σε οργανωμενες 5αδες, σε random 5v5 απλα πας με το σταυρο στο χερι.
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 εντάξει δεν είναι τόσο τραγικό το σολο q. Οσο δεν έχει οργάνωση το δικό σου team άλλο τόσο δεν έχει και το αντίπαλο. Το θέμα είναι ποιος θα κάνει capitalize πρώτος στα λάθη των αντιπάλων.
billsnake21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 εντάξει δεν είναι τόσο τραγικό το σολο q. Οσο δεν έχει οργάνωση το δικό σου team άλλο τόσο δεν έχει και το αντίπαλο. με το dynamic αυτο δεν είναι απόλυτο που λες πάντως 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μα γιαυτο ακριβως υφισταται το elo hell. Επειδη ειναι ενα ομαδικο game στο οποιο παιζεις με 5 randoms. Περαν τουτου δεν ειναι ετσι απλο το να βοηθησεις τα αλλα lane. Αν ειναι πισω και πας για gank πολυ πιθανον να δωσεις μεγαλυτερο προβαδισμα και να κανει catch up και o αντιπαλος laner που του ειχες ριξει σκονη. Αυτα γινονται μονο σε οργανωμενες 5αδες, σε random 5v5 απλα πας με το σταυρο στο χερι. Νταξει αν εισαι πισω και πας για gank δεν μπορει κανεις να πει κατι...απλα τα θελει ο κωλος αυτου που το κανει! Αν και μεταξυ μας εγω στο TOP που κραταω το TP και γυρναω με τα ποδια στο Lane σε αντιθεση με το 99% των αντιπαλων πολλες φορες εχω βρεθει πισω στο Lane ειναι απο camp ειτε κακο match up αλλα καταφερνω και παιρνω διαφορα απο TP στο BOT με ενταλαγμα ουσιαστικα τον πρωτο πυργο μου που καλως η κακως θα πεφτε...
Sanuna Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Συμφωνω με οτι λετε οτι το game ειναι ομαδικο κλπ αλλα αν εχεις τα skills και το shotcalling ενος diamond σιγουρα θα ανεβαινεις( εκτος αν παιζεις supp γιατι εκει προυπαρχει ως παραγοντας η τυχη). Οσο αφορα το 6.14: Ryze: Δοκιμασα δυο builds.Ενα tanky( παλιο frozen heart κλπ) το damage ηταν αρκετα καλο αλλα χρειαζεσαι και ενα αλλο frontline tank. Το αλλο build ηταν full damage και εσκαγα παρα πολυ. Νομιζω οτι ο ryze θα γυρισει στο mid. Η ulti σε οργανωμενο τεαμ ειναι αρκετα δυνατη αλλα στο σολο q χωρις communication θα υπαρχει προβλημα. Προβλεπω nerfs Αzir nerfs...Το κιτ του ειναι γεματο και για αυτο ειτε θα εχει αρκετο damage και θα ειναι A/S Tier ειτε θα χανει στα περισσοτερα matchups και θα πεσει αρκετα.Τα νερφς χτυπανε το early game του. Γενικα τα nerfs ειναι "δικαια" και σωστα Περιμενω patches τωρα viktor nerfs και πιστευω οτι ειναι μεγαλη αλλαγη.Στα matchups που ο viktor χανει(ή απλα τρωει camp), αργει αρκετα ενα μικρο powerspike και core item που μπορει να γινει πολυ προβληματικο Yasuo bugfixes fianlly αλλα παλι εχει bugs. Οι αλλαγες στο cloud drake ειναι λιγο meh αλλα βεβαια καλυτερες απο πριν. Οσο αφορα το tierlist δεν ειδα ολο το video αλλα νομιζω οτι το diamond list του ισχυει μεχρι d3-d2. Ο heimerdinger ειναι σπαστικος αλλα vs swain, vlad, irelia, trundle δεν καταφερνει πολλα. Γενικα ο LS ειναι γνωστης του παιχνιδιου και αξιζει για καποιον που ειναι στο high elo να τον παρακολουθησει. Απετυχε το πρωτο προμο ενω ξεκινησα δυναμικα στο δευτερο game χασαν ολα τα lanes εκτος απο το bot και στο τριτο αφκ αν και το game ειχε καθοριστει early. Ξανα πηγα προμο αλλα τωρα εχασα το πρωτο.Ελπιζω να με ευνοησει η τυχη και να κουβαληθω edit: Site: Γιατι ekko ειναι complex?
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Νταξει αν εισαι πισω και πας για gank δεν μπορει κανεις να πει κατι...απλα τα θελει ο κωλος αυτου που το κανει! Αν και μεταξυ μας εγω στο TOP που κραταω το TP και γυρναω με τα ποδια στο Lane σε αντιθεση με το 99% των αντιπαλων πολλες φορες εχω βρεθει πισω στο Lane ειναι απο camp ειτε κακο match up αλλα καταφερνω και παιρνω διαφορα απο TP στο BOT με ενταλαγμα ουσιαστικα τον πρωτο πυργο μου που καλως η κακως θα πεφτε... Δεν είναι οτι καλύτερο αυτό, κυρίως μετά το tele nerf. @Sanuna Καλά ο Ryze εννοείτε πως δεν είναι tank. To FH το βγάζεις για το cdr/mana. Αν και το νεο morelo με το μανα και 100ap δίνει τρελό dmg! Χωρίς το mobility απο το R δεν κάνει για τοπ. Μόνο mid και πολύ πιθανόν support. Ναι το diamond tier list είναι μεχρι 3 div. Μετά μοιράζεται με του master. GL στα πρόμος!
Sanuna Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 GL στα πρόμος! Ευχαριστώ! Καποιος που παιζει nidalee μπορει να μας φωτισει για το ποσο μεγαλο νερφ ειναι στο pbe? Πλεον με ολα τα removed auto resets νομιζω μπορει να πεσει απο το competitive και να επιστρεψει ad top nidalee? 1
Panagiotis32 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εμένα για buff μου φαίνεται! Κάτι είχαν πει οτι θέλουν να καταργήσουν τα aa resets στο παιχνίδι. Αλλη τρέλα κι'αυτη....
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Ισως ειναι nerf στο early game και η αληθεια ειναι οτι το χρειαζοταν...πρεπει να ειναι απο τις λιγες ζουγκλες που στα πρωτα 5-10 λεπτα μπορουν να εχουν τελειωσει το παιχνιδι!Αυτη και ο Lee sin!Μονο που ο 2ος late game ειναι useless εκτος απο οταν εχει spell
dimitrisOP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Από την ήμερα που μπήκε το dynamic q το matchmaking έχει γίνει gtp, δεν γινεται όταν μπαίνω μόνος μου απέναντι να έχει 3-4 premades, μακράν η χειρότερη season ever
Προτεινόμενες αναρτήσεις