kuzko21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Εγώ προσωπικά έπαιζα στις αρχές katarina, τώρα ντρέπομαι.. σαν βόλτα στο πάρκο είναι. σε φαση 40/0/30...; Επισης, ωραιος ο volibear ρε σεις... και ο ziggs , αλλα θα φαει nerf συντομα απ οτι βλεπω.Ειναι ΟΡ και το φωναζει...
Zahariel Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κλασσικο παραδειγμα οι Dignitas, που την pickαρουν, η τουαλαχιστον το συνηθιζαν, οταν οι αντιπαλοι δεν εχουν hard cc. Σαν last pick παντα
afentiko Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Αλλάζω λίγο το κλίμα και το γυρίζω στον shen Πολύ καλά buffs. Καμία σχέση με τα OP κλπ που διαβάζω στα forums του lol. Απλά πιστεύω έχει φτάσει στο ίδιο σημείο με άλλα δυνατά pick, βλέπε gp, irelia κλπ. 2 φορές τον έπαιξα (τον shen )solo top και τις 2 vs gp και τις δύο φορές τον νίκησα στο lane (ναι νίκαγα τον gp 1 v 1!!! ) και έκανα πολύ damage σε όλα τα τύπου carry (βλέπε low hp defenses κλπ), και όλα αυτά με frozen mallet και wits end (δε πρόλαβα να πάρω άλλα). Το taunt του είναι λίγο αναξιόπιστο βέβαια γιατί πρέπει να είσαι αρκετά κοντά του για να τον φτάσεις. Θέλω να παίξω και με άλλους champs solo top να δω τι πουλιά πιάνει γιατί νταξ με 2 παιχνίδια δε το κλειδώνω ότι τα σπάει, απλά μου έκανε καλή εντύπωση.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Ωραίος, θα τον πάρω και γω που τον έχω στην άκρη να δω τι λέει, γιατί τις τελευταίες μέρες με έχουν πιάσει τα κομπλεξικά μου και παίζω Xin. και όχι μόνο παίζω αλλά τσαντίζομαι μίνι όταν μου περνουν τα kills. Αυτό βέβαια πάει πακέτο με τον Xin. -Στουν.
Atallos1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Κλασσικο παραδειγμα οι Dignitas, που την pickαρουν, η τουαλαχιστον το συνηθιζαν, οταν οι αντιπαλοι δεν εχουν hard cc. Σαν last pick παντα H Kat του Scarra ειναι αρκετα "διασημη" και την παιρνουν αρκετες φορες οπως ειπες,αν και σε tourneys δεν τους εχω παρακολουθησει πολυ Σε SoloQ ομως τον εχω δει να την παιρνει αρκετα και μαλιστα να ειναι και καλος Οτι ενας champ ειναι noob-friendly δεν σημαινει οτι μπορει να σταθει,ακομα και στα μεγαλυτερα elos,μπορει αλλα παντα υπο προυποθεσεις Θυμαμαι εναν τυπο που ειχε παρει Kat vs Cassiopeia του Reginald σε SoloQ,την ειχε τιγκαρει με MS runes και masteries και ο Regi δεν πετυχαινε Q με τιποτα με αποτελεσμα να χασει το lane του πανηγυρικα
filipp16 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 master yi με μπολικο attack και critical και δεν ειμαι καλαα!!!
nicoc89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 χθες σε δύο παιχνίδια είχα αντίπαλο volibear και έριξα βρισίδια , δεν με χώραγε ο τόπος , σε μια στιγμή πήγα να φύγω απο την καρέκλα από τα νεύρα μ
nrkmaiden Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 χθες σε δύο παιχνίδια είχα αντίπαλο volibear και έριξα βρισίδια , δεν με χώραγε ο τόπος , σε μια στιγμή πήγα να φύγω απο την καρέκλα από τα νεύρα μ Ποιον ειχες εσυ?? Ξερει κανεις να προτινει κανα προγραμμα να γραφω ολοκληρο το παιχνιδι? ειχα δοκιμασει το λολ ρεπλαι αλλα δεν μπορουσα να τα δω μετα
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.leaguereplays.com/ Φρόντισε να κάνεις update σε κάθε patch. Γράφει/παίζει απροβλημάτιστα.
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 χθες σε δύο παιχνίδια είχα αντίπαλο volibear και έριξα βρισίδια , δεν με χώραγε ο τόπος , σε μια στιγμή πήγα να φύγω απο την καρέκλα από τα νεύρα μ Μπας και έπαιζες μαζί μου? Έκανα ένα τρελό σκορ με volibear χτες στο West με ένα smurf μου.
nicoc89 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 ιδέα δεν έχω ουτε ποιος ήταν ουτε ποιον είχα. στην τύχη διάλεξα να δω τι λέει
koularasss Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 στουν=stun και το lol repley μια χαρα δουλευει σε εμενα.
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=w0G5GvXXlI4 Viable/Non viable/Picks/Cheese/Counters/Meta/Fuck meta/Fotm Chauster speaking.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 ^ Καλά τα λέει το παιδάκι. Αφιερωμένο σε πολλούς εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις