Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρη απορια εδω και τοσα χρονια. Πως γινεται ο east server να ειναι τοσο αργος σε σχεση με τον west και να εχει τα περισσοτερα προβληματα, παρολο που εχει σταθερα το μισο κοσμο; 1,3m στον east, 2,6m στον west.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αργο ολο το συστημα, ακομα και οταν παταω το queue up, διαλεγω τα roles, ανοιγω τα masteries και rune pages. Σε ολα ειναι ενα κλικ πιο αργος. Στον west ολα γινονται αστραπιαια. Και λογικα θα βρισκει και πιο γρηγορα παιχνιδια..

Θα ηθελα να μεταφερω τον κυριο λογαριασμο μου εκει, αλλα 2600rp ειναι υπερβολικα πολλα λεφτα!

Δημοσ.

ειναι ενα 20αρικο ε?
Δεν ξερω στο west επαιξα για κανα 5ημερο πριν 1-2 καλοκαιρια?Αλλα το παρατησα λογω βαρεμαρας ενασχολησεις με το λολ γενικοτερα!

Αλλα εχω πολλους φιλους που παιζουν και δεν μ εχουν αναφερει κατι,θα ρωτησω ομως 

Δημοσ.

μαγκες στην αρχη του season τι παραπονιοντουσταν ολοι οτι και καλα απο platinum τους πεταξε silver και κατι τετοιο?τελικα αυτο ισχυε?Μαθαμα κατι πανω σ αυτο?Γτ μολις σημερα τελειωσα τα provisionals Μου και με 7-3 με εβαλε παραπανω απο οτι ημουν περυσι

Δημοσ.

μαγκες στην αρχη του season τι παραπονιοντουσταν ολοι οτι και καλα απο platinum τους πεταξε silver και κατι τετοιο?τελικα αυτο ισχυε?Μαθαμα κατι πανω σ αυτο?Γτ μολις σημερα τελειωσα τα provisionals Μου και με 7-3 με εβαλε παραπανω απο οτι ημουν περυσι

Kαλα 6 seasons τωρα εκτος απο τα trolls τους afkers κλπ, εννοειται οτι ενα ακομα προβλημα (urbanιά βασικα) ειναι και τα provisionals που πετανε τον λαο κατω απο εκει "που αξιζει" και -εννοειται- τον αδικουν.

Σε 3-4 accounts που επαιξα provisionals φετος, απο την αρχη του season μεχρι και πριν 2 μηνες, μια χαρα λογικοτατο division με εβαλε βαση αποτελεσματων.

Ας πουμε σε account που ειχε κακο MMR season5 εκανα 9-1 και με εβαλε ιδιο division με s5.

Και σε account με αρκετα καλο ΜΜR season5, εκανα 7-3 και με εβαλε 2 tiers πανω αποτι ημουν s5.

Aλλα αντε εξηγα σε αδικημενο παιχταρα οτι παιζει μεγαλο ρολο το MMR του το προηγουμενο season, στο οποιο οι μισοι αποσους διαμαρτυρονται για αδικια ειχαν καμια 30ρια defeats παραπανω απο wins.

Δημοσ.

αααα οκ...επειδη στην αρχη της χρονιας θυμαμαι ολοι γραφανε τι σκατα κανει η ριτο εκανε hard reset στο elo και δεν ξερω τι αλλο!και ειχα και γνωστους ακομα απο platinum πηγαν silver!Η απο gold  στο silver η και bronze

Δημοσ.

Υeap μωρε καθε αρχη του season η ιδια ιστορια, ο μισος eune αδικειται απο τα provisionals και τον αλγοριθμο της rito. Η χαρα του αδικημενου ειναι αυτη η περιοδος, παρτυ κανουν. Μετα περνανε στην κλασσικη ρουτινα με τα τα trolls, τους afkers, το meta, τα non-meta-picks, οι Πολωνοι, ο eune, το lag, το "συστημα" της rito που θελει να μην ανεβαινουν ολοι αλλα μονο συγκεκριμενοι και ο,τι αλλη ουρμπανια μπορει εχει ακουστει ολα αυτα τα χρονια.

Απο κει και περα πολυ λογικο μου ακουγεται ενας πχ Plat V με -30 / -40 wins (στο Plat V οι περισσοτεροι ειναι ετσι), να καταληγει silver ακομα και μετα απο "καλα" provisionals του νεου season . Και πολυ δικαιο επισης. Tωρα το οτι ολοι αυτοι βγαιναν και σκουζανε οτι ειναι broken o αλγοριθμος της rito, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Eνας Plat με Plat MMR ομως θα πρεπει να παει πολυ χαλια στα provisionals για να καταληξει silver -και το κυριοτερο- δε θα σκουξει γιατι θα ξερει οτι δεν τα πηγε καλα στα provisionals οσο επισης θα ξειρει κι οτι συντομα θα ανεβει στο div που ηταν , εφοσον ηταν legit Plat.

Δημοσ.

Ξεκινησα να παιζω σε smurf μονο και μονο για να κανω λιγο practise την cassiopeia και πηγαινει πολυ καλα μπορω να πω

Βεβαια υπαρχουν και οι trollers και αναγκαζομαι να αλλαξω lane ή ειναι τοσο ζωα που bannarουν cass.

edit: Το μονο game που εχασα ηταν επειδη ειχαμε δυο afks early και το adc μας ηταν αδαχτυλο.9/10 provisionals με πεταξε gold 4 απο unranked last season.

Δημοσ.

Μπηκα ενα game,λεω ας παιξω adc αν και τωρα τελευταια δεν τα παω πολυ καλα.BAM,λεο σαπορτ,ΜΠΑΜ illaoi τοπ.Κανω ενα back στο 5ο λεπτο,βλεπω leona κανει dive 1vs2 O.o .Φυσικα πεθαινει.Δεν λεω τιποτα.Μετα απο λιγο βλεπω illaoi να ειναι 0/4 στο 10 (επειδη πραγματικα πιστευε οτι ο απεναντι gp ειναι "τυχερος" για αυτο πεθαινε αυτην).Γραφω illaoi chill και ανοιξα τις πυλες τις κολασεως.Αρχισε να κανει babyrage και να με βριζει σε ολο το υπολοιπο game και να κανει tunneling και να πεθαινει αλλες 4 φορες.Εν το μεταξυ δεν ειχα που δεν ειχα τοπ,δεν ειχα και support γιατι η leona νομιζε θα σκοτωνει την cait 1vs2 και συνεχισε να χωνεται αλλες 7 φορες.Ο καημενος ο jungler μας εφαγε και dc,το mid εφοσον bot και top δεν υπηρχε ετρωγε ολο ganks,γενικως clown fiesta το παιχνιδι :D.Απο τις ηττες που ειναι στο προγραμμα,ελπιζω να παρω  τα αλλα δυο προμο ομως

Δημοσ.

tfw i deserve challenjour but im stuck in gold coz elohell and rito gems broken champs

Progress 1 

Progress 2

Dynamic Q

Anyway δεν νομιζω πως αυτοι που λενε οτι υπαρχει elohell να αλλαξουν γνωμη απο τα post μου αλλα whatever

Απ την μια συμφωνώ στην άποψη δεν υπάρχει ελο hell και ο καθένας μας είναι πάνω κάτω εκει που αξίζει, αλλά οι φωτογραφίες σου δεν ειναι επιχείρημα εναντίον του ελο hell αλλά υπερ του γιατί όταν εγώ ο xy σιλβερογκολντας (ναι im actually that bad) θα εχω εσενα απεναντι μου αντι να δω τα δικα μου λάθη θα μου φταίει το ελοhell γιατί θα έχω χάσει ένα game χωρίς να έχω την δυνατότητα να το νικήσω γιατί εσύ ο smurf (και το καθε smurf, δεν εχω θεμα μαζι σου) το εχεις stomparei. Αντίστοιχα αν ανεβώ γιατι ειμαι πολυ κωλόφαρδος και εχω συχνά smurf στην πλευρά μου και μετα θα κανω το κοτρονι μερικά ρανκ παραπάνω και θα γκρινιάζει η υπόλοιπη ομάδα για το "δικο της" ελοhell. (Το δεύτερο σενάριο ειναι πολυ τραβηγμένο!!) 

Δημοσ.

Εγω το κοψα πριν 1 μηνα το game μετα απο 3 χρονια ενασχολησης!!Φετος το game για μενα καταστραφηκε,κανενα απολυτος ενδιαφερον.....αγορασα στα steam sales 5-6 παιχνιδακια και επιτελους μετα απο καιρο απολαμβανω gaming!!Το lol δυστυχως εγινε ενα μερος που ο καθενας βγαζει τα ψυχολογικα του, η εταιρια δεν δινει την παραμικρη σημασια στο community και στα θελω του (βλεπε dynamic q) και το competitive δεν βγαζει πλεον κανενα ενδιαφερον στο κοινο!!

Δημοσ.

γεια σε ολους τον τελευταιο μηνα εμφανιζεται το εξης error σε εμενα και τον αδερφο μου και δεν μπορουμε να παιξουμε .

τι μπορουμε να κανουμε ;

ευχαριστω!

post-248464-0-17802000-1468306052_thumb.jpg

Δημοσ.

Απ την μια συμφωνώ στην άποψη δεν υπάρχει ελο hell και ο καθένας μας είναι πάνω κάτω εκει που αξίζει, αλλά οι φωτογραφίες σου δεν ειναι επιχείρημα εναντίον του ελο hell αλλά υπερ του γιατί όταν εγώ ο xy σιλβερογκολντας (ναι im actually that bad) θα εχω εσενα απεναντι μου αντι να δω τα δικα μου λάθη θα μου φταίει το ελοhell γιατί θα έχω χάσει ένα game χωρίς να έχω την δυνατότητα να το νικήσω γιατί εσύ ο smurf (και το καθε smurf, δεν εχω θεμα μαζι σου) το εχεις stomparei. Αντίστοιχα αν ανεβώ γιατι ειμαι πολυ κωλόφαρδος και εχω συχνά smurf στην πλευρά μου και μετα θα κανω το κοτρονι μερικά ρανκ παραπάνω και θα γκρινιάζει η υπόλοιπη ομάδα για το "δικο της" ελοhell. (Το δεύτερο σενάριο ειναι πολυ τραβηγμένο!!) 

Το ποστ κυριως πηγαινε σε αυτους που λενε οτι "Τα skills μου και τα calls μου ειναι challenger level αλλα επειδη παιζω με noobαδες εχω κολλησει στο elohell".

Μπηκα game στο main και για καποιο λογο 5 win streak. Νταξει το Link.png Site: matchmaking τραγικο, ez win ηταν και ας χαναμε λιγο το early

Μετα απο λιγα games αυτο ειναι το Link.png Site: matchmaking

Επιτελους ομως πηγα d3 promo και για να δουμε αν φετος θα παω master :D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...