YourTrueLegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Καταρχήν εγώ ποτέ δεν ήμουν ενάντια στα break the meta builds. Οταν όμως είναι ranked to game και βλέπω δεν έχει champion mastery (ένα σύστημα το οποίο υπάρχει εδώ και ένα χρόνο), μπαίνω στο ιστορικο του δεν έχει τίποτα σχετικό και feedαρει επειδή είναι άσχετος, τότε θα ήθελα να του ρίξου καρκίνους παρόλο που δεν το κάνω. Ειναι αδιανοητο να θες να αρρωστησει και να πεθανει καποιος συμπαικτης σου σε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ απλα επειδη ειναι κακος/απειρος παιχτης. Κατι παει πολυ λαθος, το τι, θα πρεπει να απασχολησει εσενα. Κοινως, get a life. Αν και το new tribunal σας εχει περιλαβει καλα εσας ασχετως που "ολο θελετε να το πειτε / αλλα ποτε δεν το λετε γιατι εχετε αρχες". ΥΓ. Και φυσικα ολοι αυτοι που μπλεκουν καρκινους, οικογενειες και θανατους μεσα σε ενα παιχνιδι ξεκινουν την καθε προταση τους καπως ετσι: Καταρχήν ο τρόπος που μιλάς δείχνει ξεκάθαρα οτι είσαι μέρος του σάπιου community οπότε δικό μου λάθος που κάθομαι και σου απαντάω. Μια που οι ιδιοι ειναι η καλη παστα του community... 1
NtinosShm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω αν το εχει ανεβασει κανενας αλλος, αλλα τι φαση? Λογικα ή προκειται για bug ή για καποιο "spoiler" για νεο champion?! Το εχει δει κανενας αλλο αυτο?
YourTrueLegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 cοοΙ stοry brο Καλα, για cool stories οποιος θελει ριχνει μια ματια στα ποστ σου που μεταξυ αλλων προτεινεις "δημοψηφισμα" πριν απο καθε game για το αν θα ξεκινησει το game βαση team comps κλπ και στη συνεχεια τιμωριες στον παιχτη για τον οποιο ο λαος ψηφισε οτι δεν pickαρε meta champ Περα απο το οτι η ιδια η rito στο summoner's code λεει οτι ενθαρρυνει τους παιχτες να δοκιμαζουν οτι θελουν, περα του οτι αν με καποιο τροπο το περιοριζε αυτο (πχ με τις ιδεες που προτεινεις) τοτε δε θα υπηρχε καν meta γιατι δε θα υπηρχε περιθωριο να φτιαχτει (νταξει εσυ εισαι bronzας και παιρνει ουρανοκατεβατο το meta-προφανως δεν εχεις ιδεα πώς φτιαχνεται), υπαρχει και το πρακτικο του θεματος το οποιο προφανως απαιτει λογικη > bronze για να το αντιληφθεις οτι αν γινοντουσαν δημοψηφισματα σε καθε game για το αν θα αρχισει τοτε θα ησουν εδω να κλαις οτι εισαι 5 ωρες queue κι ακομα δεν μπηκες game. Βεβαια η ολη πλακα συνοψιζεται στο οτι θεωρεις πως το game στο χαλανε αυτοι που δεν pickαρουν meta champs στο soloq ή οι κακοι παιχτες στους οποιους θες να ευχηθεις αρωστιες, οπως ανεφερες. Υπαρχει κι αλλη λογικη ακομα καλυτερη. Απο τα 120 champs, η rito αναλογως το meta να επιτρεπει pick μονο μεταξυ 15-20 champs για να μην ανησυχουν οι bronzaδες οτι δε θα μπορεσουν να κανουν climb λογω team comp Γενικα, η αμηχανη στιγμη που γινεσαι meta slave χωρις να ξερεις καν το παιχνιδι ή πως δημιουργειται και πώς δουλευει το meta. YΓ. Για να μην παρεξηγηθω, δεν ξερω καν τι elo εισαι αλλα απο αυτα που γραφεις δεν μπορει να εισαι κατι περισσοτερο απο low silver εκτος αν εισαι boostαρισμενος. Δεν ειναι κακο να εισαι low elo, ολοι περασαν απο αυτο. Κακο ειναι να νομιζεις οτι σου φταινε οι αλλοι που εισαι στον πατο του server. Οπως οι περισσοτεροι αιωνιοι bronzαδες αλλωστε.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω αν το εχει ανεβασει κανενας αλλος, αλλα τι φαση? Λογικα ή προκειται για bug ή για καποιο "spoiler" για νεο champion?! Το εχει δει κανενας αλλο αυτο? χαχα ρε φιλε το random ειναι XD
NtinosShm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 χαχα ρε φιλε το random ειναι XD πες μου τοτε τον λογο να στο εμφανιζει οταν πατας το Q στην αναζήτηση..
GjokerR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 πες μου τοτε τον λογο να στο εμφανιζει οταν πατας το Q στην αναζήτηση.. Είναι απ το one for all mode ? Δεν ξέρω γιατι στο εμφανίζει στο q ίσως γιατι δεν εχει champ εκει και φαίνεται μόνο αυτό αλλά abstrain σημαίνει απέχω και εννοεί να μην ψηφίσεις κατι στην επιλογή παίκτη. 1
Sakiz105 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αγγλικα πιπολ..Abstain= απεχω.Δηλαδη δεν θες να προτεινεις τσαμπ για να παιξετε. Αντε να ερθει το τροφοδοτικο να παιξω κανα game (εστω με hd 4400 ) γιατι εχω να παιξει κανα 2 μηνες και με βλεπω να χανω και απο plat στο lane Παντως δεν μου αρεσει το carry top meta.Προτειμω να εχω 4 ατομα στο lane μου παρα το top να παει 0/3 .
Daemonos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Ρε αλάνια? έχουμε group στο παιχνίδι? αν ναι, βάλτε με! nickname(EUNE): Vendetta
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δεν νμζ οτι υπαρχει κατι...και καλυτερα μην σου πω γτ αν κρινω απο μερικες συμπεριφορες και εδω στο φορουμ θα αρχισουμε σε λιγο τα "Στειλτε μου διευθυνση και ονοματεπωνυμο του Daemonos που να παθει ολο του το σοι συψη κτλπ...." οποτε αστο καλυτερα αν θεωρεις καποιον αξιολογο απο εδω και θες στειλε του σε PM να γινεται φιλοι να μπειτε κανα duo 1
Sanuna Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Πλεον εχω χασει καθε ορεξη να παιζω αυτο το game σε high elo επιπεδο. Πλεον βαριεμαι να tryhardarw γιατι εχω 10-40 λεπτα queue και απλα τα πραγματα ειναι τραγικα.Ατομα που δεν ξερουν kite ή απλες βασικες γνωσεις που επρεπε να προυπαρχουν για να φτασει καποιος high elo.Πλεον προτιμω ειτε να παιζω overwatch( αν και μετα απο λιγο καψιμο και αυτο γινεται repetitive) ειτε απλα ναψα παιζω με φιλους (αν και σε ranked) και εκτος οτι σχεδον καθε game ειναι στομπ απο την δικια μας πλευρας επιτελους μπορω να παιζω και με τους φιλους μου(Απο silver ο ενας ειναι πλεον plat 5 και πηγε μονος του προμο).Ετσι ειναι win-win γιατι οχι μονο περναω καλα αλλα παιζω και με φιλους. "High elo" ειναι το d3 και btw οσοι εχουν ερωτησεις για Viktor/Azir ή οτιδηποτε στο midlane, I would be glad to answer any question. PS: Ειχα φτασει μια περιοδο να ημουν ~250 Viktor world συμφωνα με το lolskill 1
Daemonos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Πλεον εχω χασει καθε ορεξη να παιζω αυτο το game σε high elo επιπεδο. Πλεον βαριεμαι να tryhardarw γιατι εχω 10-40 λεπτα queue και απλα τα πραγματα ειναι τραγικα.Ατομα που δεν ξερουν kite ή απλες βασικες γνωσεις που επρεπε να προυπαρχουν για να φτασει καποιος high elo.Πλεον προτιμω ειτε να παιζω overwatch( αν και μετα απο λιγο καψιμο και αυτο γινεται repetitive) ειτε απλα ναψα παιζω με φιλους (αν και σε ranked) και εκτος οτι σχεδον καθε game ειναι στομπ απο την δικια μας πλευρας επιτελους μπορω να παιζω και με τους φιλους μου(Απο silver ο ενας ειναι πλεον plat 5 και πηγε μονος του προμο).Ετσι ειναι win-win γιατι οχι μονο περναω καλα αλλα παιζω και με φιλους. "High elo" ειναι το d3 και btw οσοι εχουν ερωτησεις για Viktor/Azir ή οτιδηποτε στο midlane, I would be glad to answer any question. PS: Ειχα φτασει μια περιοδο να ημουν ~250 Viktor world συμφωνα με το lolskill Αν παίζεις adc μπορούμε να παίξουμε και παρέα.
Sanuna Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Αν παίζεις adc μπορούμε να παίξουμε και παρέα. Οταν παιζω στο μικρο παιζω συνηθως mid=top/adc αλλα συνηθως το αποφευγω το adc γιατι τα support στο gold ελο ειναι λιγο meh . Δεν μαιναρω supp αλλα απο την μικρη γνωση που εχω και παρατηρωντας τα items σου πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να τα αλλαξεις σε κατι πιο "support". FOTM/EOTE-->Mikaels ή Locket αναλογα με το enemy team-->ειτε βγαζεις το item που δεν επελεξες πιο πριν ή FH ή Zeke's. Μετα τα αντικειμενα ειναι αναλογα με το αντιπαλο τεαμ και καποια πιθανα items ειναι Randuins,zz'rot, banshee's, Banner of Command. Επισης οσο αφορα τα masteries, νομιζω οτι πλεον χρησιμοποιουν ειτε thunderlords είτε bond of stone.Καποιες αλλες αλλαγες θα ηταν : Tough Skin > Explorer και Veteran Scar > Runic Armor.
Daemonos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Οταν παιζω στο μικρο παιζω συνηθως mid=top/adc αλλα συνηθως το αποφευγω το adc γιατι τα support στο gold ελο ειναι λιγο meh . Δεν μαιναρω supp αλλα απο την μικρη γνωση που εχω και παρατηρωντας τα items σου πιστευω οτι θα ηταν καλυτερα να τα αλλαξεις σε κατι πιο "support". FOTM/EOTE-->Mikaels ή Locket αναλογα με το enemy team-->ειτε βγαζεις το item που δεν επελεξες πιο πριν ή FH ή Zeke's. Μετα τα αντικειμενα ειναι αναλογα με το αντιπαλο τεαμ και καποια πιθανα items ειναι Randuins,zz'rot, banshee's, Banner of Command. Επισης οσο αφορα τα masteries, νομιζω οτι πλεον χρησιμοποιουν ειτε thunderlords είτε bond of stone.Καποιες αλλες αλλαγες θα ηταν : Tough Skin > Explorer και Veteran Scar > Runic Armor. Ναί τα έχω δει, προτιμω alistar ή leo γιατί μπαίνω tank build, όχι 100% support. Αν θελεις στείλε add
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 tip: Αν σας έχουν μείνει λίγα champions που δεν έχετε στην κατοχή σας, και είναι σχεδόν όλα 6300 ip και δεν θέλετε κάποιο συγκεκριμένο να αποκτήσετε, συμφέρει να παίρνετε 3 mystery champion shard και να τα κάνετε reroll. Κοστίζει 5100 ιπ αντί 6300. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις