Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι, εννοουσα ποσο κοστιζει να πληρωσω για να μου παιξει καποιος τα promo.. το φτασα παλι Gold 1 100 LP αλλα δεν θελω να μπω ξανα σε αυτη τη διαδικασια.. ακομα και 25Ε τα δινω για 3 games..

με 15 στο παω πλατ εγω. θελω ομως τα σπεσιαλ runes για το otp yi μου.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα δεν εκραξα τον yi...και ναι ξερω...τον εχω lvl 7 απο ζουγκλα...εδω και μηνες τον παιζω δεν ειναι ομως αυτο για το οποιο κοροιδευω...

και καλα μην τρελενεστε με το ποσα skill θελει...απλα κουβαλαει 1vs9 ενας καλος yi  που ξερει να παιζει το Q και το E του.

Δημοσ.

το dodge στο 0 sec δεν πιάνει στο dynamic queue ή εγω έχω lag?

Και εγω ειχα δοκιμασει, αλλα δε γινεται.

Δημοσ.

ρε παιδια επειδη ειχα να παιξω μηνες οπως ειπα και τωρα αρχισα καπως να ξανα παιζω..

τι ειναι το dynamic queue ?

γιατι απο το soloq Που θυμαμαι δεν βλεπω καμια διαφορα

Παλιά μπορούσες να παίξεις μονο solo-duo. Πλέον μπορείς να παίξεις με 3-4-5 άτομα premade.

Δημοσ.

μα δεν εκραξα τον yi...και ναι ξερω...τον εχω lvl 7 απο ζουγκλα...εδω και μηνες τον παιζω δεν ειναι ομως αυτο για το οποιο κοροιδευω...

και καλα μην τρελενεστε με το ποσα skill θελει...απλα κουβαλαει 1vs9 ενας καλος yi  που ξερει να παιζει το Q και το E του.

αφου παιζεις yi εισαι δικος μας, ο μονος champion που με κανει να παιζω το game.

Δημοσ.

Δεν σε πιασα...

edit:Για την Karma που γινε yasuo? :P 

αφου παιζεις yi εισαι δικος μας, ο μονος champion που με κανει να παιζω το game.

απλα τελευταια και με τις αλλαγες στο trinity δεν ξερωκατα ποσο συμφερει σε σχεση με jax!

Δημοσ.

Δεν σε πιασα...

edit:Για την Karma που γινε yasuo? :P

απλα τελευταια και με τις αλλαγες στο trinity δεν ξερωκατα ποσο συμφερει σε σχεση με jax!

http://www.lolking.net/summoner/eune/41183100       αυτο βγαζω ez penta και εχεις και early power με το bloodrazor και ghostblade.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...