Panagiotis32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 μερικές φορές κολλάει το dynamic queue (draft mode). Αν δείτε οτι δεν βρίσκει game στον εκτιμώμενο χρόνο (+1 λεπτό) πατήστε άκυρο και ξανα μπήτε.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 δεν ξερω ρε φιλε...εδω 5αδα πολλα βραδια και περιμενουμε πανω απο 5λεπτα και στο τελος δεν μας βαζει εναντιον 5αδας...νομιζω το χουν χεσει λιγο το dynamic queue μην πω τπτ!
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το dynamic queue είναι ένα απο τα μεγαλύτερα λάθη που έκανε η Ριοτ και τώρα το κατάλαβαν που άρχισαν να χάνουν κόσμο...
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ναι σιγα...νοιαστηκαν πολυ!αυτο για τον κοσμο απο που προεκυψε?γτ οσες φορες μου βγαλε S3-4-5 οτι ειναι Busy αλλες τοσες μου βγαλε φετος...αρα υπεθετε οτι ανεβαινει!
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 είναι οι ίδιοι που ήταν. απλά σταμάτησε η άνοδος και σταδιακά θα υπάρξει πτώση..
πανηλειακός Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 πιο παλια θυμαμαι μπορουσες να κανεις spectate games στο "spectate live" ranked games τωρα δεν την εχει αυτην την επιλογη... πως γινεται να την επαναφερω...εαν γινεται?
InspectoR95 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 πιο παλια θυμαμαι μπορουσες να κανεις spectate games στο "spectate live" ranked games τωρα δεν την εχει αυτην την επιλογη... πως γινεται να την επαναφερω...εαν γινεται? Δε νομιζω να γινεται.. Πλεον, απλα σου βγαζει ενημερωσεις για games σε τουρνουά..
Panagiotis32 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ενα παράδειγμα freelo για το πως κουβαλάς σκουπίδια σαν αυτόν τον βάρους. Το αντίπαλο team είχε σχεδόν διπλάσιο συνολικό damage dealt to champions απο το δικό μου, και παρόλο αυτά κερδίσαμε 3/3 team fight που έγιναν στο late game. screenshot
OhgmaAurvanium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Παιδια καλησπερα.. Θελω να ρωτησω κατι..Εχασα 2 φορες τα promo για Platinum EUW.. Τη μια φορα 1-3 και στα καπακια ξανα 2-3 με πολυ bad beat, του στυλ 3ο game, ειμαστε πολυ μπροστα στο 25, παμε να ριξουμε το nexus, και το μαλακισμενο το Irelia μας λεει easy win I go troll.. Μετα το επομενο ας πουμε πως απλα το εχασα, και το 5ο game πηγε 55 λεπτα με απανωτα throws και τελικα το εχασα.. Επειδη εχω ξενερωσει τη ζωη μου, ξερουμε τι παιζει με elo boost κτλπ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 τι να παιζει?μονο το elo boost ειναι το προβλημα?και τα αγοραστα acc ειναι μεγαλο θεμα... για παραδειγμα παρε εδω τις αγγελιες του site στα pc games...6/10 ειναι lol acc low diamond high plat...τα παιρνουν αυτα τα παιδακια και παιζουν μετα μαζι σου προμο για diamond οταν αυτα δεν μπορουσαν να ανεβουν silver II... αυτα παιζουν πανω κατω...απλα συνεχισε μεχρι να φανεις τυχερος και προσπαθησε να τους παιρνεις με το καλο...(ξερω δεν παλευονται μερικοι πουστηδες...απλα σου λεω τι κανω εγω!)επισης προσπαθησε να κουβαλας καθε game...μονο ετσι ανεβαινεις πραγματικα!Και μην περιμενεις τπτ απο κανεναν ακομα και τα αυτονοητα!
OhgmaAurvanium Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Οχι, εννοουσα ποσο κοστιζει να πληρωσω για να μου παιξει καποιος τα promo.. το φτασα παλι Gold 1 100 LP αλλα δεν θελω να μπω ξανα σε αυτη τη διαδικασια.. ακομα και 25Ε τα δινω για 3 games..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 επειδη αλλαζει tier ισως να ειναι και πιο ακριβο...ομως εγω ειμαι της αποψης να μην το κανεις.ακομα και 30-40 ευρο να ειναι δεν εχει νοημα.Αν σε παει πες και μετα απο εναν μηνα ξαναπεσεις?Μπορει να φτασες στο max των δυνατοτητων σου...οποτε παιξε και προσπαθησε να βελτιωθεις και να πας με το σπαθι σου.Αν σε παει ο αλλος μεσα σου θα ξερεις παντα οτι εσυ αξιζες για gold και αλλος σε πηγε platinum...
Sakiz105 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Οχι, εννοουσα ποσο κοστιζει να πληρωσω για να μου παιξει καποιος τα promo.. το φτασα παλι Gold 1 100 LP αλλα δεν θελω να μπω ξανα σε αυτη τη διαδικασια.. ακομα και 25Ε τα δινω για 3 games.. Ποτε και πως?Μου χαλασε το τροφοδοτικο και οτι εχετε ευχαριστηση Meanwhile εχω ενα mmr 3 division παραπανω και παλι δεν με κανει skip τα promos (4 ranked games σε 2 μηνες ομως ).Rito pls 1
Panagiotis32 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Reverse support Hecarim. Το έχει δοκιμάσει κανείς? edit: άκυρο. Δεν αγνοεί πλέον το unti collision μόνιμα. μου μπαίνουν ιδέες για fizz, kassa, udyr
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 γτ να θες να τρολλαρεις τοσο?χαχα παντως εγω εχω δοκιμασει και με μεγαλη επιτυχια supp cait full ap!αλλα νομιζω πριν το rework.Βεβαια τωρα αν δεν εχουν αλλαξει το ap ration της παγιδας θα δουλευει μαλλον καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις