InspectoR95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα σου πρότεινα να αλλάξεις support και να πάρεις κάποιο που να μπορεί να συνεισφέρει κάνοντας stuns/dive/grabs αλλά και kills. πχ Leona, Blitz, Morgana όπου χτίζεις τη Leona tanky, τη Morgana πιο ap, και τον Blitz ενδιάμεσο. Καλό είναι να μη βουτάς, αλλά καλύτερο είναι να ξέρεις και πότε σε παίρνει να βουτήξεις. Επίσης κράτα τους αντιπάλους low σε hp. Πολύς κόσμος δε δίνει σημασία στο poke. Άλλη μια παράμετρος του παιχνιδιού είναι οι σωστές θυσίες και τα objectives. Δεν κερδίζουν τα kills ούτε αξίζει να κυνηγάς στη ζούγκλα όταν έχεις ευκαιρία να αφήσεις τον αντίπαλο να πάει μέχρι τη βάση όσο εσύ του παίρνεις το tower ή το δράκο. Γενικώς αν κυνηγάς έναν αντίπαλο περισσότερο από 15sec (και πολύ λέω) το πιο πιθανό είναι ότι θα έρθουν ενισχύσεις και θα πεθάνεις κι εσύ και οι γύρω σου. Το bronze είναι πολύυυυ χαμηλό level πάντως, ακόμα και το bronze 1! Κάτι δεν κάνεις καλά... έχω βαλει στο ματι zyra.. βγαζεις wards, και απο κει και περα ap.. και κοβει θεους.. πολυ δυνατο lane phase. καλα ναι.. ειναι οντως πολυ χαμηλα.. δεν ειπα οτι ειμαι για γκολντ+.. αλλα δεν με θεωρω και bronze..
GeorgeGK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 έχω βαλει στο ματι zyra.. βγαζεις wards, και απο κει και περα ap.. και κοβει θεους.. πολυ δυνατο lane phase. καλα ναι.. ειναι οντως πολυ χαμηλα.. δεν ειπα οτι ειμαι για γκολντ+.. αλλα δεν με θεωρω και bronze.. Επειδή παίζω zyra στα έλο μας (και εγώ low gold είμαι ) θεωρώ ότι είναι παρα πολύ καλή. Βγάζει πάρα πολύ dmg (πολλές φορές περνάω τα carries στο dmg) και όσο κουλό και να το adc μπορείς να κουβαλήσεις το lane σου τουλάχιστον. Εγώ πάντως από silver ανέβηκα gold με αυτή. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι viable σε πιο ψηλά elos.
manos167 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 καλησπερα...... εχω ενα ακ στο λολ 30 λεβελ στον εαστ και θελω να τον ανταλλαξω με εναν στον γουεστ 30 λεβελ.............. τσαμπιονς σκινς και ρουνοι δεν με νοιαζουν αν θελει κανεις να μου πει
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Στείλε acc name kai password και θα σου στείλω και γω. Kappa
manos167 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 θελω φωτο φιλε Στείλε acc name kai password και θα σου στείλω και γω. Kappa βασικα αν εχεις φβ να τα πουμε απο κει
manos167 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 γιατι δεν κάνεις transfer? γιατι θελει λεφτα και δεν πληρωνω ποτε για γκειμς προτιμο να τα τρωω εξω και δεν λιωνω και πολυ στο λολ οποτε χαμενα θα πανε
Sakiz105 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σε νοιαζει αρκετα ώστε να νομίζεις οτι west ειναι καλύτερα απο east οπότε κλαιν μαιν
manos167 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Σε νοιαζει αρκετα ώστε να νομίζεις οτι west ειναι καλύτερα απο east οπότε κλαιν μαιν ρε φιλε γουσταρω να αλλαξω ξερω πως ειναι απλα γουσταρω γουεστ
πανηλειακός Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ρε παιδια ειπα να ξαναπαιξω λιγο λολ μετα απο 3-4 μηνες και περιμενω στο west εως και 8 λεπτα μεχρι να βρει παικτες.. εχει "ψοφησει" λιγο το game η μου φαινεται? και εκει το acc μου ειναι silver 2
Lautrec Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ρε παιδια ειπα να ξαναπαιξω λιγο λολ μετα απο 3-4 μηνες και περιμενω στο west εως και 8 λεπτα μεχρι να βρει παικτες.. εχει "ψοφησει" λιγο το game η μου φαινεται? και εκει το acc μου ειναι silver 2 Είμαι support main και βρίσκω παίκτες μέσα στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Αν θές να βρίσκεις γρήγορα απεφυγε Top/Mid, όλοι θέλουν αυτά τα lanes λόγω του mage update.
πανηλειακός Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Είμαι support main και βρίσκω παίκτες μέσα στα πρώτα 5 δευτερόλεπτα. Αν θές να βρίσκεις γρήγορα απεφυγε Top/Mid, όλοι θέλουν αυτά τα lanes λόγω του mage update. ναι ισως και γιαυτο, δεν ξερω τι αλλαγες εγιναν στο game αλλα οταν βαζω top/mid καποιες φορες περιμενω πανω απο 5 λεπτο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εγω σε Normall Και περιμενω και 12 λεπτα 2 ατομα με top/jungle mid/top
Προτεινόμενες αναρτήσεις