Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναλογως την αναλυση μπορει κ να παιζεις!

εγω επαιζα high 60fps στα 720p με gt 430...

A ok αυτό μου αρκεί. Η ρ5 230 είναι χειρότερη της γτ430?
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια καλα runes για rene top ???

ad reds, armor ή hp yellows, scalling CDR blues ή flat mr/scalling mr, ad quints ή 1 ad quint και 2 attack speed για να είναι πιο smooth το auto attack :P

Σχεδόν σε κάθε game βγάζεις 30% cdr απο black cleever και SV οπότε 6 scalling cdr blues είναι οτι πρέπει για 40% cdr και κολλάς και 3 scalling mr.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω βαλει το curse voice αλλα δεν καταλαβαινω πως ακριβως λειτουργει. Υποτιθεται οτι βρισκει ατομα που ειναι στην ομαδα μου και εχουν το ιδιο προγραμμα και μπαινουν αυτοματα σε κοινη συνομιλια; Και πως ακριβως γινεται; Δε κανει κατι. Απλα μου δειχνει τους φιλους μου που εχουν το προγραμμα και οχι αγνωστους.

Δημοσ.

A ok αυτό μου αρκεί. Η ρ5 230 είναι χειρότερη της γτ430?

ειναι λιγο χειροτερη..αλλα δεν θα χει διαφορες.Ετσι κ αλλιως λολ παιζεις,τι low τι high...το θεμα ειναι ναμην εχεις drops στα teamfight!

ad reds, armor ή hp yellows, scalling CDR blues ή flat mr/scalling mr, ad quints ή 1 ad quint και 2 attack speed για να είναι πιο smooth το auto attack :P

Σχεδόν σε κάθε game βγάζεις 30% cdr απο black cleever και SV οπότε 6 scalling cdr blues είναι οτι πρέπει για 40% cdr και κολλάς και 3 scalling mr.

τα red δεν θα ηταν καλυτερα arm pene?Μιας και παιζει ουσιαστικα εναντιων tank?

Δημοσ.

τα red δεν θα ηταν καλυτερα arm pene?Μιας και παιζει ουσιαστικα εναντιων tank?

Στο early τα ad σίγουρα βγάζουν περισσότερο dmg, έστω και σε armor tank (που δεν συναντάς συχνά πλέον). Plus οτι φαρμάρεις καλύτερα. Αυτά και μόνο με φτάνουν εμένα.

Τώρα για mid-late έχεις BC και αν πια έχουν τόσο armor βγάζω ενα mortal reminder αντι για thornmail αν το χρειάζομαι περισσότερο. Ούτως ή αλλως τα runes δεν θα σε έσωναν σε αυτό το σημείο.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως πολλοι μου λενε οτι με main supp ειμαι δυσκολος.. καλυτερα να διαλεγω lanes που μπορω να κουβαλάω..

όσο για το mmr, οντως πρεπει να ειναι πάτος.. δεν λέω ότι είμαι παικταράς, αλλά 9 στα 10 games στανταρ εχω καποιο τρολ ή κατι τετοιο..

Προτιμω τους ευκολους champs. αυτη τη στιγμη εχω σκαλωσει με τον braum για παραδειγμα. Δεν ξερω τι φταιει. Γενικοτερα παιζω ως εκει που με παιρνει. τι εννοω με αυτο; παιζω safe. προσπαθω να μην feedαρω, να παιζω για το adc μου κατα βαση. ουτε dive κανω απο 1ο-2ο λεβελ ούτε χώνομαι 1v3 ξερω γω.. σκέψου σημερα ειχα ενα game διαρκειας 30-35 λεπτών που είχα 2 deaths και 26 assists αν δεν κανω λαθος. αυτο που θελω να πω ειναι οτι συμμετεχω στα fights, παω με την ομαδα και δεν δινω ετσι kills.

παρακολουθω βιντεακια στο yt.. ειδα και το msi που γινοταν τωρα.. 

όσον αφορά τα άλλα lanes, mid μπορω να σταθω αξιολογα πιστευω. όπως και top. adc ειμαι μετρίως μέτριος και jungle ένας που παιζει για πρωτη φορα lol, μπορει να παιξει καλυτερα απο μένα.. :P

Θα σου πρότεινα να αλλάξεις support και να πάρεις κάποιο που να μπορεί να συνεισφέρει κάνοντας stuns/dive/grabs αλλά και kills. πχ Leona, Blitz, Morgana όπου χτίζεις τη Leona tanky, τη Morgana πιο ap, και τον Blitz ενδιάμεσο.

Καλό είναι να μη βουτάς, αλλά καλύτερο είναι να ξέρεις και πότε σε παίρνει να βουτήξεις. Επίσης κράτα τους αντιπάλους low σε hp. Πολύς κόσμος δε δίνει σημασία στο poke. 

Άλλη μια παράμετρος του παιχνιδιού είναι οι σωστές θυσίες και τα objectives. Δεν κερδίζουν τα kills ούτε αξίζει να κυνηγάς στη ζούγκλα όταν έχεις ευκαιρία να αφήσεις τον αντίπαλο να πάει μέχρι τη βάση όσο εσύ του παίρνεις το tower ή το δράκο. Γενικώς αν κυνηγάς έναν αντίπαλο περισσότερο από 15sec (και πολύ λέω) το πιο πιθανό είναι ότι θα έρθουν ενισχύσεις και θα πεθάνεις κι εσύ και οι γύρω σου.

Το bronze είναι πολύυυυ χαμηλό level πάντως, ακόμα και το bronze 1!

Κάτι δεν κάνεις καλά...

Δημοσ.

Εχω βαλει το curse voice αλλα δεν καταλαβαινω πως ακριβως λειτουργει. Υποτιθεται οτι βρισκει ατομα που ειναι στην ομαδα μου και εχουν το ιδιο προγραμμα και μπαινουν αυτοματα σε κοινη συνομιλια; Και πως ακριβως γινεται; Δε κανει κατι. Απλα μου δειχνει τους φιλους μου που εχουν το προγραμμα και οχι αγνωστους.

οταν πικαρεις κανεις κοπι ενα λινκ απο το κερσ στο τσατ και με αυτο το λινκ μπαινουν και οι υπολοιποι,, καπως ετσι

Δημοσ.

Q - Piercing Light
BEAM RANGE 1100 900

WTF is this shit?  Ωραία του νερφαραν το ad ratio στο Q, δεν τους έφτανε έπρεπε να ρίξουν και το range? Με ποια λογική?

Αν είναι να αρχίσουν να πειράζουν τα abilities γιατί δεν ξεκινάνε με το πλάτος του Q της Μοrgana που είναι πιο φαρδύ και απο τον πάτο τους?

Παρακάτω. Δεύτερο νερφ στις Swiftness boots. Δεν έφτανε το προϊγούμενο θέλουν ακόμα -5. Δεν τις διαγράφουν απο το game απο το να τις γα**σουν τελείως?

Οι Berserkers δεν με πείθουν, πολύ mainstream. Ninja tabi adc meta έρχεται, και θα τις λανσάρω στον νερφαρισμένο τον αράπη :ph34r:

To νέο Trinity πάντως φαίνεται αρκετά OP. Tons of damage δεν θα πει τίποτα!

Δημοσ.

ρε μαγκες ξερει κανεις να μου τι παιζει με τις αλλαγες στο LCS?Λιγο που ψαξα δεν το καταλβα...στο προγραμμα του lolesports εχει ας πουμε στις 6 η ωρα 4 ομαδες που παλευουν ανα δυο και λεει και best of duo...Το best of duo το καταλαβαινω...ομως πως θα γινει?θα παιζουν 4 ομαδες συγχρονως και θα μας δειχνει μια τον εναν αγωνα μια τον αλλον?

Δημοσ.

ρε μαγκες ξερει κανεις να μου τι παιζει με τις αλλαγες στο LCS?Λιγο που ψαξα δεν το καταλβα...στο προγραμμα του lolesports εχει ας πουμε στις 6 η ωρα 4 ομαδες που παλευουν ανα δυο και λεει και best of duo...Το best of duo το καταλαβαινω...ομως πως θα γινει?θα παιζουν 4 ομαδες συγχρονως και θα μας δειχνει μια τον εναν αγωνα μια τον αλλον?

Αν δεν κανω τραγικο λαθος , πλεον θα υπαρχουν 2 streams που θα παιζουν ταυτογχρονα οποτε επιλεγεις ποιο game θες να δεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...