Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα timers για τα objectives είναι βγαίνουν λίγο πριν ( 1 λεπτό; ) γιατί βλέπεις πολλοί βαριούνται αν πατάνε tab να τα κοιτάνε και πρέπει να φαίνονται και στο minimap. το καναν που το καναν easy mode το game όταν ενσωμάτωσαν τα timers τώρα το παράχεσαν

Ναι αλλα χωρις να παρω το αντιπαλο red buff πχ, μου δειχνει οχι μονο το πρωτο timer, που ειναι σε ολους το ιδιο ( 1:40 ) αλλα και τα επομενα! Δε το κανει βεβαια παντα αυτο, αλλα τις περισσοτερες φορες ετσι γινεται.

Μονο και μονο που θα πηγαινω μεχρι εκει, ενω ειναι σκοτωμενα ηδη απο τον αντιπαλο, θα μου ερχεται αυτη η ενδειξη;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

OG Forg1ven, άντε μήπως πάει worlds ο κλαψιάρης

Έχει πολύ έμπειρους στα best of 5 συμπαίχτες εκεί που ξεκάθαρα πάσχει. Η regular season του είναι πάντα godly. Δεν ξέρω πρώτη φορά έχω την εντύπωση ότι θα πάει καλά. 

Δημοσ.

Λύστε μου μια απορία. Γιατί σε μερικά προφίλ δεν ενημερώνει το ιστορικό?

πχ βλέπω το ιστορικό ενός που παίξαμε χθες και το τελευταίο παιχνίδι που δείχνει είναι απο τις 14 Μαϊου. Τι παίζει?

Δημοσ.

προβλημα με το ονομα του παιχτη.Εχω φιλο που εχει ονομα weirdgameplay,αλλα μου τον δειχνει ακομα Avra0 (το αλλαξε εδω και 5 μηνες) και δεν ενημερωνει το προφιλ :D

• Like 1
Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι ολες αυτες οι τρολιες γινονται ειδικα στα ranked. Για αυτο αποφευγω να μπαινω σολο και μπαινω περιστασιακα..

Αμαν εκανα να παω bronze 2.. και μονο στην ιδεα να ξαναπεσω ξενερωνω.. σε πρωτη φαση ηθελα απλα να παω σιλβερ με κουβαλημα και μετα να αρχισω μονος σιγα σιγα να ανεβαινω.. αλλα δεν το κοβω. το εχω παρει αποφαση οτι για να ξεκολλησω θα χρειαστει να πεσω κιολας.. 

Επιτρεψε μου ομως να διαφωνησω στο κομματι που αναφερεις πως μονος συντελεστης ειμαι εγω. ναι σιγουρα καθε παιχνιδι ξεκιναει με ενα λιγοτερο τρολλ για την ομαδα μου ( εμενα ). οτι και να γινει ποτε δεν φινταρα σκοπιμα, ποτε δεν βγηκα κλπ κλπ.. εχω ομως αλλους 4 στην ομαδα μου.. δεν μπορω να κανω κατι για αυτους..

Δεν ξαναπατας enter και πας καρφί silver. Μην παίρνεις support me cc είναι άχρηστα σε αυτά τα rank, δες για support που έχουν dmg και hp ή heal.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...