Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίσης ως support να κάνεις recall μαζι με το adc, να προσέχεις πότε πας να βάλεις ward (οχι όταν τo adc σου φαρμάρει και απέναντι είναι η λεόνα με έτοιμο Ε πχ) και όταν βλεπεις οτι οι αντίπαλοι παίρνουν dragon και ο δικός σου jungle είναι αλλού μην κάνεις απόπειρες αυτοκτονίας. Αστους να τον πάρουν να τον χαίρονται και εσύ κοίτα πως θα εκμεταλλευτείς αυτό το μικρό χρονικό παραθυράκι με την απουσία τους

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

προσπαθω να τα τηρω όλα αυτά. αλήθεια.. ειδικα το θέμα warding.. βαζω παντου και παντα.. δρακος μονιμως warded. το lane μου επισης. late game παντα υπαρχουν wards στα must σημεία. αλλα απ'οτι καταλαβαινω ειναι το role που καλως η κακως εχω κανει main, που δεν μου αφηνει πολλα περιθωρια..

Δημοσ.

Επίσης χρειάζεται συνεχή επαφή με το παιχνίδι, όταν παίζεις μια στο τόσο δεν πας πουθενά, πάντα να κοιτάς καλά τα patch notes, πάντα να κάνεις adjust το build σου ανάλογα με τα games και που και που βλέπε κάνα stream από high elo players.

Κάτι άλλο, να παίζεις όλα τα lane όχι μόνο support γιατί δυστηχως παίζοντας μόνο support  δεν πρόκειται να ανέβεις ειδικά σε αυτά τα ελο.

Χαλαρά μπορείς να πας και gold+ πριν το τέλος της σεζον 

Δημοσ.

Επίσης χρειάζεται συνεχή επαφή με το παιχνίδι, όταν παίζεις μια στο τόσο δεν πας πουθενά, πάντα να κοιτάς καλά τα patch notes, πάντα να κάνεις adjust το build σου ανάλογα με τα games και που και που βλέπε κάνα stream από high elo players.

Κάτι άλλο, να παίζεις όλα τα lane όχι μόνο support γιατί δυστηχως παίζοντας μόνο support  δεν πρόκειται να ανέβεις ειδικά σε αυτά τα ελο.

Χαλαρά μπορείς να πας και gold+ πριν το τέλος της σεζον 

Ντάξει δεν καίγομαι όλη μερα στα λολιδια. με το μια στο τοσο εννοω οτι παιζω ranked. normal games μπαίνω σχεδον σε καθημερινη βαση. εστω 1 παιχνίδι την ημέρα λογικά θα παίξω. προφανως υπαρχουν φορες που θα κανω ακομα και 10 μερες να παιξω αλλα γενικα εχω συνεχη επαφη με το παιχνιδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΦΙλε αποψη μου να παιζεις supp γιατι μετα στο queue θα θελει 5+ λεπτα για να μου βρει παιχνιδι!!

Κατι δε παει καλα με το MMR που δειχνει το op.gg

The Average MMR for this league is

Καθε φορα που κανω μια νικη ή μια ηττα αλλαζει και ο αριθμος στο average MMR. Δεν υποτιθεται οτι σε καθε league ειναι σταθερος;

Επεξ/σία από Luxx
Δημοσ.

έτσι και βάλω support στις επιλογες 10000000% θα μπω support.. αμα βαλω mid/top βγαζω 3ο βυζι μεχρι να βρει παιχνιδι..

Aσε και εγώ fill βάζω αρκετές φόρες, βαριέμαι να περιμένω 10 λεπτά για να παίξω ένα game 

Δημοσ.

Aσε και εγώ fill βάζω αρκετές φόρες, βαριέμαι να περιμένω 10 λεπτά για να παίξω ένα game 

και fill να βαλω, support θα με παει! :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το op.gg εδειχνε το mmr με βαση αυτο των αντιπαλων+παιχτων.Τωρα με το dynamic q τα εχει ψηλοπαιξει

Τι σας ελεγα κανει μαζικα μπαν?

http://eune.op.gg/summoner/userName=pasuukaa δεν εχανε ουλτι + w.Πραγματικα δεν φενοταν για script επειδη εχω ξανατυχει τοσο καλο jhin αλλα μου ειπε ενας φιλος μου οτι μαλλον εχει.Εφαγε ban

http://euw.op.gg/summoner/userName=Raichiyu επισης :D

Επεξ/σία από Sakiz105
Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως αλλαξε με την ζουγκλα και το κιτρινο σημαδι που δειχνει; Σε μερικα games το βλεπω στο αντιπαλο Jungle, σε αλλα games δε το βλεπω. Ποτε εχω vision στο αντιπαλο jungle;

Δημοσ.

τα timers για τα objectives είναι βγαίνουν λίγο πριν ( 1 λεπτό; ) γιατί βλέπεις πολλοί βαριούνται αν πατάνε tab να τα κοιτάνε και πρέπει να φαίνονται και στο minimap. το καναν που το καναν easy mode το game όταν ενσωμάτωσαν τα timers τώρα το παράχεσαν

Δημοσ.

Το op.gg εδειχνε το mmr με βαση αυτο των αντιπαλων+παιχτων.Τωρα με το dynamic q τα εχει ψηλοπαιξει

Τι σας ελεγα κανει μαζικα μπαν?

http://eune.op.gg/summoner/userName=pasuukaa δεν εχανε ουλτι + w.Πραγματικα δεν φενοταν για script επειδη εχω ξανατυχει τοσο καλο jhin αλλα μου ειπε ενας φιλος μου οτι μαλλον εχει.Εφαγε ban

http://euw.op.gg/summoner/userName=Raichiyu επισης :D

μάλλον ddos έκανε ο δεύτερος , δεν εξηγείται το 96% win rate se 74 παιχνιδια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...