Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως κατι σε Frozen Mallet/Warmogs-Wits End-Zakes Herald-FoN να ειναι καλος συνδυασμος μαζι με ενα 9-21-0 για AS/HP build

Ki Strike + Vorpal Blade ειναι αρκετα για dmg πιστευω μετα απο το rework

Αν πας AP δεν θα εισαι τοσο tanky

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό που μου τη δίνει στα masteries είναι ότι από τα defensive αξίζει μόνο το τελευταίο, ενώ από τα offensive αξίζει το τελευταίο αλλά κυρίως τα 2 με penetration (ad και ap). Δηλαδή έχω παίξει πχ jungle amumu με 21-9-0 και 9-21-0 και πρώτη φορά έβλεπα να τανκαρω και να κόβω (κάπως) ενώ τη δεύτερη δεν έκοβα αλλά ούτε μου φαινόταν να τανκάρω καλύτερα, απλά είχα αισθητά περισσότερο hp. Για μένα 21-9-0 > 9-21-0 ακόμα και στα tanks-offtanks.

Δημοσ.

το game με τσαντίζει αφάνταστα . Είπα να παίξω σήμερα , παίζω , τα πήγαινα καλά και πριν λήξει το παιχνίδι τρώω dc και μου ήρθε να σπάσω το pc.

η φάση ειναι πως ποτέ δεν τρώω dc.

κατά τα άλλα ωραίο φαίνεται και πιστεύω αν κατασταλάξω σε κάποιον champion συγκεκριμένο και τον μάθω θα είναι ακόμα ποιο ωραίο :lol:

αυτο που δεν καταλαβαίνω ακόμα βέβαια ειναι τα build.

έχει τόσα πράγματα που μου μοιάζουν ακαταλαβίστικα :o

Δημοσ.

Το να παίζεις μόνο έναν champion δεν προτείνεται πάντως. Μην κάνεις το λάθος όπως κάνουν πολλοί να παίζουν μόνο 4-5 champions για μια ζωή. Η ομορφιά του παιχνιδιού είναι στην ποικιλία του. Ιδιαίτερα στα πρώτα lvl δοκίμασε τα πάντα να δείς τι σου αρέσει περισσότερο (ή παίξε μερικά vs ai για αυτό το λόγο).

Για τα builds είναι λίγο μανίκι στην αρχή αλλα μετά γίνονται δεύτερη φύση. Ρίξε μια ματιά στο solomid.net για οδηγούς αλλα δεν χρειάζεται να τους κάνεις και ευαγγέλιο.

Δημοσ.

το game με τσαντίζει αφάνταστα . Είπα να παίξω σήμερα , παίζω , τα πήγαινα καλά και πριν λήξει το παιχνίδι τρώω dc και μου ήρθε να σπάσω το pc.

η φάση ειναι πως ποτέ δεν τρώω dc.

κατά τα άλλα ωραίο φαίνεται και πιστεύω αν κατασταλάξω σε κάποιον champion συγκεκριμένο και τον μάθω θα είναι ακόμα ποιο ωραίο :lol:

αυτο που δεν καταλαβαίνω ακόμα βέβαια ειναι τα build.

έχει τόσα πράγματα που μου μοιάζουν ακαταλαβίστικα :o

Γενικα ξεκινασ να βλεπεις κανα βιντεο ,πως παιζει ο καθε παικτης

Και δοκιαμζε παικτες εναν απο καθε κατηγορια[μαγο,jungler,τανκ ,range ad ,melle ad κτλ]

Εχω παθει σοκ απο τον τυπο εδω

http://www.youtube.com/watch?v=m50ZNOH-vYs

2κ ελο με καταρινα,not bad.

Δημοσ.

Μέχρι το 1:08 του Pt2 είδα, και όντως είπα Lolwut που κάνει έτσι και είναι τέτοιο ELO ο τύπος. Συνηθισμένος μέχρι το κόκαλο.. όπως και η Nidalee.

Οι Sum/ers της Katarina είναι το ίδιο με τους Sum/ers του Yi.. ανώριμοι Lolers.

Δημοσ.

Διαφωνω καθετα. Επειδη επιλεγεις να παιξεις ενα μη optimal ηρωα δε σημαινει οτι δε ξερεις να παιζεις και σε καμια περιπτωση οτι εισαι ανωριμος. Κι εγω παιζω ακυρους τετοιους ηρωες ενιοτε.

Και εχω και το rating η οτιδηποτε αλλο χρειαζεσαι για να το αποδειξω. Εσυ;

Δημοσ.

Εγω παιζω πολυ την καταρινα και χωρις hp δν γινεται γτ αν εχεις εναν αντιπαλο με στουν σε εχει γ@μησει τν υλτι!ο μονος τροπος για εμενα να κανεις τν υλτι σου χωρις να σε κανει στουν ειναι να εχεις 2000+(το λιγοτερο)hp να παιζεις επιθετικα να φοβιθει και καθως υπωχωρει να σε κανει στουν,μολις επανελθεις κανεις τν υλτι και τον γ@μησες!

Δημοσ.

Μέχρι το 1:08 του Pt2 είδα, και όντως είπα Lolwut που κάνει έτσι και είναι τέτοιο ELO ο τύπος. Συνηθισμένος μέχρι το κόκαλο.. όπως και η Nidalee.

Οι Sum/ers της Katarina είναι το ίδιο με τους Sum/ers του Yi.. ανώριμοι Lolers.

Τι ενοεις κανει ετσι?Εγω ξερω οτι ειναι πολυ καλος,ακι γενικα σε καμια περιπτωση η κατα δεν ειναι κακο pick σαν assasin παικτη.Μπορει να σκοτωσει τα carry με μια ulty.Δεν ξερω πραγματικα,εχει βγει φημη οτι ειναι troll pick.Δεν το νομιζω..

Ευκολο lane tbh

Δεν εχει κατι να του κοψει το ult η nidalee

Ignite + W για τα heals = dead

Μονο θεμα στα cs αν ειχε

Δες και κατι αλλα βιντεο

Ο τυπος ανεβηκε απο 1200 στα 2κ με main την κατα.Κατι σημαινει αυτο.

Εχει παρει games μονος του με κατα εναντιον του hotshotgg[εχει ανεβασει βιντεο,ειναι το νουμερο 8]και του voyboy

Δημοσ.

Δεν σας είπα πως ο champ είναι useless, για roll up να ξαναδιαβάσετε. Απλά είναι noob-friendly μέχρι το κόκαλο, όπως και ο Yi. Εγώ προσωπικά έπαιζα στις αρχές katarina, τώρα ντρέπομαι.. σαν βόλτα στο πάρκο είναι.

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια ποσο noob friendly ειναι. Για να κανεις master τον ηρωα απαιτειται υψηλο skill cap, οποιος και να ειναι. Ειδικα οταν ειναι πιο απλος ο ηρωας και εχει λιγοτερα εργαλεια.

Ισως σου φαινεται ευκολη γιατι δεν την αξιοποιεις πληρως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...