Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

WTF?

δεν τον εχει παρει κανεις χαμπαρι να φυγει κανα μπαν?η ειναι smurf πολυ τυχερο?

και αυτος και ο φιλος του εχουν script.εχει φαει ρηπορτ αλλα η ριοτ δεν μπαναρει αμεσως για να κανει μαζικα μπαν

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν καποια στατιστικα για τις προτιμησεις σε πρωτο/δευτερο ρολο; Δε θελω απαντησεις τυπου οι περισσοτεροι mid, οι λιγοτεροι supp, αλλα αριθμους.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Οι πιο εμπειροι του παιχνιδιού έχουν να δώσουν σε μας κανενα tip μπας και ξεκολλήσουμε ποτέ από bronze;

Ξερω ακουγεται γελοίο, αλλά όλοι από κάπου ξεκινάμε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς παίζω main support. Αποφευγω να μπαινω σολο, μπαινω συνηθως με φιλαρακια, αλλα δεν μπορω συνεχεια να τους υποχρεωνω να με κουβαλανε..

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..

Οι πιο εμπειροι του παιχνιδιού έχουν να δώσουν σε μας κανενα tip μπας και ξεκολλήσουμε ποτέ από bronze;

Ξερω ακουγεται γελοίο, αλλά όλοι από κάπου ξεκινάμε.

Δυστυχώς ή ευτυχώς παίζω main support. Αποφευγω να μπαινω σολο, μπαινω συνηθως με φιλαρακια, αλλα δεν μπορω συνεχεια να τους υποχρεωνω να με κουβαλανε..

Αρχικά πρέπει να δεις που υστερείς στο παιχνίδι. Η αδυναμία σου είναι κυρίως στα skills? Μήπως είναι η έλλειψη κατανόησης του παιχνιδιού (δεν μπορείς να πάρεις σωστές αποφάσεις, κακά calls για onjectives) ή υστερείς σε αυτοσυγκράτηση-πειθαρχεία? (έχεις δλδ την επίγνωση αλλά δεν την εφαρμόζεις επειδή πχ τιλτάρεις και κάνεις κακά fights και χάνεις το lane ή το fight και δίνεις ανούσια kills). Πιθανόν να είναι λίγο απ'ολα.

Τι μπορείς να κάνεις;

1. Ξέχνα τα utility picks ή γενικότερα τα champions που απαιτούν ιδιαίτερα skills (Tresh, Blitz, Janna, Bard, Lee, Ahri, Ori, Vayne, Kalista, Zed ktl)

Αντίθετα, champions όπως Braum, Leona, Voli, Annie, Heimer, Malza κουβαλάνε γελοία εύκολα.

Παίξε και μάθε διάφορα champions μέχρι να βρείς τι είναι καλύτερο για σένα. Θα το καταλάβεις.

2. Παίζε πολλά παιχνίδια και βλέπε high elo streamers. Ενας παίκτης που δεν έχει επαφή με το τι κάνουν οι προ με το meta και πως το κάνουν, θα χρειαστεί πολλά περισσότερα παιχνίδια για να μάθει,αν ποτέ μάθει, πως να κερδίζει games.

Οσον αφορά τους ρόλους, το support έχει την λιγότερη επιρροή στο παιχνίδι, οπότε όσο καλός και αν είσαι θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα νιώθεις οτι χαραμίζεσαι.

Απο jungle kai mid μπορείς να κουβαλήσεις σχεδόν κάθε παιχνίδι (αν είσαι αρκετά καλός), Τοπ θα κουβαλάς αλλά σε λιγότερα παιχνίδια, adc θα κουβαλάς αλλά πιο δύσκολα και με περισσότερη προσπάθεια και τέλος το Support όπως είπα.

• Like 1
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως πολλοι μου λενε οτι με main supp ειμαι δυσκολος.. καλυτερα να διαλεγω lanes που μπορω να κουβαλάω..

όσο για το mmr, οντως πρεπει να ειναι πάτος.. δεν λέω ότι είμαι παικταράς, αλλά 9 στα 10 games στανταρ εχω καποιο τρολ ή κατι τετοιο..

Αρχικά πρέπει να δεις που υστερείς στο παιχνίδι. Η αδυναμία σου είναι κυρίως στα skills? Μήπως είναι η έλλειψη κατανόησης του παιχνιδιού (δεν μπορείς να πάρεις σωστές αποφάσεις, κακά calls για onjectives) ή υστερείς σε αυτοσυγκράτηση-πειθαρχεία? (έχεις δλδ την επίγνωση αλλά δεν την εφαρμόζεις επειδή πχ τιλτάρεις και κάνεις κακά fights και χάνεις το lane ή το fight και δίνεις ανούσια kills). Πιθανόν να είναι λίγο απ'ολα.

Τι μπορείς να κάνεις;

1. Ξέχνα τα utility picks ή γενικότερα τα champions που απαιτούν ιδιαίτερα skills (Tresh, Blitz, Janna, Bard, Lee, Ahri, Ori, Vayne, Kalista, Zed ktl)

Αντίθετα, champions όπως Braum, Leona, Voli, Annie, Heimer, Malza κουβαλάνε γελοία εύκολα.

Παίξε και μάθε διάφορα champions μέχρι να βρείς τι είναι καλύτερο για σένα. Θα το καταλάβεις.

2. Παίζε πολλά παιχνίδια και βλέπε high elo streamers. Ενας παίκτης που δεν έχει επαφή με το τι κάνουν οι προ με το meta και πως το κάνουν, θα χρειαστεί πολλά περισσότερα παιχνίδια για να μάθει,αν ποτέ μάθει, πως να κερδίζει games.

Οσον αφορά τους ρόλους, το support έχει την λιγότερη επιρροή στο παιχνίδι, οπότε όσο καλός και αν είσαι θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα νιώθεις οτι χαραμίζεσαι.

Απο jungle kai mid μπορείς να κουβαλήσεις σχεδόν κάθε παιχνίδι, Τοπ θα κουβαλάς αλλά σε λιγότερα παιχνίδια, adc θα κουβαλάς αλλά πιο δύσκολα και με περισσότερη προσπάθεια και τέλος το Support όπως είπα.

Προτιμω τους ευκολους champs. αυτη τη στιγμη εχω σκαλωσει με τον braum για παραδειγμα. Δεν ξερω τι φταιει. Γενικοτερα παιζω ως εκει που με παιρνει. τι εννοω με αυτο; παιζω safe. προσπαθω να μην feedαρω, να παιζω για το adc μου κατα βαση. ουτε dive κανω απο 1ο-2ο λεβελ ούτε χώνομαι 1v3 ξερω γω.. σκέψου σημερα ειχα ενα game διαρκειας 30-35 λεπτών που είχα 2 deaths και 26 assists αν δεν κανω λαθος. αυτο που θελω να πω ειναι οτι συμμετεχω στα fights, παω με την ομαδα και δεν δινω ετσι kills.

παρακολουθω βιντεακια στο yt.. ειδα και το msi που γινοταν τωρα.. 

όσον αφορά τα άλλα lanes, mid μπορω να σταθω αξιολογα πιστευω. όπως και top. adc ειμαι μετρίως μέτριος και jungle ένας που παιζει για πρωτη φορα lol, μπορει να παιξει καλυτερα απο μένα.. :P

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι να μην κάνεις νεο acc. Τζάμπα χρόνος να το ανεβάσεις λεβελ και να ξεκλειδώνεις ξανά απο την αρχή champions, runes, rune pages και θα παίζεις ανούσια παιχνίδια στην πορεία.

Το mmr θα φτιάξει όταν θα φτιάξεις και εσύ. Δεν είναι φαγητό να πεις κάηκε είναι για πέταμα.

Μπορεί να έχεις trolls, afks 9/10 παιχνίδια, αλλά τα ίδια έχει και το αντίπαλο team 9/10. O μόνος συντελεστής που επηρεάζει την άνοδό σου είσαι εσύ. Αυτό δεν θα το καταλάβεις αν παίζεις 1-2 ranked περιστασιακά αλλά σε πολλά ματς είναι ξεκάθαρο.

Δημοσ.

Η άποψή μου είναι να μην κάνεις νεο acc. Τζάμπα χρόνος να το ανεβάσεις λεβελ και να ξεκλειδώνεις ξανά απο την αρχή champions, runes, rune pages και θα παίζεις ανούσια παιχνίδια στην πορεία.

Το mmr θα φτιάξει όταν θα φτιάξεις και εσύ. Δεν είναι φαγητό να πεις κάηκε είναι για πέταμα.

Μπορεί να έχεις trolls, afks 9/10 παιχνίδια, αλλά τα ίδια έχει και το αντίπαλο team 9/10. O μόνος συντελεστής που επηρεάζει την άνοδό σου είσαι εσύ. Αυτό δεν θα το καταλάβεις αν παίζεις 1-2 ranked περιστασιακά αλλά σε πολλά ματς είναι ξεκάθαρο.

Το θεμα ειναι οτι ολες αυτες οι τρολιες γινονται ειδικα στα ranked. Για αυτο αποφευγω να μπαινω σολο και μπαινω περιστασιακα..

Αμαν εκανα να παω bronze 2.. και μονο στην ιδεα να ξαναπεσω ξενερωνω.. σε πρωτη φαση ηθελα απλα να παω σιλβερ με κουβαλημα και μετα να αρχισω μονος σιγα σιγα να ανεβαινω.. αλλα δεν το κοβω. το εχω παρει αποφαση οτι για να ξεκολλησω θα χρειαστει να πεσω κιολας.. 

Επιτρεψε μου ομως να διαφωνησω στο κομματι που αναφερεις πως μονος συντελεστης ειμαι εγω. ναι σιγουρα καθε παιχνιδι ξεκιναει με ενα λιγοτερο τρολλ για την ομαδα μου ( εμενα ). οτι και να γινει ποτε δεν φινταρα σκοπιμα, ποτε δεν βγηκα κλπ κλπ.. εχω ομως αλλους 4 στην ομαδα μου.. δεν μπορω να κανω κατι για αυτους..

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως πολλοι μου λενε οτι με main supp ειμαι δυσκολος.. καλυτερα να διαλεγω lanes που μπορω να κουβαλάω..

όσο για το mmr, οντως πρεπει να ειναι πάτος.. δεν λέω ότι είμαι παικταράς, αλλά 9 στα 10 games στανταρ εχω καποιο τρολ ή κατι τετοιο..

Προτιμω τους ευκολους champs. αυτη τη στιγμη εχω σκαλωσει με τον braum για παραδειγμα. Δεν ξερω τι φταιει. Γενικοτερα παιζω ως εκει που με παιρνει. τι εννοω με αυτο; παιζω safe. προσπαθω να μην feedαρω, να παιζω για το adc μου κατα βαση. ουτε dive κανω απο 1ο-2ο λεβελ ούτε χώνομαι 1v3 ξερω γω.. σκέψου σημερα ειχα ενα game διαρκειας 30-35 λεπτών που είχα 2 deaths και 26 assists αν δεν κανω λαθος. αυτο που θελω να πω ειναι οτι συμμετεχω στα fights, παω με την ομαδα και δεν δινω ετσι kills.

παρακολουθω βιντεακια στο yt.. ειδα και το msi που γινοταν τωρα.. 

όσον αφορά τα άλλα lanes, mid μπορω να σταθω αξιολογα πιστευω. όπως και top. adc ειμαι μετρίως μέτριος και jungle ένας που παιζει για πρωτη φορα lol, μπορει να παιξει καλυτερα απο μένα.. :P

Δεν αρκεί αυτό. Αντε να πας silver - low gold μετά απο αρκετό grind.

Για να κουβαλάς, πρέπει να κάνεις plays εσύ ο ίδιος και οχι να περιμένεις απο το team. Σε τέτοιο ελο είναι όλοι άσχετοι και οι αντίπαλοι κάνουν συνέχεια λάθη τα οποία όταν θα τα βλέπεις και μπορείς να τους "τιμωρείς" τότε θα κουβαλάς. 

Πολλά supp επειδή δεν μπορούν να κρίνουν πότε έχουν το πλεονέκτημα σε πιθανά trades κάνουν το λάθος και παίζουν παθητικά.

εχω ομως αλλους 4 στην ομαδα μου.. δεν μπορω να κανω κατι για αυτους..

ακριβώς! Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Οπότε μην χαλιέσαι, μην ασχολείσαι με το τσατ, και πάρτο απόφαση οτι αρκετά παιχνίδια θα είναι έτσι χαμένα. Προχώρα στο επόμενο. Αν επηρεαστείς συναισθηματικά σταματάς τα ranked για όσο διάστημα χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ πρεπει να κανεις intiate το 2 vs 2 fight. Πρεπει να μπορεις να κρινεις οτι ειναι καλη ευκαιρια (aka o jungler λειπει απο το bot, αυτο απαιτει και καλο warding και μπορεις να κερδισεις το trade, οχι σιγουρα kill και απλα καποιο summoner spell να παρεις ειναι επιτυχια. ) Εσυ ως support εισαι το μυαλο του lane. Καλυτερα 0 10 30 παρα 0 2 4.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...