Panagiotis32 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Κάθε φορά που συναντώ Diamond παίκτη και είναι παλτό κοιτάω το προφίλ του και guess what.. είναι support main! Πως γίνεται αυτό? Και είχα μεγαλύτερη εκτίμηση για το supp role....
Atallos1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 . σε high elo στον eune (diamond 5 και πάνω). Oλο μαζι στην ιδια προταση?
frozex Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Oλο μαζι στην ιδια προταση? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα... το ξεφτίλισες!!!!
dimitrisOP Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Oλο μαζι στην ιδια προταση? κάποτε ήταν high elo
Sakiz105 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Κάθε φορά που συναντώ Diamond παίκτη και είναι παλτό κοιτάω το προφίλ του και guess what.. είναι support main! Πως γίνεται αυτό? Και είχα μεγαλύτερη εκτίμηση για το supp role.... επειδη υπαρχει η soraka/janna 2% των παιχτων.high elo ειναι,απλα δεν ειναι semi proffesional
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Lucian mid εγώ (σε νορμαλ), Fizz kai Shaco premades αντίπαλοι έχουν βάλει στοίχημα ποιος απο τους δυο θα με σκοτώσει περισσότερες φορές (μου το εξομολογήθηκαν στο τελος). Παιχνίδι εφιάλτης! Σκότωνα τον Φιζ με σκότωνε ο Σακο. Αφού τους πήρα χαμπάρι, πινκ wards και άγιος ο Θεός! Να φοβάσαι μέχρι και την σκιά σου μέσα στο base. Ελεγα το team θέλουν εμένα, χρησιμοποιήστε το για να πάρουμε το game, να μην νιώθει κανένας, σπάμαραν surrender, εγώ try harding στο φουλ, πήγαμε να το γυρίσουμε αλλά χάσαμε tf και τελος :/ 46 λεπτά θρίλερ! Τι αμαρτίες πληρώνω? Τουλάχιστον δεν τίλταρα
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 μα αυτό δεν έχει καμιά σχέση.. το lane μου το κέρδισα :/
frozex Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Lucian mid εγώ (σε νορμαλ), Fizz kai Shaco premades αντίπαλοι έχουν βάλει στοίχημα ποιος απο τους δυο θα με σκοτώσει περισσότερες φορές (μου το εξομολογήθηκαν στο τελος). Παιχνίδι εφιάλτης! Σκότωνα τον Φιζ με σκότωνε ο Σακο. Αφού τους πήρα χαμπάρι, πινκ wards και άγιος ο Θεός! Να φοβάσαι μέχρι και την σκιά σου μέσα στο base. Ελεγα το team θέλουν εμένα, χρησιμοποιήστε το για να πάρουμε το game, να μην νιώθει κανένας, σπάμαραν surrender, εγώ try harding στο φουλ, πήγαμε να το γυρίσουμε αλλά χάσαμε tf και τελος :/ 46 λεπτά θρίλερ! Τι αμαρτίες πληρώνω? Τουλάχιστον δεν τίλταρα Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου... 1
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου... ναι το ξέρω... λαθος μεγάλο :/
Sakiz105 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ποτε δεν καταλαβα την λογικη πισω απο την λεξη try hard.Δηλαδη το να κανεις αυτα που εχεις μαθει τοσο καιρο σε κανουν try hard? Δηλαδη πρεπε να συμπεριφεσαι σαν πιθηκος μεσα στο παιχνιδι για να περνας καλα?Απο εμπειρια,try hard λενε αυτοι που χανουν για να μην παραδεχτουν οτι απλα οι αλλοι ειναι καλυτεροι. Σε αλλο θεμα,εχει κανεις αλλος μεγαλο προβλημα με το ping απο χθες? για καποιον λογο ειναι +60.Σταθερα... 1
Panagiotis32 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 χθες το μεσημέρι είχα ανεβασμένο ping χωρίς λόγο, απο το βράδυ και σήμερα είμαι κομπλέ edit: πόσο με εκνευρίζουν όταν κάνουν μισή ώρα τα μπανς λες και σκέφτονται κίνηση ρουα ματ στο σκάκι! Μετά άλλη μισή ώρα στα πικς και στο τέλος κάνουν dodge. και μετά άντε να περιμένεις λίγο μην πέσεις με τους ίδιους και σου κάνουν μπαν το πικ σου.... Και αντε απο την αρχή! Να σου συμβεί 2-3 φορές συνεχόμενα, θα πείς φτάνει τόσο λολ για σήμερα
Sakiz105 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 αυτα που σας ελεγα για kog maw scripters που χαλανε το average και του δινουν νερφ συνεχεια http://euw.op.gg/summoner/userName=Raichiyu
steliosntelos Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Oλο μαζι στην ιδια προταση? Δεν χρειάζομαι απαντήσεις από Έλληνες γκουρού του lol . Και μάλιστα ειρωνικές. Όπως και να έχει , αφού έκανα μερικούς εδώ μέσα να γελάσουν με τα λεγόμενά μου , μπράβο μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις