Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 σε ολες αυτες τις ηττες που εχεις αυτες τις μερες ησουν αψογος δλδ?ουτε ενα idiot δεν ειπες?Και σε ποιο παιχνιδι εφαγες το ban?
SakafliaC Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Στα 2 promo έβρισα μετά δε θυμάμαι καν τι έκανα, δε μπορούσα να παίξω καν Και στο report που μου ρθε που μου λεγε ότι έφαγα ban απ αυτά τα games ήταν οι "διάλογοι".. Τέσπα δε ψάχνω δικαιολογίες, έβρισα καλά να πάθω Εγώ πιο πολύ το ανέβασα και τα δειξα για να δείξω πόσο υπαρκτό και κακό πράγμα είναι το tilt
the other one Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 για αυτό άλλη φορά μετά τις 2 ήττες καπάκια σε ranked call it a day που λεν κι οι ξένοι
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Στα 2 promo έβρισα μετά δε θυμάμαι καν τι έκανα, δε μπορούσα να παίξω καν Και στο report που μου ρθε που μου λεγε ότι έφαγα ban απ αυτά τα games ήταν οι "διάλογοι".. Τέσπα δε ψάχνω δικαιολογίες, έβρισα καλά να πάθω Εγώ πιο πολύ το ανέβασα και τα δειξα για να δείξω πόσο υπαρκτό και κακό πράγμα είναι το tilt Στο report που σου ηρθε τα 2 games αυτα ειναι απλως παραδειγματα. Δε σημαινει οτι το συστημα σε τσιμπησε μονο σε αυτα τα 2, ουτε κι οτι εφαγες μονο σε αυτα reports. Aλλα ακομα και 1 game να ηταν που εβριζες οταν σε εχει ηδη full σταμπαρισμενο το tribunal αφου προηγουμενως εχεις περασει ολο το escalation και ολες τις πιθανες ποινες, απλα περιμενει μιση αφορμη για να παει το case σου σε rioter για review για perma. Και απο τη στιγμη που δεν μπορεις να κανεις τιποτα για τους leona top και teemo supp (εκτος απο dodge ή να τους αγνοησεις), τουλαχιστον προστατεψε το acc σου. Οσο δινεις σημασια στα trolls με οποιοδηποτε τροπο τοσο τους δινεις λογο να συνεχισουν να κανουν αυτο που κανουν. Αν μαλιστα τους δινεις και πατημα να σε στειλουν για ban, ειναι win-win.
Sakiz105 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Βδομαδα και δεν πηρες χαμπαρι οτι κατι συμβαινει? Εγω warning μου εβγαλε και δεν εγραφα για 8 μηνες Επισης,dodge.DODDDDDGEEE.3 η 10 lp ειναι και 5-15 λεπτα.Και να νικουσες το ματς θα τιλταρες.Οι κορεατες εχουν κατι που το λενε mental.Ειναι αυτο που εμεις λεμε ξενερωσα απλα εκει επειδη ο τροπος ζωης τους ειναι πολυ πιο αγχωτικος τα παρατανε πολυ πιο ευκολα διαβαστε https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2h821v/two_things_you_never_want_to_hear_in_korean_solo_q/ Για αυτο δεν σε βλεπω μεσα εδω και λιγες μερες Βλεπω παντως επαιζες καλα udyr (βαση kda ) οποτε σε νεο account θα φτασεις πιο ευκολα πλατ αποτι θα εφτανες σε αυτο. 2
dimitrisOP Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Οσα πάνε σκατά open mid στο 15 και next, γιατί κάτσω να καρκινιαζω
Tobeornotobe Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδια μπηκα σημερα λολακι μετα απο 3 μερες και αντιμετωπιζω το slowmotion bug ( http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3192447 ) Εκανα repair το λολ τιποτα update gpu παλι τιποτα.. Καμια ιδεα;;
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Παιδια μπηκα σημερα λολακι μετα απο 3 μερες και αντιμετωπιζω το slowmotion bug ( http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3192447 ) Εκανα repair το λολ τιποτα update gpu παλι τιποτα.. Καμια ιδεα;; Απο Reddit I know exactly what this issue is. It's not a game bug, it's a hardware error. You're graphics card had a little error in it. I run into this issue once in a while. It's easy to fix. Here's what you do: Update you're graphics card. If its already updated, then restart the card. To do this, go into control panel -> hardwar and sound -> open Device Manager Drop down Display Adapters. Right click on the graphics card. Select disable. Your screen should blink and go to default settings. Then select enable. (DO NOT UNINSTALL IT) Restart your computer. That should fix it
Panagiotis32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Οσα πάνε σκατά open mid στο 15 και next, γιατί κάτσω να καρκινιαζω Και γω αυτής της άποψης είμαι. Ναι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει, απλά δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο! Ακόμα και αν δεν τιλτάρεις και είσαι ψύχραιμος, ο χρόνος που θα σου πάρει να το παίξεις μέχρι το late προς τις πιθανότητες που έχεις για να φτάσεις μέχρι εκεί και να κερδίσεις... not worth για μένα. Οσο πιο πολλά games παίζεις τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις. Αυτό πολλοί το ξεχνάνε.
dimitrisOP Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Και γω αυτής της άποψης είμαι. Ναι το παιχνίδι μπορεί να γυρίσει, απλά δεν αξίζει τον κόπο και τον χρόνο! Ακόμα και αν δεν τιλτάρεις και είσαι ψύχραιμος, ο χρόνος που θα σου πάρει να το παίξεις μέχρι το late προς τις πιθανότητες που έχεις για να φτάσεις μέχρι εκεί και να κερδίσεις... not worth για μένα. Οσο πιο πολλά games παίζεις τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνεις. Αυτό πολλοί το ξεχνάνε. Που να το καταλάβουν αυτό τα "never surrender" ζώα που υπαρχουν
frozex Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 είπα να παίξω και εγώ τα rank μου, πρώτο game no smite jungler και 2 Έλληνες που τρολλάραν τον θεό τους....
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Small tip Ασχετα απο το οτι παιχτηκε στο game , εχεις Kennen απεναντι oποτε επρεπε δευτερο item να εχεις Locket Το Chalice μπορει να κανει δουλεια αλλα αν ηταν fed και κανατε teamfights ισως να μην ηταν τοσο value οσο το Locket . Also , σε Morg ειναι εξαιρετικο item και το banner Zhonyas βγαζεις οταν εισαι απειρα μπροστα ως support , δεν εχεις ως priority τετοια items . Ειδικα τωρα με το nerf
frozex Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 ίσα ίσα, για το support morgana νομίζω πως το zhonyas έφαγε buff, το AP δεν σε νοιάζει, κοστίζει λιγότερο και σου δίνει CD, o Kennen στο mid vs Jhin ήταν 2/4 και πίστευα πως δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι, το πρόβλημα ήταν ο trundle, στο 20 πήρε inhib γιατί κανείς δεν πήγαινε TOP να τον σταματήσει... το locket δεν το έβγαλα γιατί μπορούσα να κάνω shield στο 1 carry και στο άλλο "QSS", υπολόγιζα και λίγο πως ο Jhin δεν θα πιανόταν οπότε θα μου ήταν πιο easy να προστατέψω την Vayne EDIT: το score του trundle δεν αντιπροσωπεύει το game του, ήταν 7/1 έσπασε nexus turrents και μετά έκανε βόλτες στο rift.
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δεν σου κατι το Zhonyas though ως support και με τα 120 sec που πηγε CD , meh Εχεις 4-5 items να βγαλεις πριν πας σε τετοια επιλογη , αλλωστε δεν σε νοιαζει να κανει 2ο proc η ulti
Προτεινόμενες αναρτήσεις