Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Πλακα εχει στην ευρωπη που τις τελευταιες σεζον νεες ομαδες απο challenger πρωταγωνιστουν στο EU LCS αλλα φαινεται η απειρια...οι G2 ειναι ανυπαρκτοι...Δεν ξερω αν φταει η απραξια η κατι αλλο...Αλλα σιγουρα κατι παει λαθος!Κανουν λαθη που πραγματικα δεν καταλαβαινεις πως γινονται...Μεχρι που ξεχνανε να πατησουν κουμπια...μπαινουν yolo στις μαχες λες και ειναι solo Q low plat...
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν ειναι θεμα απειριας Οι αλλλοι κανουν bootcamp Korea και παιζουν 10 ωρες τη μερα κ αυτοι πηγαν διακοπες χωρις να κανουν το παραμικρο practice . Εκτος απο αυτο , εχουν κλεισει αλλους παιχτες για το επομενο split , πραγμα που το ηξεραν αυτοι που θα φυγουν πριν το MSI 1
Nath2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν ειναι θεμα απειριας Οι αλλλοι κανουν bootcamp Korea και παιζουν 10 ωρες τη μερα κ αυτοι πηγαν διακοπες χωρις να κανουν το παραμικρο practice . Εκτος απο αυτο , εχουν κλεισει αλλους παιχτες για το επομενο split , πραγμα που το ηξεραν αυτοι που θα φυγουν πριν το MSI Hello my fellow redditor. Όσο haterw fnatic και og μονο αυτοί μπορουν να ανταπεξέλθουν αξιοπρεπώς σε ένα διεθνές event.
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Boostαρω το account ενος φιλου. Το πηρα bronze4, ειναι bronze2 εχοντας κανει καμια 20ρια νικες και 2 ηττες απο τοτε που το πηρα. Συνολικα σαν account εχει 65 νικες και 29 ηττες στο season6 (69% win ratio). Παρολα αυτα μου δινει 17-20LP max ανα νικη (atm εχω 10 νικες σερι, επειδη λενε οτι μετραει και το σερι ξερωγω) και μου ειχε κοψει 20LP στην ηττα που εκανα. Ουτε με περναει απευθειας απο τα promos so far, ουτε division με εχει περασει. Τι φαση, λιγα δεν ειναι τα LP που δινει για τετοιο win ratio?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δεν ειναι θεμα απειριας Οι αλλλοι κανουν bootcamp Korea και παιζουν 10 ωρες τη μερα κ αυτοι πηγαν διακοπες χωρις να κανουν το παραμικρο practice . Εκτος απο αυτο , εχουν κλεισει αλλους παιχτες για το επομενο split , πραγμα που το ηξεραν αυτοι που θα φυγουν πριν το MSI ποιοι θα φυγουν?Δεν το ηξερα αυτο...οσο για την προπονηση ναι παιζει ρολο και αυτο...ομως νμζ Ευρωπαικες ομαδες οπως Fnatic και OG προπονουνται πανω κατω οπως οι κορεατες...
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γιατι να σε περασει divisions/promos ρε συ? Bronze account ειναι με το MMR να ειναι τριτο υπογειο απο ολες τις seasons Δεν νομιζω οτι θα χανεις ποτε λιγοτερα ακομα κι αν το φτασεις Plat ας πουμε Απλα θα παιρνεις λιγα παραπανω
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Γιατι να σε περασει divisions/promos ρε συ? Bronze account ειναι με το MMR να ειναι τριτο υπογειο απο ολες τις seasons Δεν νομιζω οτι θα χανεις ποτε λιγοτερα ακομα κι αν το φτασεις Plat ας πουμε Απλα θα παιρνεις λιγα παραπανω Noμιζα οτι μετραει pure win ratio του season , αντε και το last σερι που γραφεις. Το MMR οντως ηταν τελειως γτπ τα προηγουμενα season. Oμως δεν γινεται soft reset (και καλα μονο για να σε βαλει στα provisionals του season)? Αν εχει κρατημενο το MMR των προηγουμενων season με οποιοδηποτε τροπο τοτε y εξηγειται, γιατι περυσι το ιδιο account ειχε 100 defeats παραπανω απο wins
Atallos1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Soft reset γινεται αλλα αμα ειχε 700 MMR στο τελος της περσινης σεζον ( παιζει να λεω πολυ ) , 1200 + 700 /2 = 950 Δεν εχω τεσταρει τετοια accounts ποσο παιρνουν αργοτερα αλλα δεν νομιζω οτι θα δεις μεγαλη διαφορα μεχρι το gold , αν δεις that is 1
SakafliaC Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έχασα τα promo για plat, στο ένα game leonna top στο άλλο teemo supp τιλταρα σα γελοίος, άρχισα καντήλια και perma :/
Nath2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 ποιοι θα φυγουν?Δεν το ηξερα αυτο...οσο για την προπονηση ναι παιζει ρολο και αυτο...ομως νμζ Ευρωπαικες ομαδες οπως Fnatic και OG προπονουνται πανω κατω οπως οι κορεατες... Φεύγει το botlane τους και έρχεται niels mithy απο og. Ο λόγος ειναι ότι ο perkz ειναι φίλος αυτών των 2 και σε περίπτωση που δεν έρθουν θα πάει αυτός στους og για να ειναι μαζί τους. Ακόμα ένας λόγος ειναι ότι οι niels και mithy ειναι οι μόνοι που tryhardaroun απο og κάτι που όπως ειναι λογικό δεν τους αρέσει. Οι υπόλοιποι της ομάδα τους ειναι συμβιβασμένοι να νικάνε ουσιαστικά με το στανιο του veteran και της εμπειρίας που έχουν. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας όποτε.
Panagiotis32 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Έχασα τα promo για plat, στο ένα game leonna top στο άλλο teemo supp τιλταρα σα γελοίος, άρχισα καντήλια και perma :/ wut? Με την μία ή είχες φάει μπαν ξανά?
SakafliaC Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Είχα φάει 1 βδομάδα.. *** το ξέρω δεν το λέω τύπου ότι αδικήθηκα κλπ απλά το είπα Απλά έφαγα perma ξέρω γω επειδή είπα σ έναν teemo supp ότι είναι σκουπίδι και ενώ ήμουν ήδη τιλταρισμένος από leonna top στο προηγούμενο game :/
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Αποκλειεται να εφαγες απευθειας perma επειδη ειπες σκουπιδι εναν teemo supp. Το case που ειναι για perma το ελεγχει rioter και το perma φευγει οταν εχεις ξεπερασει τα ορια οχι σε 1 και 2 παιχνιδια μονο (εκτος αν σε αυτο το 1 ειπωθουν οσα δε λεγονται...). Kι απο την αλλη, εφοσον ειχες φαει 1 βδομαδα ban προηγουμενως, ηξερες οτι εισαι σταμπαρισμενος απο το tribunal και οτι βρισκοσουν στην τελευταια ευθεια για το perma. Προσεχετε με το tribunal πλεον, τα perma προς toxic players φευγουν πολυ-πολυ ευκολα. Ειδικα αν βλεπετε οτι γινεται escalate το case σας και φτασετε ως το 1week ban , σημαινει οτι ειστε ενα κλικ απο το perma , δεν ειναι να λετε ουτε hi στο chat... Κυριολεκτω.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Φεύγει το botlane τους και έρχεται niels mithy απο og. Ο λόγος ειναι ότι ο perkz ειναι φίλος αυτών των 2 και σε περίπτωση που δεν έρθουν θα πάει αυτός στους og για να ειναι μαζί τους. Ακόμα ένας λόγος ειναι ότι οι niels και mithy ειναι οι μόνοι που tryhardaroun απο og κάτι που όπως ειναι λογικό δεν τους αρέσει. Οι υπόλοιποι της ομάδα τους ειναι συμβιβασμένοι να νικάνε ουσιαστικά με το στανιο του veteran και της εμπειρίας που έχουν. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας όποτε. πολυ ενδιαφερον δεν το ηξερα...συνηθως αρχιζω να διαβαζω για αυτα λιγο πριν το LCS...πολυ καλη επιλογη να γινει αυτη η μιξη...οποια και απο τις 2 και να γινει...Αν και προτιμω να πανε στους G2...Εχουν ηδη καλο jungle ο kikis στο top κατι κανει οποτε με τοσο δυνατο bot lane και τον Perkz θα ειναι απο τα φαβοτι...ελπιζω μεχρι το παγκοσμιο να δεθουν κιολας! 1
SakafliaC Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 http://eune.op.gg/summoner/userName=gg+hadid Αν κατέβεις λίγο έχω μια νίκη με Kassadin σε normal Ακριβώς από πάνω είναι τα 2 promo που λέω που παίζω Cait, στο ένα έχω leonna top στο άλλο teemo supp Δες τα score μου και τα score τους Και δες τι ακολούθησε αυτά τα 2 game.. Άσχημο πράγμα το tilt αλλά καλά να πάθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις