Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλακα εχει στην ευρωπη που τις τελευταιες σεζον νεες ομαδες απο challenger πρωταγωνιστουν στο   EU LCS  αλλα φαινεται η απειρια...οι G2 ειναι ανυπαρκτοι...Δεν ξερω αν φταει η απραξια η κατι αλλο...Αλλα σιγουρα κατι παει λαθος!Κανουν λαθη που πραγματικα δεν καταλαβαινεις πως γινονται...Μεχρι που ξεχνανε να πατησουν κουμπια...μπαινουν yolo στις μαχες λες και ειναι solo Q low plat...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα απειριας

Οι αλλλοι κανουν bootcamp Korea και παιζουν 10 ωρες τη μερα κ αυτοι πηγαν διακοπες χωρις να κανουν το παραμικρο practice . Εκτος απο αυτο , εχουν κλεισει αλλους παιχτες για το επομενο split , πραγμα που το ηξεραν αυτοι που θα φυγουν πριν το MSI 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα απειριας

Οι αλλλοι κανουν bootcamp Korea και παιζουν 10 ωρες τη μερα κ αυτοι πηγαν διακοπες χωρις να κανουν το παραμικρο practice . Εκτος απο αυτο , εχουν κλεισει αλλους παιχτες για το επομενο split , πραγμα που το ηξεραν αυτοι που θα φυγουν πριν το MSI

Hello my fellow redditor.

Όσο haterw fnatic και og μονο αυτοί μπορουν να ανταπεξέλθουν αξιοπρεπώς σε ένα διεθνές event.

Δημοσ.

Boostαρω το account ενος φιλου. Το πηρα bronze4, ειναι bronze2 εχοντας κανει καμια 20ρια νικες και 2 ηττες απο τοτε που το πηρα.

Συνολικα σαν account εχει 65 νικες και 29 ηττες στο season6 (69% win ratio). Παρολα αυτα μου δινει 17-20LP max ανα νικη (atm εχω 10 νικες σερι, επειδη λενε οτι μετραει και το σερι ξερωγω) και μου ειχε κοψει 20LP στην ηττα που εκανα. Ουτε με περναει απευθειας απο τα promos so far, ουτε division με εχει περασει. Τι φαση, λιγα δεν ειναι τα LP που δινει για τετοιο win ratio?

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα απειριας

ποιοι θα φυγουν?Δεν το ηξερα αυτο...οσο για την προπονηση ναι παιζει ρολο και αυτο...ομως νμζ Ευρωπαικες ομαδες οπως Fnatic και OG προπονουνται πανω κατω οπως οι κορεατες...

Δημοσ.

Γιατι να σε περασει divisions/promos ρε συ?

Bronze account ειναι με το MMR να ειναι τριτο υπογειο απο ολες τις seasons

Δεν νομιζω οτι θα χανεις ποτε λιγοτερα ακομα κι αν το φτασεις Plat ας πουμε

Απλα θα παιρνεις λιγα παραπανω

Δημοσ.

Γιατι να σε περασει divisions/promos ρε συ?

Bronze account ειναι με το MMR να ειναι τριτο υπογειο απο ολες τις seasons

Δεν νομιζω οτι θα χανεις ποτε λιγοτερα ακομα κι αν το φτασεις Plat ας πουμε

Απλα θα παιρνεις λιγα παραπανω

Noμιζα οτι μετραει pure win ratio του season , αντε και το last σερι που γραφεις.

Το MMR οντως ηταν τελειως γτπ τα προηγουμενα season. Oμως δεν γινεται soft reset (και καλα μονο για να σε βαλει στα provisionals του season)?

Αν εχει κρατημενο το MMR των προηγουμενων season με οποιοδηποτε τροπο τοτε y εξηγειται, γιατι περυσι το ιδιο account ειχε 100 defeats παραπανω απο wins :lol:

Δημοσ.

Soft reset γινεται αλλα αμα ειχε 700 MMR στο τελος της περσινης σεζον ( παιζει να λεω πολυ ) , 1200 + 700 /2 = 950

Δεν εχω τεσταρει τετοια accounts ποσο παιρνουν αργοτερα αλλα δεν νομιζω οτι θα δεις μεγαλη διαφορα μεχρι το gold , αν δεις that is

• Like 1
Δημοσ.

ποιοι θα φυγουν?Δεν το ηξερα αυτο...οσο για την προπονηση ναι παιζει ρολο και αυτο...ομως νμζ Ευρωπαικες ομαδες οπως Fnatic και OG προπονουνται πανω κατω οπως οι κορεατες...

Φεύγει το botlane τους και έρχεται niels mithy απο og. Ο λόγος ειναι ότι ο perkz ειναι φίλος αυτών των 2 και σε περίπτωση που δεν έρθουν θα πάει αυτός στους og για να ειναι μαζί τους. Ακόμα ένας λόγος ειναι ότι οι niels και mithy ειναι οι μόνοι που tryhardaroun απο og κάτι που όπως ειναι λογικό δεν τους αρέσει. Οι υπόλοιποι της ομάδα τους ειναι συμβιβασμένοι να νικάνε ουσιαστικά με το στανιο του veteran και της εμπειρίας που έχουν. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας όποτε.

Δημοσ.

Έχασα τα promo για plat, στο ένα game leonna top στο άλλο teemo supp τιλταρα σα γελοίος, άρχισα καντήλια και perma :/

wut? Με την μία ή είχες φάει μπαν ξανά?

Δημοσ.

Είχα φάει 1 βδομάδα..

*** το ξέρω δεν το λέω τύπου ότι αδικήθηκα κλπ απλά το είπα :P

Απλά έφαγα perma ξέρω γω επειδή είπα σ έναν teemo supp ότι είναι σκουπίδι και ενώ ήμουν ήδη τιλταρισμένος από leonna top στο προηγούμενο game :/

Δημοσ.

Αποκλειεται να εφαγες απευθειας perma επειδη ειπες σκουπιδι εναν teemo supp. Το case που ειναι για perma το ελεγχει rioter και το perma φευγει οταν εχεις ξεπερασει τα ορια οχι σε 1 και 2 παιχνιδια μονο (εκτος αν σε αυτο το 1 ειπωθουν οσα δε λεγονται...).

Kι απο την αλλη, εφοσον ειχες φαει 1 βδομαδα ban προηγουμενως, ηξερες οτι εισαι σταμπαρισμενος απο το tribunal και οτι βρισκοσουν στην τελευταια ευθεια για το perma.

Προσεχετε με το tribunal πλεον, τα perma προς toxic players φευγουν πολυ-πολυ ευκολα. Ειδικα αν βλεπετε οτι γινεται escalate το case σας και φτασετε ως το 1week ban , σημαινει οτι ειστε ενα κλικ απο το perma , δεν ειναι να λετε ουτε hi στο chat... Κυριολεκτω.

Δημοσ.

Φεύγει το botlane τους και έρχεται niels mithy απο og. Ο λόγος ειναι ότι ο perkz ειναι φίλος αυτών των 2 και σε περίπτωση που δεν έρθουν θα πάει αυτός στους og για να ειναι μαζί τους. Ακόμα ένας λόγος ειναι ότι οι niels και mithy ειναι οι μόνοι που tryhardaroun απο og κάτι που όπως ειναι λογικό δεν τους αρέσει. Οι υπόλοιποι της ομάδα τους ειναι συμβιβασμένοι να νικάνε ουσιαστικά με το στανιο του veteran και της εμπειρίας που έχουν. Υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας όποτε.

πολυ ενδιαφερον δεν το ηξερα...συνηθως αρχιζω να διαβαζω για αυτα λιγο πριν το LCS...πολυ καλη επιλογη να γινει αυτη η μιξη...οποια και απο τις 2 και να γινει...Αν και προτιμω να πανε στους G2...Εχουν ηδη καλο jungle ο kikis στο top κατι κανει οποτε με τοσο δυνατο bot lane και τον Perkz θα ειναι απο τα φαβοτι...ελπιζω μεχρι το παγκοσμιο να δεθουν κιολας!

• Like 1
Δημοσ.

http://eune.op.gg/summoner/userName=gg+hadid

Αν κατέβεις λίγο έχω μια νίκη με Kassadin σε normal

Ακριβώς από πάνω είναι τα 2 promo που λέω που παίζω Cait, στο ένα έχω leonna top στο άλλο teemo supp

Δες τα score μου και τα score τους

Και δες τι ακολούθησε αυτά τα 2 game..

Άσχημο πράγμα το tilt αλλά καλά να πάθω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...