Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Hotfix μετά τις χαζομάρες που έκαναν

nerf στον μαλζα

buff σε swain, cassa, vladimir

Ιδιαίτερα αυτό που έκαναν στο swain είναι μεγάλη υπόθεση...οπως είχαν αρχικά αναδημιουργησει την ulti ήταν έκτρωμα.

Δημοσ.

Ξεκάθαρα οι skt αν και έχουν διαβάσει το patch καλά γι αυτο και είναι στο msi δεν έχουν μπορέσει σε κανένα σημείο να βελτιώσουν το teamfight τους. Παρόλα αυτά αν σταματήσουν να tiltaroun πιστεύω ακόμα ότι είναι το φαβορί γιατί οι αντίληψη που έχουν οι κινέζοι για το παιχνίδι μου θυμίζει ομάδες high plat/low diamond.

Δημοσ.

Αυτο για τους κινεζους απο που βγαινει?

Απλα καποια στιγμη θα επεφταν οι SKT...ποσο ακομα να ηταν οι καλυτεροι στον κοσμο?Ετσι γινεται παντα,ηδη απο το πρωταθλημα τους φαινοταν...Τωρα στα bo5 αν πανε ειναι διαφορετικο θεμα!Αυτα δεν τα χανουν ετσι ευκολα,το θεμα ειναι ομως να πανε!

Δημοσ.

Έχουν λανθασμένη αντίληψη του παιχνιδιού κάνουν πολλά ανούσια fight. Είναι συνήθως αστέρια σαν παίχτες καλοί σαν ομάδα αλλά υστερούν στο ποτε να μπουν ποτε είναι το σωστό baron call κλπ. Για τους skt τα παλικάρια είναι τραγικοί από αρχη της σεζον και βελτιώθηκαν μόνο στα playoffs. Πιστεύω και εγώ όμως ότι αν πάνε σε βο5 λόγο εμπειρίας το εχουν! Για να δούμε. Είναι σίγουρα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά αν και αρκετά κατώτερο σαν επίπεδο απο το περσινό που είχαμε edg που ήξεραν τέλεια το patch και ήταν απίστευτα οργανωμένη ομάδα.

Δημοσ.

Ανουσια tf οι κινεζοι? Αλλο game βλεπεις.Οι κινεζοι ειχαν 15 κιλς διαφορα με skt και δεν εκαναν tf μην χασουν.RNG vs FW το σκορ ηταν 3-4 στο 25.Οι κινεζοι χρονια τωρα δεν κανουν κανενα tf και συνηθως περιμενουν τον αντιπαλο να επιτεθει και να κανουν outplay.Και ναι αυτο ειναι καλυτερο αν δεν εισαι σιγουρος οτι εισαι καλυτερος απτον αλλον

• Like 1
Δημοσ.

Ανουσια tf οι κινεζοι? Αλλο game βλεπεις.Οι κινεζοι ειχαν 15 κιλς διαφορα με skt και δεν εκαναν tf μην χασουν.RNG vs FW το σκορ ηταν 3-4 στο 25.Οι κινεζοι χρονια τωρα δεν κανουν κανενα tf και συνηθως περιμενουν τον αντιπαλο να επιτεθει και να κανουν outplay.Και ναι αυτο ειναι καλυτερο αν δεν εισαι σιγουρος οτι εισαι καλυτερος απτον αλλον

Το ότι είχαν free baron και προτιμούσαν να κάνουν tf εσένα πως σου φάνηκε δηλαδή; Αυτό συναίβει day 1 και 2. Και αυτό που είδες στο παιχνίδι τους με skt ήταν απλά φόβος. Μέχρι τότε και οι ίδιοι θεωρούσαν ανίκητους τους κορεάτες. Οι κινέζοι είναι γνωστοί για το ότι κάνουν συνέχεια teamfight ακόμα και όταν δεν είναι απαραίτητο. Οι rng δεν είναι κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Αυτός είναι και ο λόγος που με όποια ομάδα και αν παίξουν το game είναι πάντα κοντά(είτε αυτό λέγεται map pressure,warding,kills,gold). Νικάνε μεν πάντα γιατί είναι το παιχνίδι τους αλλά δεν έχουν ποτέ clean victories. Το ίδιο πανηγύρι συμβαίνει και στο lpl αν καθήσεις να παρακολουθήσεις. Εάν είχαν έρθει οι skt ποιο σοβαροί και όχι tiltαρισμενοι(αυτό είναι περίεργο αρκετά θα έλεγα) θα βλέπαμε άλλο τουρνουά. Τουλάχιστον το φετινό msi είναι μια όμορφη clown fiesta :) και αυτά αρέσουν σε όλους νομίζω.

Δημοσ.

Λογικό μου φάνηκε. Η nida που ήταν η πιο feedαρισμένη με full dmg items έκανε το λιγότερο dmg στο tf μέσα στη βάση των clg επειδή δεν πέτυχε κανένα spear, σκάλωσε και περιφερόταν σαν την άδικη κατάρα :P

Απ'την άλλη ο Azir είναι team fight BEAST.

Εχω την εντύπωση, μπορεί να κάνω και λάθος, οτι η Νιντα με Ζεντ ήταν κακός συνδυασμός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...