Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λεει οτι πλεον τα αντκειμενα της ζουγκλας δινουν 50 bonus exp απο 15 που ηταν, αλλα παρατηρω οτι το level up ειναι πιο αργο.. Για να παω 6 level πλεον θελει ενα camp περισσοτερο. Πως γινεται αυτο;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μηπως δεν ξεκινας με το machete?

Λογικα πηγες και ειδες πως λειτουργουν οι servers ολων αυτων των εταιρειων κι εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου για το ποιοι ειναι ευκολακια, ποιοι δυσκολακια και ποια παραδειγματα ατυχη.
Η Ελλαδα ειναι μια χωρα που ολοι τα ξερουν ολα και στο τελος κανεις δεν ξερει τιποτα. Αυτα.

Στην τελικη καθε φορα που θα εχουν downtime οι servers τους θα spamαρεις restarts στον client , οποτε be riot's guest, τσαμπα η κουβεντα.

ΥΓ. Παρεπιμπτοντως, τα παραδειγματα ηταν για να σου δειξω οτι ολοκληροι κολοσσοι αντιμετωπιζουν σχετικα θεματα τακτικα, κι οχι για να συγκρινω την riot με την google. Αν θες μπορω να σου φερω παραδειγματα και "μικροτερων" εταιρειων, αλλα εκει το επιχειρημα θα ειναι πως οι εταιρειες που αναφερω ειναι μικρες και της πλακας. Οποτε, καταληγουμε στο οτι εχεις lockarei στην rito και απλως σκουζεις επειδη σου laggare το client 2 φορες σε 2 βδομαδες. Ε σκουξε οσο θες λοιπον.

χαχαχαχ hayatoπαιδο σε κοβω
ναι οντως ειμαι λοκαρισμενος...απο χθες π εγινε το θεμα με τ κλιεντ δεν το χω ξανανοιξει κ ουτε σημερα αυριο γτ δεν προλαβαινω...απλα τις 5 ωρες την βδομαδα π θελω ν μπω με φιλους δεν μπορω και με τσαντιζει!και αυτες οι ωρες τυχαινει να ειναι αυτες με τον πιο πολυ κοσμος απο κει βγαινει το συμπερασμα οτι μαλλον αυτο φταει!

Δημοσ.

Ναι hayatoπαιδο ειμαι. Και αφου συνηλθα τωρα που μου εκανες τη μουρη κρεας, ακομα ψαχνω μια σοβαρη προταση αναμεσα σε οσες εγραψες μπας και εχεις πουθενα δικιο, αλλα παλι random κλαψα που σου φαγαν το μπιφτεκι σου βλεπω.

Δημοσ.

Απειλει οτι θα τρολλαρει αν παω adc (ημουν adc...) γραφω οτι το να απειλεις μπορει να αποφερει μονιμο αρχισε να με βριζει,κανω ticket στην ριοτ με screenshot,βλεπω στον client οτι παιχτης που ανεφερα προσφατα εχει αναφερθει απο μεγαλο ποσοστο των παιχτων και εφαγε μονιμο.feelsgoodman

• Like 1
Δημοσ.

Απειλει οτι θα τρολλαρει αν παω adc (ημουν adc...) γραφω οτι το να απειλεις μπορει να αποφερει μονιμο αρχισε να με βριζει,κανω ticket στην ριοτ με screenshot,βλεπω στον client οτι παιχτης που ανεφερα προσφατα εχει αναφερθει απο μεγαλο ποσοστο των παιχτων και εφαγε μονιμο.feelsgoodman

Τα in client reports δεν αστειευονται πλεον με το νεο tribunal. Εκτος του οτι το escalation προς το perma γινεται πανευκολα και γρηγορα για τους toxic, υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που πεφτει απευθειας perma, χωρις escalate. Ειδικα ingame βρισιδι=perma ευκολα και γρηγορα. Ingame arguing ολη την ωρα, περναει απο το escalation και καταληγει κι αυτο σε perma συντομα.

Στα tickets παλι δε δινουν ιδιαιτερη σημασια συνηθως.

Δημοσ.

Λειτουργεί το tribunal όπως παλιά? Ή πλέον το κοιτάζουν απευθείας από την riot? Γιατί εμενα μόνιμα λέει οτι ειναι σε maintenance

Δημοσ.

Ειναι αυτοματο συστημα και μολις πλησιασεις στο perma το κοιταει καποιος της ριοτ για σιγουρια

Εχω κανει 20 ρηπορτ στα τελευταια 200+ games οποτε μαλλον αρχισε να μετραει το ρηπορτ μου παλι (παλια καθε game 2 ρηπορτ :P )

Δημοσ.

και πάταγες σε όλους punish :P

Το Tribunal ηταν το minigame του LoL

Ειδικα οταν εβαλαν και Ratio αναλογα με το τι ψηφισε ο περισσοτερος κοσμος σε εκανε να κοιτας καλυτερα ολα τα Games.

Επαιζα στο 90%+ και ξαφνικα βρισκοταν ο ελληναρας που εριχνε Μπαναγιες και Χριστους δεν καταλαβαιναν οι ξενοι τι ελεγε γιατι δεν ηταν τα κλασσικα Kurwa ja pierdole,Cyka,Bliet,Karkino se oti agapas και την γλυτωναν Και μου χαλουσαν το Streak.....

Ειχα φτασει σε σημειο να παρω Screenshot και να το κανω κατευθειαν Forward σε Rioter γιατι το 12χρονο εριχνε μπινελικια στα ελληνικα και την σκαπουλαρε :P  (Τελικα εφαγε perma)

Παλιες καλες εποχες και κλασσικη Riot που ελεγε οτι θα δωσει Rewards (εκτος απο το IP που εδινε παλια) και στο τελος πηραμε ολοι τα @@ μας 

Δημοσ.

Με τα chat restrictions συνεχίζεται ακόμα? Δεν έχω πετύχει παίκτη που να μην μπορεί να γράψει στο τσατ. Αν είναι να πει κάτι αρνητικό θα το πει. Οπότε πιο το νόημα?

Περμα πότε πέφτει, και για τι ποσοστό μιλάμε? Υπάρχουν τίποτα στατιστικά?

Δημοσ.

Νομίζω οτι το chat restriction δεν το δίνουν τόσο εύκολο όσο μια περίοδο που αν έγραφες το παραμικρό στο τσατ σε τιμωρούσαν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...