Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ελεος ! πάω να συνδεθώ και μου λέει Your account has transferred to another region. Please try logging in to the appropriate region.

:eek:

gragas.jpg

ξενέρωσα και είχα όρεξη να παίξω τώρα κανα 2-3-4 ώρες :-(

είχα κάνει παλιότερα account αλλα δεν είχα μπει καθόλου , τώρα υποθέτω πρέπει να κάνω καινούριο ..

edit : κάνω καινούριο account και μου λεει

Invalid username/password combination. Please try again.

αυτά είναι. :mad:

πολύ δυσκοίλιο site..

edit : τα κατάφερα τελικά.

τώρα είμαι queue position 20000 :lol:

Δημοσ.

Είσαι πάνω σε patcharisma και γενικά κακώς πήγες στο eu west. Έχει πάρα πολύ κόσμο. Καλυτερα στο Eu East. Τεσπα. Έχει tutorial , battle training παιχνίδια μόνο με bot , μην αγχώνεσαι δεν χρειάζεται να παίξεις καν με κόσμο για να μάθεις το παιχνίδι.

Όπα, έχει πέσει ο eu west. Καλά μη χαλιέσαι, κάνε και ένα δεύτερο account για eu east αν έχεις δεύτερο email.

Δημοσ.

καλησππερα...

λοιπον παω να κανω εγκατασταση το lol και σε ενα σημειο ενω φορτωνει to pando media booster σταματαει την εγκατάσταση και μου βγαζει μηνυμα capture20120214avisnaps.jpg ,μετα πηγα στο norton 360 και εκανα allow στο λολ αλλα και παλι μου βγαζει αυτο το μηνυμα...

τι να κανω???

Δημοσ.

Προφανως λοιπον δεν σου ζηταει το lol.exe αλλα το PMB.exe που σου λεει στην εικονα που μας δειχνεις

Δοκιμασε να βαλεις αυτο στα επιτρεπομενα και λογικα θα εισαι οκ

Δημοσ.

εχεις δικαιο, νομιζα πως θα περιειχε και το συγκεκριμενο, το βρηκα , εκανα και σε αυτο allow αλλα και παλι μου βγαζει το ιδιο μηνυμα...

Δημοσ.

Εκτος απο το Norton δοκιμασε να ριξεις και το firewall των Windows

Edit: Αν ουτε αυτο δουλεψει δες και στο λινκ που σου δινω παρακατω,ενας τυπος ειχε το ιδιο προβλημα,ισως βγαλεις ακρη

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=474810

Δημοσ.

εχω ενα netbook με intel atom n270(νομιζω)1.6 Ghz, 1 γιγα ραμ και win xp και εβαλα το λολ και με ολα τα γραφικα στο χαμηλοτερο εχω 10 fps,υπαρχει καποιος τροπος να φτασω τα 20?

Δημοσ.

Τα buffs του shen στα χαρτιά φαίνονται πολύ δυνατά, στην πράξη όμως δεν ξέρω. Δεν τον έχω γιατί ήταν μάπας τώρα όμως σκέφτομαι να τον τσιμπίσω. Είδα μερικά videos μετά το patch, υπάρχει αισθητή βελτίωση αλλά δεν ξέρω αν αξίζει...θα περιμένω να δω και άλλο μήπως βρούνε κανα μαγικό build που να του ταιριάζει τώρα :mrgreen:

Δημοσ.

Αρκετα δυνατος ο Shen πλεον και προβλεπεται instaban για μερικες εβδομαδες..

Solo top τον δοκιμασα σε 3-4 games και τα κερδισα ολα εκτος απο ενα που ημουν vs Yorick και ηταν αρκετα δυσκολο να τον κανω harass

Jungling δεν ξερω πως ειναι και τι θεματα εχει με το energy

Warmogs και Frozen Mallet νομιζω ειναι must,Rylais αντι για Mallet αν θελουμε και λιγο AP

Δημοσ.

Και μένα με προβλιματίζει το θέμα ότι όλα του τα skills κάνουν scale με ap και το passive του κάνει magic damage. Λοιπόν hp του παίρνεις σίγουρα για να αξιοποιήσεις καλύτερα το passive του (και για καλύερο τανκάρισμα κλπ εννοείται). Μετά όμως; Το σημερινό meta απαιτεί κυρίως offtanks, γιατί άμα απλώς τανκαρεις αλλά δε βγάζεις και κάποιο α damage είσαι απλό κρέας που θα σε αγνοήσουν. Του παίρνεις κάνα abysall; Σε συνδυασμό με το rylais θα δίνει καλό damage πιστεύω. Βέβαι και το ενδεχόμενο του ad offtank δεν ακούγεται άσχημο γιατί passive και heal κάνουν scale με hp οπότε ίσως είναι καλύτερο γιατί και τα ratios στα skills του δεν είναι και ατα καλύτερα νομίζω. Θα τον πάρω και θα δοκιμάσω κάτι του στιλ mallet, atmas, raduins, wits end, FON και μπότες αναλόγως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...