Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανε mypaysafe wallet και βαλτην εκει να την χρησιμοποιησεις οποτε θες

Aν θελουμε να αγορασουμε ή να κανουμε ενα δωρο [unlock champion for a friend για παραδειγμα] πως το κανουμε αφου η paysafe τρωει ακυρο ?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aν θελουμε να αγορασουμε ή να κανουμε ενα δωρο [unlock champion for a friend για παραδειγμα] πως το κανουμε αφου η paysafe τρωει ακυρο ?

Με άλλη μέθοδο αγοράς 

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα... Μετά από κάτι χάλια Placement (3-7 σύμφωνα με την παράδοση πάντα) με πέταξε το σύστημα G3. Έπαιζα solo και πήγα promo για plat. Μετά άρχισα να παίζω με ένα φιλαράκι silver εκείνη την περίοδο, για την παρέα βασικά, και επειδή κάναμε πολλά defeat (αυτά συμβαίνουν όταν βλέπεις αρχηγό και παίζεις full damage jax στο top ας πούμε, αλλά που να εξηγήσεις τώρα στον άλλο) μου έχει γαμηθεί τελείως το MMR. Αυτός ήταν Silver 4.

Κατάφερα να κρατηθώ στο G3 αλλά για να καταλάβαιτε παίρνω +17 για win Και -20 για defeat.

Καμία συμβουλή (πέρα από το πάρε 800win στην σειρά) για να στρώσει το account? Παίζω ακόμη duo με άλλα παιδιά (για την παρέα και πάλι) που είναι στα ίδια επίπεδα με το G3 περίπου (ένας είναι S3 και ο άλλος G5)... Θα χειροτερέψει κ άλλο το MMR αν συνεχίσω να παίζω έτσι?

Δημοσ.

Το MMR θα χειροτερεψει αν συνεχιζεις να χανεις

Αν μαλιστα χανεις και απο χειροτερους απο σενα δεν προκειται να μπορεσεις να ξαναανεβεις

Δεν υπαρχει αλλη συμβουλη εκτος απο το να κερδισεις games

Ισως μονο να παιζεις με plat ατομα για να σε κανει match με καλυτερους απο σενα

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ειμαι gold 5 και ψαχνω καποιον να παιζω για την παρεα κανα rank μιας και solo ψιλο βαριεμαι κι ολο αποφευγω να παιξω.

Αν ενδιαφερεται κανεις καντε με add στο WindCutter και μιλαμε εκει.

Δημοσ.

Το duo σου χαλαει το mmr οπως και να εχει.Σμουρφ εχω λιγοτερα games,καλυτερο win ratio παιρνω 20~ ποντους μεσω ορο την νικη.Στο κανονικο ακριβως ιδια lp,τα διπλα games χειροτερο win ratio παιρνω 27-28~.Η μονη διαφορα στο μεγαλο δεν εχω παιξει ουτε ενα duo φετος (να πω την αληθεια ομως το main απο περυσι ηταν και δυο division παραπανω αν και φετος με ιδια placement 5-5 με πεταξε και στα δυο plat 4 οποτε μπορει στο ενα να ειχα απο την αρχη μεγαλυτερο mmr)

Δημοσ.

Το MMR θα χειροτερεψει αν συνεχιζεις να χανεις

Αν μαλιστα χανεις και απο χειροτερους απο σενα δεν προκειται να μπορεσεις να ξαναανεβεις

Δεν υπαρχει αλλη συμβουλη εκτος απο το να κερδισεις games

Ισως μονο να παιζεις με plat ατομα για να σε κανει match με καλυτερους απο σενα

Το duo σου χαλαει το mmr οπως και να εχει.Σμουρφ εχω λιγοτερα games,καλυτερο win ratio παιρνω 20~ ποντους μεσω ορο την νικη.Στο κανονικο ακριβως ιδια lp,τα διπλα games χειροτερο win ratio παιρνω 27-28~.Η μονη διαφορα στο μεγαλο δεν εχω παιξει ουτε ενα duo φετος (να πω την αληθεια ομως το main απο περυσι ηταν και δυο division παραπανω αν και φετος με ιδια placement 5-5 με πεταξε και στα δυο plat 4 οποτε μπορει στο ενα να ειχα απο την αρχη μεγαλυτερο mmr)

Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε plat επίπεδο, εκεί ήμουν άλλωστε. Λογικά θα αρχίσω να παίζω solo αλλά το θέμα είναι ότι νιώθω πως με τιμωρεί το game απλά και μόνο γιατί θέλω να παίξω με τους φίλους μου.... Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα από το λολ...

ΤΟ βασικό πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν είμαι ο παίκτης που θα κουβαλήσει το game λόγω των champion και του Playstyle που έχω. Κυρίως παίζω tank και χαρακτήρες που προορίζονται για teamfight. Το πρόβλημα που είχα, παίζοντας και με χαμηλότερα ELO λόγω του duo, είναι ότι θα κάνω το engage - play αλλά ακριβώς επειδή παίζεις με άτομα που έχουνε ελάχιστο game sense δεν νιώθουν να ακολουθήσουν. Αποτέλεσμα να πηγαίνει άχρηστο το playmaking/tanking και πολλές φορές το πλεονέκτημα που έχω στο lane. Επίσης δεν ακούνε τα calls π.χ. για baron ή teamfight, δεν ξέρουνε τί να κάνουν όταν είμαστε πίσω κτλπ...

Να παίρνεις tp στο top και να μην έχω ένα καλό ward για να το χρησιμοποιήσω... Τους εξηγείς στο chat, ''Παιδιά έχετε το trinket έτοιμο για να μπορώ να έρθω'' αλλά τσάμπα το σάλιο... Συνήθως δεν το θυμούνται κάν...

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω ως παίκτης σε αυτό το περιβάλλον... Πολλοί να με ρωτάνε εντωμεταξύ πως πήγα Plat και δεν μπορώ να κουβαλήσω... Αφού έχουν ως πρότυπό τους π.χ. την φιόρα ή τον yasuo που έχει 10-0 και snowballάρει όλο το game δεν μπορείς καν να εξηγήσεις τί κάνουν λάθος...

Θα μου πεις τώρα παίξε και εσύ κάναν yi, yasuo, whatever για να κάνεις snowball από το lane το game... Δεν γουστάρω ρε φίλε όμως, δεν μ αρέσουν αυτά τα καρκινοchampion.

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όσα λες, μόνη παρατήρηση επειδή υποθέτω κάτι τέτοιο παίζεις, τα Nautilus, Maokai, Εkko tank κλπ είναι 10 φορές περισσότερο καρκίνοι από Yasuo και Yi μαζί..

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα... Μετά από κάτι χάλια Placement (3-7 σύμφωνα με την παράδοση πάντα) με πέταξε το σύστημα G3. Έπαιζα solo και πήγα promo για plat. Μετά άρχισα να παίζω με ένα φιλαράκι silver εκείνη την περίοδο, για την παρέα βασικά, και επειδή κάναμε πολλά defeat (αυτά συμβαίνουν όταν βλέπεις αρχηγό και παίζεις full damage jax στο top ας πούμε, αλλά που να εξηγήσεις τώρα στον άλλο) μου έχει γαμηθεί τελείως το MMR. Αυτός ήταν Silver 4.

Κατάφερα να κρατηθώ στο G3 αλλά για να καταλάβαιτε παίρνω +17 για win Και -20 για defeat.

Καμία συμβουλή (πέρα από το πάρε 800win στην σειρά) για να στρώσει το account? Παίζω ακόμη duo με άλλα παιδιά (για την παρέα και πάλι) που είναι στα ίδια επίπεδα με το G3 περίπου (ένας είναι S3 και ο άλλος G5)... Θα χειροτερέψει κ άλλο το MMR αν συνεχίσω να παίζω έτσι?

Hσουν gold1 με MMR για plat και εβαζες μεσα στα games silver4 ατομο (οι οποιοι ειναι πιο πολυ bronze παρα silver, βαση και των λεγομενων σου για τον συγκεκριμενο).

Γιατι τα κανετε αυτα; Κι εσυ μεγεια σου με χαρα σου, οι αλλοι τι φταινε; :P

Αυτο ειναι official απο rito, ή "εμπειρικο" συμπερασμα;
Δημοσ.

Hσουν gold1 με MMR για plat και εβαζες μεσα στα games silver4 ατομο (οι οποιοι ειναι πιο πολυ bronze παρα silver, βαση και των λεγομενων σου για τον συγκεκριμενο).

Γιατι τα κανετε αυτα; Κι εσυ μεγεια σου με χαρα σου, οι αλλοι τι φταινε; :P

Αυτο ειναι official απο rito, ή "εμπειρικο" συμπερασμα;

official οτι επειραζεται απο duo,και εγραψα το δικο μου παραδειγμα αλλα δνε σημαινει οτι θα ειναι για ολους το ιδιο.

Δημοσ.

Γενικά αυτό που σου λένε αν θες να ανεβείς δε παίζεις duo με όποιον βρεις μόνο αν συνεργάζεστε 100%. Και προς θεού όχι με silvers.

τα normals mmr έχουν? γιατί τελευταία μέχρι και με master με βαζει

κάπου είχα διαβάσει πως έχουν κανονικά και μάλιστα επηρεάζεται και απ το ranked mmr σου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...