Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ενδιαφερον προταση :P.Αλλα μετα που θα την βαλω? (πλζ οχι σχολια χαχα)

ειμαι σε αδιεξοδο.το d5 ειναι πολυ ευκολο και βαριεμαι να παιζω,αλλα αν παω d3-d2 θα με ενοχλει που δεν θα μπορω να κουβαλαω επειδη δεν ξερω να κουβαλαω.... halp pls

Επεξ/σία από Sakiz105
  • Like 1
Δημοσ.

Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά! Τι άποψη έχετε για το honor system? Κάνετε honor σε συμπαίκτες/αντιπάλους που το αξίζουν?

¨Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι το αγνοούμε, οχι οτι έχει μεγάλη σημασία βέβαια. Πλέον βλέπω ribbons αρκετά σπάνια. Θυμάμαι όταν είχα ξεκινήσει το παιχνίδι, τέλη s2 με αρχές s3 έπαιρνα αρκετά honors παρόλο που θυμάμαι τότε δεν χειριζόμουν τις περιπτώσεις τοξικών παικτών με τον καλύτερο τρόπο. Ανά καιρούς είχα πάρει πράσινο και κόκκινο ribbon 3-4 φορές για κάποια διαστήματα.. Πλέον τίποτα. Κρίση παντού :P

Δημοσ.

Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά! Τι άποψη έχετε για το honor system? Κάνετε honor σε συμπαίκτες/αντιπάλους που το αξίζουν?

¨Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι το αγνοούμε, οχι οτι έχει μεγάλη σημασία βέβαια. Πλέον βλέπω ribbons αρκετά σπάνια. Θυμάμαι όταν είχα ξεκινήσει το παιχνίδι, τέλη s2 με αρχές s3 έπαιρνα αρκετά honors παρόλο που θυμάμαι τότε δεν χειριζόμουν τις περιπτώσεις τοξικών παικτών με τον καλύτερο τρόπο. Ανά καιρούς είχα πάρει πράσινο και κόκκινο ribbon 3-4 φορές για κάποια διαστήματα.. Πλέον τίποτα. Κρίση παντού :P

εγω ενα report τους κανω ολους στο τελος και κλαιν

Δημοσ.

και γω χρησιμοποιώ το report αρκετά. Ισως περισσότερο απ΄οσο θα έπρεπε γιατί σκέφτομαι μήπως και δεν πιάνουν τα reports αν δεί η riot οτι κάποιος τα σπαμάρει αρκετά συχνά. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω κάπου το είχα διαβάσει απο ποστ τους

Δημοσ.

και σε εμενα , αφου σχεδον σε καθε game κανω report και τους 9

Όχι, εγώ συνήθως δεν κάνω report χωρίς λόγο

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι όταν πρώτο μπήκε το σύστημα τα έδιναν πολύ πιο εύκολα τα ribbons
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...