8-bitMUSIC Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 τι να την κανω τωρα?? xD δωστε καμια ιδεα.
Sakiz105 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Κανε mypaysafe wallet και βαλτην εκει να την χρησιμοποιησεις οποτε θες
8-bitMUSIC Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 οποιος με βγαλει απο plat v με duo του την δινω
dNt^ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 οποιος με βγαλει απο plat v με duo του την δινω Κάνε με add και σε φτάνω άνετα gold 2
8-bitMUSIC Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 οχι gold ρε ειπαμε Απο plat v σε plat iv http://www.lolking.net/summoner/eune/41183100
Sakiz105 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) ενδιαφερον προταση .Αλλα μετα που θα την βαλω? (πλζ οχι σχολια χαχα) ειμαι σε αδιεξοδο.το d5 ειναι πολυ ευκολο και βαριεμαι να παιζω,αλλα αν παω d3-d2 θα με ενοχλει που δεν θα μπορω να κουβαλαω επειδη δεν ξερω να κουβαλαω.... halp pls Επεξ/σία 1 Μαΐου 2016 από Sakiz105 1
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά! Τι άποψη έχετε για το honor system? Κάνετε honor σε συμπαίκτες/αντιπάλους που το αξίζουν? ¨Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι το αγνοούμε, οχι οτι έχει μεγάλη σημασία βέβαια. Πλέον βλέπω ribbons αρκετά σπάνια. Θυμάμαι όταν είχα ξεκινήσει το παιχνίδι, τέλη s2 με αρχές s3 έπαιρνα αρκετά honors παρόλο που θυμάμαι τότε δεν χειριζόμουν τις περιπτώσεις τοξικών παικτών με τον καλύτερο τρόπο. Ανά καιρούς είχα πάρει πράσινο και κόκκινο ribbon 3-4 φορές για κάποια διαστήματα.. Πλέον τίποτα. Κρίση παντού
dimitrisOP Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά! Τι άποψη έχετε για το honor system? Κάνετε honor σε συμπαίκτες/αντιπάλους που το αξίζουν? ¨Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι το αγνοούμε, οχι οτι έχει μεγάλη σημασία βέβαια. Πλέον βλέπω ribbons αρκετά σπάνια. Θυμάμαι όταν είχα ξεκινήσει το παιχνίδι, τέλη s2 με αρχές s3 έπαιρνα αρκετά honors παρόλο που θυμάμαι τότε δεν χειριζόμουν τις περιπτώσεις τοξικών παικτών με τον καλύτερο τρόπο. Ανά καιρούς είχα πάρει πράσινο και κόκκινο ribbon 3-4 φορές για κάποια διαστήματα.. Πλέον τίποτα. Κρίση παντού εγω ενα report τους κανω ολους στο τελος και κλαιν
Panagiotis32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 και γω χρησιμοποιώ το report αρκετά. Ισως περισσότερο απ΄οσο θα έπρεπε γιατί σκέφτομαι μήπως και δεν πιάνουν τα reports αν δεί η riot οτι κάποιος τα σπαμάρει αρκετά συχνά. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω κάπου το είχα διαβάσει απο ποστ τους
GeorgeGK Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εμένα πάντως αρκετά συχνά μου έρχεται μήνυμα ότι τιμωρήθηκε πάικτης που έκανα report. 1
dimitrisOP Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 και σε εμενα , αφου σχεδον σε καθε game κανω report και τους 9 1
GeorgeGK Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 και σε εμενα , αφου σχεδον σε καθε game κανω report και τους 9 Όχι, εγώ συνήθως δεν κάνω report χωρίς λόγο
Stogianz Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλό Πάσχα και χρόνια πολλά! Τι άποψη έχετε για το honor system? Κάνετε honor σε συμπαίκτες/αντιπάλους που το αξίζουν? ¨Εχω την εντύπωση οτι οι περισσότεροι το αγνοούμε, οχι οτι έχει μεγάλη σημασία βέβαια. Πλέον βλέπω ribbons αρκετά σπάνια. Θυμάμαι όταν είχα ξεκινήσει το παιχνίδι, τέλη s2 με αρχές s3 έπαιρνα αρκετά honors παρόλο που θυμάμαι τότε δεν χειριζόμουν τις περιπτώσεις τοξικών παικτών με τον καλύτερο τρόπο. Ανά καιρούς είχα πάρει πράσινο και κόκκινο ribbon 3-4 φορές για κάποια διαστήματα.. Πλέον τίποτα. Κρίση παντού Έχω την εντύπωση ότι όταν πρώτο μπήκε το σύστημα τα έδιναν πολύ πιο εύκολα τα ribbons
Προτεινόμενες αναρτήσεις