Luxx Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ιδου γιατι δεν ανεβαινεις Οντως, εχεις δικιο.. Εχει απο τα μεγαλυτερα win rates. Επισης περιπου 5 Kda μεχρι στιγμης, 60% win rate σε 56 παιχνιδια μεχρι στιγμης.. Τα λιγοτερα deaths στο team, το μεγαλυτερο dmg taken. Μαλλον αυτο φταιει.. Για να εχω παρατησει τους υπολοιπους και να ασχολουμαι μονο με WW υπαρχει λογος.. Θα ανεβω, αργα αλλα σταθερα..
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δεν έχει σημασία το kda μην το κοιτάς καν. Με οποιοδήποτε champion μπορείς να ανέβεις με την διαφορά οτι υπάρχει ο εύκολος και ο δύσκολος δρόμος. Ο WW δεν είναι η καλύτερη επιλογή σου το είπαν όλοι πάνω κάτω. Στην τελική το πιο σημαντικό είνα να σ'αρέσει εσένα το champ και το playstyle tou
Atallos1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οντως, εχεις δικιο.. Εχει απο τα μεγαλυτερα win rates. Επισης περιπου 5 Kda μεχρι στιγμης, 60% win rate σε 56 παιχνιδια μεχρι στιγμης.. Τα λιγοτερα deaths στο team, το μεγαλυτερο dmg taken. Μαλλον αυτο φταιει.. Για να εχω παρατησει τους υπολοιπους και να ασχολουμαι μονο με WW υπαρχει λογος.. Θα ανεβω, αργα αλλα σταθερα.. Οσο σε θυμαμαι στο thread , το ιδιο πραγμα λες Ενταξει παντως , στη season 35 μπορει να φτασεις και plat though με WW
SakafliaC Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ρε Luxx μόλις βγάλει qss το adc πραγματικά δεν έχει καμία χρησιμότητα, γυρνοβολάς σαν την άδικη κατάρα.
κβαντικος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Οντως, εχεις δικιο.. Εχει απο τα μεγαλυτερα win rates. Επισης περιπου 5 Kda μεχρι στιγμης, 60% win rate σε 56 παιχνιδια μεχρι στιγμης.. Τα λιγοτερα deaths στο team, το μεγαλυτερο dmg taken. Μαλλον αυτο φταιει.. Για να εχω παρατησει τους υπολοιπους και να ασχολουμαι μονο με WW υπαρχει λογος.. Θα ανεβω, αργα αλλα σταθερα.. Eγω ειχα 77% win rate με leblanc στο season 2 και 16 kills / game. Δεν αλλαζει το γεγονος οτι τοτε ηταν (η τουλαχιστον θεωρουταν) σκουπιδοchamp και οτι ημουνα 1400 mmr.. Αμα γουσταρεις να παιζεις ww, καλα κανεις και παιζεις. Αλλα απλα το champ δεν τραβαει, για διαφορους λογους. Καταρχας δεν εχεις early game, μεχρι τα 6 level εισαι ward με ποδια. Το προβλημα ειναι οτι vs καλο jungler, το game θα στο εχει παρει μεχρι τα 6. Δεν μιλαω καν για junglers που θα νιωσουν να κανουν invade και θα φας τρελη νιλα. Μετα τα 6 εισαι ενα gank καθε 100 sec. Σαν μην εφταναν ολα αυτα, πλεον που ολα τα adc φτιαχνουν qss εισαι αχρηστος ΚΑΙ στο late game. Το οτι εχεις καλα stats επισης δεν λεει πολλα. Eχεις καλα stats γιατι ξερεις να παιζεις καλα τον hero (η τελοσπαντων, παιζεις με scrubs), δεν σημαινει αυτο οτι το champ ειναι καλο. Αν ειχες τα ιδια games με elise πιθανοτατα να ειχες και καλυτερα stats.
Sakiz105 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αν πιστευεις οτι εισαι πραγματικα τοσο καλυτερος απο τους αλλους στο elo σου παιξε aggressive.Αν εχεις αυτοπεποιθεση οτι θα κανεις outplay τοτε σπρωξε καταστασεις.Δεν γινεται να λες οτι ειμαι καλυτερος απο ολους εκει και να περιμενεις να κανουν οι αλλοι τα play. (εξαιρειται το adc.Μην βαζεις το κεφαλι σου μπροστα θα χασεις )
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ενώ τώρα ας πούμε δεν είναι σκουπιδοchamp η LB...
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Αυτο το επιχειρημα με το οτι το ταδε champ εχει υψηλο KDA αρα πρεπει να ανεβω παρολο που δεν ανεβαινω, πρεπει να 'ναι το νεο "ειμαι bronze αλλα αξιζω gold απλως μου τυχαινουν παντα trolls". Gold θα αξιζεις οταν αντιληφθεις γιατι το KDA απο μονο του δεν δειχνει elo/skill. Οσο ομως επιμενεις στο επιχειρημα του KDA τοσο δειχνεις οτι σκεφτεσαι σαν silver και κατω (no offence). ΥΓ. Σοβαρα τωρα, ww top; Πιο γρηγορα θα ανεβεις με urgot, για να μη σου πω για καριερες με Sion top πριν το rework του
Panagiotis32 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 πέρα απ'την πλάκα το bronze είναι πιο δύσκολο απ'το gold
jim777 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Άσχετα με τα KDA αν έχεις 60% win rate δε σημαίνει ότι ανεβαίνεις? Οπότε προς τι όλη η κουβέντα?
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Toν εμποδιζει το συστημα της rito, τι λεμε τοσες μερες; 1
Sakiz105 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Άσχετα με τα KDA αν έχεις 60% win rate δε σημαίνει ότι ανεβαίνεις? Οπότε προς τι όλη η κουβέντα? Οχι αν με αυτον εχεις 60% σε 25% απτα games και στο αλλο 75% εχεις μεσο ορο 38% Οσο για το kda,αν δεν ξερεις να παιζεις και scripter να εισαι δεν νικας.Παρτε παραδειγμα τον ειχα πετυχει περυσι http://eune.op.gg/summoner/userName=Nallodyret Τωρα που το ανεφερα πολυ script βλεπω τελευταια.Και ουτε καν τα βασικα (τιποτα dodge κτλ) χοντρα script με full stutterstep
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το να κανει το adc qss ενω του εχω κανει Ulti, το θεωρω πλεονεκτημα για εμενα. Γιατι το dmg της ulti ακομα και qss να κανει στο δευτερολεπτο, θα το φαει ολο κανονικοτατα, απλα θα μπορει να κινηθει. Οποτε μετα απο 2,3 hit + το dmg που θα τρωει για το επομενο δευτερολεπτο απο την Ulti, θα τον εχει καταστρεψει.
frozex Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Το να κανει το adc qss ενω του εχω κανει Ulti, το θεωρω πλεονεκτημα για εμενα. Γιατι το dmg της ulti ακομα και qss να κανει στο δευτερολεπτο, θα το φαει ολο κανονικοτατα, απλα θα μπορει να κινηθει. Οποτε μετα απο 2,3 hit + το dmg που θα τρωει για το επομενο δευτερολεπτο απο την Ulti, θα τον εχει καταστρεψει. ναι μπορεί να κινηθεί, οπότε δεν τον σκοτώνει το team σου, οπότε ψηλoάχρηστο ulty.
Προτεινόμενες αναρτήσεις