jimakos234 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ξερεις ποσοι silver υπαρχουν που εχουν winrates και kda που τα ζηλεουν plat+ παικτες; Πως εξηγηται αυτο; δεν παίζει ρολο το winrate τόσο, όσο το skill. Είμαι d5-d4 από το προηγούμενο season (main supp αλλα γενικά παντου μπορώ να παίξω αν χρειαστει, γενικά μου αρεσει μόνο το supp και παίζω για πλάκα ranked, με φίλους. Πήγα d4 με λιγότερα απο 150 ranked games πέρυσι και τελείωσα d5 απο decay,και normals απο s3 που παίζω έχω λίγα, περι τα 1200 σύνολο χοντρικα). Φέτος στα provisional τελειωσα 3/10 wins και συνέxισα μoνο με defeats.Μου άξιζε?Ναι, είχα να παίξω απο τον Οκτώβρη. Εφτασα 27% winrate σε 25 games και p4. Εφτασα πάλι p2, το άφησα κανα 2μηνο (εξεταστικες-πτυχιακη), μπήκα, έχασα έπεσα p3 (45% πλεον). Είναι καθαρά να ακολουθείς το meta και το skill, να ξέρεις να κάνεις τα σωστα calls, να ακολουθησεις, να παίξεις σαν ομαδα αλλα και να παίξεις με την ψυχολογία του άλλου. είναι σαν να ακούω ένα silver 2 κολλητό μου, μου λεει ρε μλκ το hate sto top που κάθεται και τρώει gank. Του λέω ρε , έχει πάρει ο άλλος red, δεν βάζεις trinket, δεν παίρνεις ενα vision σε όλο το game, δεν βλέπεις το map, 90% θα έρθει σε σένα, και αν σε παρουν θα ξαναερθει, γιατι βλέπουν οτι παίζεις σαν θήραμα μετα το 1ο death
YourTrueLegend Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Ξερεις ποσοι silver υπαρχουν που εχουν winrates και kda που τα ζηλεουν plat+ παικτες; Πως εξηγηται αυτο;Προφανως, γιατι παιζουν vs silverοbronzαδες, αρα αν το skill τους ειναι πχ gold θα γραφουν τα στατιστικα που λες με αντιπαλους χαμηλοτερου elo. Αν τους βαλεις να παιξουν vs gold τα ποσοστα θα πεσουν. Kι αν τους βαλεις vs plats (οχι plat V though) μαλλον θα παθουν κοκομπλοκο. Γιαυτο και ειναι silver κι οχι plat κι οχι λογω τυχης ή συστηματος της rito. Αν ομως συνεχισουν να κρατανε το win ratio τους ψηλα , προφανως θα συνεχισουν να ανεβαινουν tiers. Και το να συνεχισουν να νικανε οσο ανεβαινουν elo ΔΕΝ ειναι ζητημα τυχης/matchmaking/συστηματος. Ειναι ΜΟΝΟ θεμα skill. YΓ. Το KDA μην το αναφερεις καν. Δεν μετραει πουθενα εκτος απο το hextech crafting και φυσικα δεν δειχνει τι elo αξιζει καποιος. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2016 από YourTrueLegend
Sakiz105 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καιρο ειχα να δω ατομο να λεει οτι ειναι silver-gold και να μην προσπαθει να βελτιωθει αλλα να πιστευει οτι τον ριχνει το συστημα.Μου εφτιαξες την βραδια αν καποιος πραγματικα προσπαθει να βελτιωθει ας μπει εδω https://www.reddit.com/r/summonerschool επισης για το kda,οτι ειπαν οι αλλοι.Περυσι ξεκινησα απο gold 5 εφτασα d5 ειχα kda τον θεο.Φετος ειναι πιο νορμαλ τα πραγματα απο p4 (αν και με μικρο δειγμα) Στο smurf που παιζω με gold-plat premades εκει εχω και 65% win ratio σε 50 games.Μια ειναι η συμβουλη. GIT GUD
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ok μπηκα στο reddit. Τι ακριως να διαβασω; Εχω χαθει.
jimakos234 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ok μπηκα στο reddit. Τι ακριως να διαβασω; Εχω χαθει. Τι παίζεις κυριως?Lane?Champs? Θα ψάξεις αντίστοιχα. Και στρατηγικες.
Sotosgl Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ζωντανεψε παλι το θεμα.Επαιζα URF με τον Dankaw (Admin στο πρωην ReignofGaming) και τα λεγαμε για κανενα 5ωρο που καιγομασταν μιας και το Account μου εχει μπει για πουλημα και μπαινω για κανενα Fun Mode,FWOTD ή για να παω πανω απο 65% winrate στο ARAM και με ειχε χασει.Φερνει εναν φιλο του (πολωνος και αυτος),ο τυπος εκανε το ιδιο πραγμα για ενα 5λεπτο (βουταγε με την μουρη σε lane με Ezreal,Jhin) ψοφαγε TP rewind&repeat περιμενωντας να αλλαξει κατι. Βαρεθηκε και εκανε ragequit.Καπου εκει αρχιζει το κραξιμο απο τον Dankaw (ενα τυπακι που παει καθε Season χαλαρα Diamond σε East και West για το Border και τα Rewards και λιωνει στα Arams ή να φτιαξουμε καμια ομαδα να μοιρασουμε Wards σε μελη του site).Κλασσικος πολωνος (και ο ιδιος πολωνος btw) που πιστευει στο Elo Hell και που του φταινε ολα και οχι το ξερο κεφαλι του. Πολλοι σοβαροι Streamers,παικτες που παιζουν απο Season 1 δεν μπορουν πλεον να ακουν QQ και θεωριες συνομωσιας για Elo Hell και faulty reasoning για τον λογο που ειναι κολλημενοι subGold για παντα.Για αυτον τον λογο ειχαν κανει και account verification και ξεχωριστο section για Gold+ μελη χωρις το καθημερινο SPAM "Unlucky,1vs9,AFK,φταινε οι illuminati που ειμαι Silver" Στο χερι σου ειναι να abusaρεις FOTM champs αλλα αυτο δεν σημαινει οτι καθε διδαχτυλος θα παρει εναν broken champ ή βρωμικο pick οπως λενε πολλοι και θα παει Diamond για πλακα.
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Για αρχαριους δεν ειναι το summoner's school; 4 χρονια παιζω το παιχνιδι. Jungler παιζω και αμα με βαλει και τοπ. Αυτες τις ημερες αποκλειστικα Warwick. Guide απο εδω με πολυ καλα ποσοστα μεχρι στιγμης. Αλλα απ'οτι βλεπω στο patch 6.9 θα τον παιζει αποκλειστικα με cinderhulk, το οποιο κανω και τωρα στο 6.8 πλεον για να συνηθισω. Και αυτο που ελεγα με το rank, αλλαξε, τουλαχιστον φετος.. Οι περισσοτεροι παικτες συμφωνα με τα στατιστικα ειναι silver. http://www.leagueofgraphs.com/rankings/rank-distribution/eune
jimakos234 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Για αρχαριους δεν ειναι το summoner's school; 4 χρονια παιζω το παιχνιδι. Jungler παιζω και αμα με βαλει και τοπ. Αυτες τις ημερες αποκλειστικα Warwick. Guide απο εδω με πολυ καλα ποσοστα μεχρι στιγμης. Αλλα απ'οτι βλεπω στο patch 6.9 θα τον παιζει αποκλειστικα με cinderhulk, το οποιο κανω και τωρα στο 6.8 πλεον για να συνηθισω. αλλο 6.8 αλλο 6.9, στο 6.9 αλλαζουν το devourer, abuse εφώσον υπάρχει ακόμα.
Sakiz105 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το θεμα με ολα τα αλλα site εκτος του summonerschool ειναι οτι λενε τα παντα απο θεματα μηχανικων αλλα απο το παιχνιδι νιοκο. Τι να σε κανω αν εισαι 40 cs μπροστα απτον αντιπαλο ,παιζεις gragas απο σεζον 2 αλλα δεν ξερεις τι να κανεις αν κανουν gank τοπ και εισαι στο bot?.Αυτος ειναι ο κυριως λογος που οι περισσοτεροι τιλταρουν και νομιζουν οτι τους φταινε οι αλλοι.Μαθετε να παιζετε το παιχνιδι και μετα να παιζετε τον champion. ps:Μεχρι το καλοκαιρι θα κοιταω καθε μερα το thread.Δεν ξερω τα παντα απτο game αλλα το mid diamond το εχω ανετα και ας ειμαι και αδαχτυλος (χανω cs λογο missclick....) οποτε ισως μπορω να βοηθησω αν ρωτησετε κατι. 1
Daemonos Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχουμε Group στο game? αν όχι γιατι δεν κάνουμε ενα?
Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Κάποιος για pre-made που να νιώθει στο West; παίζω jungle/top αποκλειστικά ww.
Atallos1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 παίζω jungle/top αποκλειστικά ww. Ιδου γιατι δεν ανεβαινεις 3
frozex Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κάποιος για pre-made που να νιώθει στο West; παίζω jungle/top αποκλειστικά ww. Ιδου γιατι δεν ανεβαινεις ισχύει και το λέω χωρίς να θέλω να το παίξω πως είμαι ο καλύτερος στο game (gold είμαι), χωρίς τίποτα αλλά αν παίζαμε μαζί duo εγώ θα banαρα τον WW.
dNt^ Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: LeagueClient Alpha Sign-ups Βγήκαν νέα για τον Client, άνοιξαν και οι εγγραφές για το testing.
jimakos234 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Site: LeagueClient Alpha Sign-ups Βγήκαν νέα για τον Client, άνοιξαν και οι εγγραφές για το testing. τι λέει για signups, αμα το Pushαρουν στο pbe πρώτα,σε φάση θα ακουγεσαι παραπανω απο τους άλλους? Μου αρέσει που λενε κιωλας δεν θα βλεπουν το feedback απο pbe(καλα όχι οτι το έκαναν ποτε, μόνο αν επεφτε πολυ κρα, 3 χρονια τώρα εχω acc, σταματησα να μπαινω μετα απο ενα σημειο),
Προτεινόμενες αναρτήσεις