Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι το μοναδικό utility keystone το οποίο θα ήταν όντως υπέροχο σε ίσως όλα τα burst, assassin/semi assassin champions που θέλουν να "κολλήσουν" στον αντίπαλο για να πάρουν το kill ή να ξεφύγουν μετά το dive and kill (talon πχ).

Σίγουρα δεν το χρειάζονται champs που ήδη έχουν αρκετό mobility όπωςη ακαλι αλλά πχ μ'αυτο το keystone θα έπαιζα άνετα Ryze χωρίς mov.speed quints.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι με έτρωγε και ήθελα ένα σκιν, δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο νου μου, ήθελα όμως "κατι καλό". Λέω θα αγοράσω ένα hextech chest και ότι κάτσει. Δεν μπορεί, Πάσχα έρχεται, ο RNGesus θα με ευνοήσει. Βάζω επική μουσική και πατάω open.... BOOM DJ Sona! :-D Κοιτάω.... 2950 orange essence....  :-(  :eek:  :cry: 

Δημοσ.

Πολλες ριζικες αλλαγες ερχονται στο mid-season και οι καινουριες στρατηγικες θα αρχισουν ξανα!

• Like 1
Δημοσ.

Atallos με τι keystone παίζεις Ali και Blitz εσύ?

Και επίσης Bandit ή Dangerous Game? 

Ali αναλογα το lane . Αν θες το sustain παιζεις Windspeakers , αλλιως παιζεις Bond of Stone . Blitz με thunderlords

Και τα 2 παιζονται σε melee supports . Σε ranged σχεδον παντα bandit

• Like 1
Δημοσ.

Ali αναλογα το lane . Αν θες το sustain παιζεις Windspeakers , αλλιως παιζεις Bond of Stone . Blitz με thunderlords

Και τα 2 παιζονται σε melee supports . Σε ranged σχεδον παντα bandit

Ωραίος, ευχαριστώ.

Και runes? Κάνει μια σελίδα και για τους δύο? Και αν ναι τι βάζω. Να δω καμία από εσένα?

Δημοσ.

Δες απο Probuilds

Στα runes ο καθενας βαζει οτι θελει , προσωπικα δεν μου αρεσουν τα per lvl σε support

Armor marks , hp seals . magic resist/mana regen/cooldowns blues  , MS quints η extra armor

Συνηθως αυτα παιζονται

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία και τελευταία ερώτηση, πιστεύεις από Gold και πάνω παίζεται ο Blitz αν θες ν ανέβεις?

Δε χρειάζεται να μου πεις ότι παίζουν πολύ καλύτερα supps, το ξέρω, απλά όταν μου δίνουν supp μόνο Blitz κάνω κέφι να παίξω.

Δημοσ.

Με οτιδηποτε μπορεις να ανεβεις , δεν εχουν ιδιαιτερη σημασια τα picks οταν μιλαμε για Gold

Κι εγω παιζω Blitz , ειδικα vs Soraka . 

Κανε abuse τα summoners που δεν εχουν , μην κανεις rush sightstone οταν δεν εχει ο αλλος flash

Παιρνεις Swiftness και τρεχεις πανω του . Aλλα προσοχη στα items . Αν εισαι με Ezreal στο lane μονο early εχεις kill potential . Μετα θα βγαλει tear , δεν εχει damage . Οταν λοιπον ο Ez εχει tear , ο αλλος απεναντι θα εχει BF . Δυσκολο να κερδισεις fight χωρις jungler 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...