kuzko21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 ΤΙ ενοεις survivalability.H αηρι an faei ena stun ειναι νεκρη σε 2 δευτερα.Θες λογικα παικτη που να κοβει πολυ και να εχει gap closers κτλ.RIVEN ΔΑΓΚΩΤΟ τι σημαινει το gap closers? χμ , για την ahri , ναι οκ δεν ειπα οτι ειναι τανκ , αλλα την παλευει μεχρι να τελειωσει το stun και να φυγει μακρια με την ulti της... τοσο καλη η riven?
koularasss Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 πηρα evelyn και ειναι πολυ καλη(γνωμη μου)!!!
Atallos1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 τι σημαινει το gap closers? χμ , για την ahri , ναι οκ δεν ειπα οτι ειναι τανκ , αλλα την παλευει μεχρι να τελειωσει το stun και να φυγει μακρια με την ulti της... τοσο καλη η riven? Gap closers ειναι τα skills που σου επιτρεπουν να πας πιο κοντα στον αλλο,παραδειγμα το E της Riven η το Ε του Graves που δινει και atk speed Η Riven εφαγε ενα ψιλοnerf αλλα ειναι ακομα viable Για να αγορασεις εναν champ,σκεψου πρωτα τι θελεις να παιζεις και αν διαθετεις και τα καταλληα runes Και την πλακα σου θα κανεις καλυτερα αν τα πας καλα αλλα θα εισαι και effective Οσο για την Eve δεν σχολιαζω... Ενα νεο sitακι που ανοιξαν οι Curse με καινουριους updated guides για champions αλλα και στρατηγικες/tips απο την ιδια την ομαδα Curse αλλα και απο αλλους professional players οπως ο Doublelift των CLG και Voyboy/Scarra απο Dignitas http://www.lolpro.com/ Τσιμπηστε και μια Valentine Vayne οσοι δεν ειστε ακομα ερωτευμενοι
kuzko21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Gap closers ειναι τα skills που σου επιτρεπουν να πας πιο κοντα στον αλλο,παραδειγμα το E της Riven η το Ε του Graves που δινει και atk speed Η Riven εφαγε ενα ψιλοnerf αλλα ειναι ακομα viable Για να αγορασεις εναν champ,σκεψου πρωτα τι θελεις να παιζεις και αν διαθετεις και τα καταλληα runes Και την πλακα σου θα κανεις καλυτερα αν τα πας καλα αλλα θα εισαι και effective μαλιστα , σκεφτηκα και τη Lux , αφου την εχω δει σε αρκετα παιχνιδια σαν αντιπαλο και μπορω να πω οτι μαρεσει...αν και ειναι υπερβολικα δυσκολο να ξεφυγει αμα πεσει μεσα σε team fight... τη riven την ειχα βαλει αρκετο καιρο στο ματι...τι nerfαρισμα εφαγε πανω-κατω; η irelia διαβαζα οτι ειναι απο τους champs που γενικα παιζουν πολυ και αξιζει λενε , βεβαια οουτε αντιπαλο την ειχα ποτε...αυτο ισχυει η εφαγε nerf και δεν την παιζει κανεις πλεον; τελος , οπως ειπα , κανω αρκετα καλα παιχνιδια με ahri , ryze , annie , wokung και ashe...και runes εχω στην ουσια για mage , με Magic penetration+AP. εχετε δλδ κανενα αλλο champ για προταση απο αυτα που σας ειπα; βεβαια περιμενω και τους αυριανους να δω...
Atallos1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Το nerf της Riven ειναι το παρακατω Movement speed reduced to 320 from 325. ■ Base health regen reduced to 10.4 per 5 seconds from 12. ■ Health regen per level reduced to 0.9 per 5 seconds from 1.0. ■ Broken Wings base damage increased to 30/55/80/105/130 from 30/50/70/90/110. ■ Ki Burst base damage reduced to 50/80/110/140/170 from 50/90/130/170/210 Η Irelia ειναι απο τους καλυτερους champs για solo top Απ'οτι καταλαβαινω παιζεις ap champs σε mid lane Προτασεις για AP? Cassiopeia = Μια καλη cassiopeia τελειωνει games η απλα σε κανει να κανεις /surrender Leblanc = Το ιδιο ισχυει και εδω,single target terror Sion = Counter pick για πολλα ap carries οπως ο Kassadin Galio = Anti- AP champ,δεν χανεις το lane σου με τιποτα
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 αποφάσισα να αρχίσω LoL. δεν βρίσκω τίποτα σε mmo και είπα να το πάω προς αυτή την κατεύθυνση , τουλάχιστον να περνάω την ώρα μου ευχάριστα .. τόσα εκατομμύρια παίζουν , κάτι θα βρίσκουν ! από που να αρχίσω? όλα αυτά μου φαίνονται λίγο ακαταλαβίστικα και με έπιασε ζαλάδα. Πρώτα απ όλα καταλαβαίνω το στύλ του gameplay και πως πρέπει να κινούμε όμως που μπορώ να μάθω ποιο char μου ταιριάζει και πια items θα αγοράζω κατα την διάρκεια του match (build). δώστε μου τα φώτα σας πλζ.. το στυλ μάχης που προτιμώ είναι γρήγορη κίνηση , καλο survivability μιας και είμαι noob και θα φάω τρελούς ψόφους και να κόβει και λίγο , μην ξενερώσω .. αν δεν κάνω λάθος το site για europe είναι αυτό έτσι ? EU west η EU Nordic & East ?
koularasss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 πανε eu west,στη αρχη σε ολους δυσκολο φανηκε μετα απο ενα-δυο μηνες πολυ gaming θα τα ξες ολα και ανακατωτα!ετσι τουλαχιστον εγω και ολοι οσοι φιλοι μου παιζουν λολ.
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ωραία , το κατεβάζω τώρα. έχεις να μου προτείνεις κάποιο char για να αρχίσω? (να μάθω το game).
nrkmaiden Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δες βιντεακια στο youtube για τους χαρακτηρες που ειναι free τωρα και διαλεξε(καθε βδομαδα γινεται το champ rotation που μας δινει 10 φρεε χαρακτηρες για μια βδομαδα την επομενη βδομαδα αλλζουν)
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 σοβαρά ? έλεος ..νόμιζα οτι έχει κάποια συγκεκριμένα free και τα υπόλοιπα τα πληρώνεις αν αγοράσω κάποιο char το έχω για πάντα?... συμφέρει ? εσείς το κάνετε?
p_under Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ναι θα το έχεις για πάντα. φυσικά και όλοι το κάνουν δεν μπορείς να μάθεις κάποιον ήρωα καλά σε μια βδομάδα μόνο. για αρχή ξεκίνα με range dps που θεωρώ ότι είναι το πιο εύκολο για αρχάριους. Παίξε σαν την κότα, δλδ μόνο πίσω από το team σου, βάρα κυρίως αυτούς που πέφτουν πιο εύκολα και σκότωνε όσο πιο πολλά creeps μπορείς.
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 ωραία , ευχαριστώ για τις συμβουλές! ειδα κάποια βίντεο και μου φάνηκε πολύ ωραίο
koularasss Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δν ειναι αναγκη να δωσεις πραγαματικα χρηματα αν θες δινεις και μπορεις να κανεις καποια πραγματα ακομα,με τις μαχες που κανεις μαζευεις ιπ και παιρνεις champ.
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 δν ειναι αναγκη να δωσεις πραγαματικα χρηματα αν θες δινεις και μπορεις να κανεις καποια πραγματα ακομα,με τις μαχες που κανεις μαζευεις ιπ και παιρνεις champ. α δεν το ήξερα! καλο αυτό! εντωμεταξύ ακόμα κάνει update .. κατέβηκε με 950kb/s και κάνει update με 2kb/s .. wtf :wacko: remaining time 25:01:15 edit : ευτιαξε μάλλον ... λέει 15min .. για να δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις