dimitrisOP Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Ποσο ανωτερος ποιοτικα ειναι ο west σε σχεση με τον east; Δε μπορω με τιποτα να παω οχι απλα silver2, ( Μολις τωρα εφαγα demote σε silver 4 ) ποσο μαλλον gold, που καθε χρονο πηγαινω στον east.. Δε το καταλαβαινω.. στα high elo έχουν μια παραπάνω ομαδικότητα, από κει και κάτω τα ίδια ειναι
Luxx Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Η ulti της shyvana κανει knockback μονο οσους βρισκονται στο τελειωμα αυτης;
Panagiotis32 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Εδω και 10 games βάζω primary Mid secondary Support και guess what 10/10 Support. Οχι πως δεν ήθελα να παίξω supp, αλλά το νεό σύστημα είναι Γ.Τ.Π.
frozex Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ψάχνω Gold 1+++ για να κάνω τα 10 games, east και west Εδω και 10 games βάζω primary Mid secondary Support και guess what 10/10 Support. Οχι πως δεν ήθελα να παίξω supp, αλλά το νεό σύστημα είναι Γ.Τ.Π. Αν θες να παίξεις mid, secondary βάλε adc ή top
the other one Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Η ulti της shyvana κανει knockback μονο οσους βρισκονται στο τελειωμα αυτης; όχι. όλους κανονικά απλά υποθέτω αν είσαι κοντά της δε φαίνεται γιατί είναι μικρό το knockback δε σε παίρνει παραμάζωμα μερι να προσγειωθεί
Panagiotis32 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Ψάχνω Gold 1+++ για να κάνω τα 10 games, east και west Αν θες να παίξεις mid, secondary βάλε adc ή top το ξέρω, απλά δεν θα πρεπε να λειτουργεί έτσι...
frozex Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 το ξέρω, απλά δεν θα πρεπε να λειτουργεί έτσι... αν λειτουργούσε αλλιώς θα έκανες 15+ λεπτά μα βρεις game
the other one Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 θα μπορούσες να βάλεις ένα exclusion δηλαδή τα πάντα εκτός απ' το Χ ή ξέρω γω primary αυτό secondary οτιδήποτε εκτός Χ. αλλά μετά θα γινόταν πολύ περίπλοκο για το κάθε 10χρονο που θέλει να μπει να κουβαλήσει με zed mid 1
Luxx Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 όχι. όλους κανονικά απλά υποθέτω αν είσαι κοντά της δε φαίνεται γιατί είναι μικρό το knockback δε σε παίρνει παραμάζωμα μερι να προσγειωθεί Εκανα Ulti διπλα σε εναν αντιπαλο αλλα την αφησα να πηδηξει μεχρι οσο πηγαινε. Δε φανηκε να εκανε καποιο knockback, αλλα μονο πηδηξε απο πανω του.. Θελω να παιζω μονο Jungler. Βαζω Jungler/Bot. Να αλλαξω το secondary;
the other one Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 ε πόσο "δίπλα του" την έκανες; δεν έχει σημασία πόσο μακριά θα το πατήσεις το knockback είναι ίδιο ή αστόχησες ή απλά δε το παρατήρησες. αν θες να το τεστάρεις δεν είναι δύσκολο πάρε shyvana σε ένα poro king
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 σαν secondary βαζετε τις θεσεις που παιζουν οι πιο πολλοι δηλαδη top,mid! Θες να παιξεις Mid?βαζεις primary mid secondary top θες adc?βαζεις primary bot secondary mid...
Sakiz105 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 η βαλτε adc/top οπως εγω και περιμενετε 20λεπτα
the other one Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 Δημοσ. 19 Απριλίου 2016 εγώ top/jungle βάζω πάντως και στο 5λεπτο μ' έχει βάλει συνήθως
Panagiotis32 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μ'αρέσει που η ΡΙΤΟ ήθελε να προωθήσει περισσότερο customization στα builds με την εμφάνιση των keystones στα νεα masteries αλλά guess what! Σε υποχρεώνει να πάρεις τα dmg/meta keystones γιατί χωρίς αυτά δεν επιβιώνεις στο lane phase... Μιλάω για το stormraiders surge, ένα υπέροχο keystone που ταιριάζει σε πολλά κιτ αλλά το ρίσκο δεν αξίζει τον κόπο.... GG Rito. customization και balance, δυο λέξεις άγνωστες σ'αυτο το game...
Atallos1 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Υπεροχο δεν το λες , niche το λες που ταιριαζει σε λιγους champions που αυτη την στιγμη δεν παιζονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις