Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το guinso θέλει nerf, δεν γίνεται να παίρνουν οι άλλοι 3 Pics, να βγάζουν guinso και να νικάνε (άσχετα αν ο Nasus στο team σου έκανε tp μέσα σε 5 άτομα με 300 stacks στο 27 και τον διαγράψανε) #just_plat_3_things. πέρυσι πήγα diamond 5 με 130 games,φέτος με βλέπω να το παρατάω μετά τα 150.

PS Έπαιξα και bard me guinso/hurricane σε ARAM και ήμουν 13/13/25, ακόμα και αυτός έκοβε.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπερα παιδες! επειδη εχω εκνευριστει με το lol (βασικα το community) , ξερει κανεις που μπορω να βαλω αγγελια το ρημαδι το account μου;; 

Δημοσ.

Αναλογα τι παιζεις

Μια χαρα πας split και με το περισσοτερο gold/χωρις tp οταν μπορεις να παιξεις 1v2 η 1v3

Το βλέπω τώρα να ανοίγουμε ατελείωτη διαφωνία χωρίς λόγο.

1) Αν δε πάω όταν είμαι δυνατός και χρειάζονται 2-3 άτομα για να με κουμαντάρουν πότε θα πάω? Όταν "με έχει" και το support τους 1v1? Τη κάνουμε σοβαρά τώρα αυτή τη κουβέντα?

Αν το team μου πάει καλά σε gold (είτε έχουν παραπάνω ή λιγότερο) δεν έχει και νόημα να πάω split γιατί απλά πάμε ευθεία και κερδίζουμε. Αν όμως εγώ έχω ένα champion που κατά κανόνα είναι squishy (δε κάνεις split push με maokai αλλά με zed,yi,kha,jax κτλ), έχω snowballάρει και κάποιο άλλο lane έχει δώσει κώλο εννοείται θα πάω για split push και όχι για 1v5 με assasin.

2) Δε πάω για split push με σκοπό να κάνω tp. Προφανώς είναι θεμιτό αλλά πιο πολυ για ψυχολογικούς λόγους υπάρχει το tp στα χαμηλά elo. Ούτε οι αντίπαλοι έχουν σωστό mindset στα χαμηλά elo ώστε να πάρουν baron όταν με δουν bot αν δεν έχω tp ούτε οι δικοί μου θα το παίξουν σωστά αντί να forceάρουν fight 4v5 ούτε εγώ έχω το timing να κάνω σωστό tp παρά μόνο αφού δω το "an ally has been slain".

Γενικά πάω split push στη θεωρία είτε για να πάρω κανά inhib ή για να τραβήξω πίεση μπας και οι άλλοι πάρουν κάτι 4v3 ή και 4v2. Όχι για να κάνω tp με jax αφού πεθάνουν σε μισό δευτερόλεπτο 3 δικοί μου.

3) Επίσης, με jax δε πας για team fight σε καμία περίπτωση αν οι άλλοι έχουν 3-4cc (μέσα σε αυτά και τα force fight) γιατί είσαι useless. Φταις ενδεχομένως που έκανες αυτό το pick απέναντι σε τέτοια ομάδα (αν τους είχες δει) αλλά δε χρειάζεται να συνεχίσεις τη παπαριά σου και να παλεύεις να μπεις σε maokai/nautilus/lissandra/elise/adc.

Και τα pings μπορεί να πιάσουν και το chat μπορεί να βοηθήσει αλλά μετά από τόσα χρόνια μπορεί κάποιος να έχει βαρεθεί το:

"i split. Just clear waves and dont fight. If 2-3 come for me force a fight or take an objective"

.

.

.

An ally has been slain

An ally has been slain

An ally has been slain

An ally has been slain

.

.

"Report Jax"

Γενικά δεν έχω καμία διάθεση να ξεκινήσω αγώνα theory crafting στη τελική το τι δουλεύει καλύτερα μπορεί να το δει ο καθένας για τον εαυτό του απλά σχετικά με αυτό για να το αναλύσω λίγο, κατά τη γνωμη μου:

- Όταν είστε πχ στα kills 10-5 και απ τα 10 τα 5 είναι δικά σου ΔΕ-ΠΑΣ-ΣΠΛΙΤ γενικά όταν παίρνεις lane με διαφορά δε κάθεσαι εκεί πέρα να χτυπάς το άψυχο σώμα του αντίπαλου laner ( εκτός κι αν flameάρει στο /all τότε τον ψήνεις για rq χε-χε ) γιατί και δε θα κερδίσεις τίποτα και είναι σαν φωνάζεις στο team του φέρτε άλλα 2 άτομα να με πάρετε shutdown να ηρεμίσω.

Πας και εκμεταλλεύεσαι το προβάδισμά σου σε άλλα lanes και objectives. Ακόμη και καθαρά από straightforward αποψη να το δεις teamfight χωρίς το ντυμένο της ομάδας δε κάνεις γιατί αν το χάσεις 0-4 και 10-0 να σαι δεν θα χει και πολύ σημασία.

Γενικά κατά τη γνώμη μου split κάνεις όταν για τον χψ λόγο ξέρεις ότι δε σε παίρνει για 5v5 ή οι άλλοι ξέρω γω έχουν poke comp και δε μπορείς να force.

Έτσι και σπλιτάρεις και εκείνη τη στιγμή αρχίζει να παίζεται fight το πρώτο που μετράει είναι ποιος θα το πάρει οπότε ναι θες tp για παν ενδεχόμενο όπως και σε lcs αν βλέπετε με το που ξεσπάσει teamfight και οι 2 που παιζουν island lane παρατάνε ό,τι κάνουν και σκάνε tp. Γιατί έτσι και εσύ είσαι τοπ και οι άλλοι χάσουν 4v5 είτε baron πάρουν είτε inhibitor είναι lose-lose.

Όσον αφορά το jax όπως έχω πει και παλιότερα για μένα αν τον παίζεις όπως πρέπει μέχρι να φτάσεις στο σημείο να παίζετε 5v5 το game θα ναι ήδη χαμένο. Αλλά ακόμη κι εκεί μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα απλά πολλοί δε σκέφτονται και πάνε γιούργια τρώνε 25 κιλά cc και τους φταίνε οι άλλοι μετά.

Δημοσ.

Γενικά δεν έχω καμία διάθεση να ξεκινήσω αγώνα theory crafting στη τελική το τι δουλεύει καλύτερα μπορεί να το δει ο καθένας για τον εαυτό του απλά σχετικά με αυτό για να το αναλύσω λίγο, κατά τη γνωμη μου:

- Όταν είστε πχ στα kills 10-5 και απ τα 10 τα 5 είναι δικά σου ΔΕ-ΠΑΣ-ΣΠΛΙΤ γενικά όταν παίρνεις lane με διαφορά δε κάθεσαι εκεί πέρα να χτυπάς το άψυχο σώμα του αντίπαλου laner ( εκτός κι αν flameάρει στο /all τότε τον ψήνεις για rq χε-χε ) γιατί και δε θα κερδίσεις τίποτα και είναι σαν φωνάζεις στο team του φέρτε άλλα 2 άτομα να με πάρετε shutdown να ηρεμίσω.

Πας και εκμεταλλεύεσαι το προβάδισμά σου σε άλλα lanes και objectives. Ακόμη και καθαρά από straightforward αποψη να το δεις teamfight χωρίς το ντυμένο της ομάδας δε κάνεις γιατί αν το χάσεις 0-4 και 10-0 να σαι δεν θα χει και πολύ σημασία.

Γενικά κατά τη γνώμη μου split κάνεις όταν για τον χψ λόγο ξέρεις ότι δε σε παίρνει για 5v5 ή οι άλλοι ξέρω γω έχουν poke comp και δε μπορείς να force.

Έτσι και σπλιτάρεις και εκείνη τη στιγμή αρχίζει να παίζεται fight το πρώτο που μετράει είναι ποιος θα το πάρει οπότε ναι θες tp για παν ενδεχόμενο όπως και σε lcs αν βλέπετε με το που ξεσπάσει teamfight και οι 2 που παιζουν island lane παρατάνε ό,τι κάνουν και σκάνε tp. Γιατί έτσι και εσύ είσαι τοπ και οι άλλοι χάσουν 4v5 είτε baron πάρουν είτε inhibitor είναι lose-lose.

Όσον αφορά το jax όπως έχω πει και παλιότερα για μένα αν τον παίζεις όπως πρέπει μέχρι να φτάσεις στο σημείο να παίζετε 5v5 το game θα ναι ήδη χαμένο. Αλλά ακόμη κι εκεί μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα απλά πολλοί δε σκέφτονται και πάνε γιούργια τρώνε 25 κιλά cc και τους φταίνε οι άλλοι μετά.

Είναι μια full θεωρητική κουβέντα του κατά πόσο εμπιστεύεσαι το team σου ή όχι.

Είναι συγκεκριμένα champions που δεν είναι φτιαγμένα για teamfight αλλά για 1v1 και split push.

Άποψή μου μην ασχολείστε καν με τα συγκεκριμένα picks. Σε κάθε game θα βγάζετε από λίγο καρκίνο εσείς και λίγο οι συμπαίκτες σας άσχετα ποιος φταίει.

Πάρτε τα high-cap skilled maokai/malphite/rammus και απλά all group mid από το 15'. Οτιδήποτε άλλο ρισκάρει τη ψυχική υγεία πoλλών ανθρώπων..

Δημοσ.

Mαγκες, split push μονο σε premade 5αδα. Σιγα μην κατσω εγω και το υπολοιπο random team afk στο tower για να κανετε εσεις το χαβα σας. Μπηκα να παιξω το game, δεν μπηκα να σε κανω spectate πως splitpusharis oλο το game. Aμα το champ σου κανει μονο για splitpush τοτε μην το pickaris. Αμα γουσταρεις split push τραβα παιξε με bot και δεν θα σε ενοχλησει κανεις. 

Δημοσ.

Πιθανως οταν κανει ο αλλος split , να μην μπορειτε να κανετε 5v5 

Οποτε αναγκαστικα θα κατσεις πισω απο river και θα περιμενεις να κανεις κανα pick η να πανε 2 σε αυτον που κανει split για να ξεκινησει fight 

Δημοσ.

Πιθανως οταν κανει ο αλλος split , να μην μπορειτε να κανετε 5v5 

Οποτε αναγκαστικα θα κατσεις πισω απο river και θα περιμενεις να κανεις κανα pick η να πανε 2 σε αυτον που κανει split για να ξεκινησει fight 

Σε low elo αυτο παει ως εξης:

* (fed top laner) yo guys i ll split top take turret and then flank for 5v5 , dont get picked

*---> enemy turret has been destroyed

*(fed top laner) ok i m coming

*---->4x an ally has been slained

κααααιιιιι μετα ξεκιναει το flame και τα reboooort

Γενικα, σε low elo δουλευει καλυτερα το win lane - roam σε αλλα

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση σχετικα με το guardian angel. Εαν το πουλησεις ενω εχει ενεργοποιηθει το passive και το αγορασεις ξανα μετα απο 300+ δευτερολεπτα, χρονος αρκετος για να γεμισει η pasive, θα την εχεις ξανα;

Δημοσ.

Ποσο ανωτερος ποιοτικα ειναι ο west σε σχεση με τον east; Δε μπορω με τιποτα να παω οχι απλα silver2, ( Μολις τωρα εφαγα demote σε silver 4 ) ποσο μαλλον gold, που καθε χρονο πηγαινω στον east.. Δε το καταλαβαινω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...