dimitrisOP Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 αρκετα επιθετικο build...το trinity δεν ειχε δουλειαεκει ειχες ηδη αρκετο dmg..Επρεπε να εχεις βγαλει κατι tanky last item...αλλα οταν ο kog maw εχει το ιδιο dmg με εσενα τι να πεις...Καλη τυχη και κοφτε τα ranked Εδω και μια εβδομάδα μπαίνω σε custom και παίζω με bronzies , μιλάμε τρελό γέλιο, worth, πάνε τα ranked αρκετά καρκινιασαμε 1
Luxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Και οι υπολοιποι καρκινιασαν αρκετα, αλλα τελικα εφτασαν plat+.. Εγω παντως δε τα παραταω.. Αν και δε το βλεπω.. Απλα δε το εχω.. Σταματαω να κατηγορω τους αλλους. Ειναι αδιανοητο να παιζω 3,4 χρονια το παιχνιδι και ακομα με το ζορι να πηγαινω gold 3 και εκει να σταματαω.. Ειδικα στον west, gold δεν εχω παει ποτε μου. Παιζω εδω και ημερες και εχω κολλησει ξανα silver. Εγω ειμαι ο αχρηστος, οχι οι υπολοιποι.
the other one Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 εντάξει το να σταματήσεις να κατηγορείς το team είναι το πρώτο βήμα. μετά βελτιώνεσαι κι εγώ 3 season τώρα δεν έχω πάει πάνω από plat2 αλλά ξέρω πως από ενα σημείο και μετά θέλει τέτοιο λιώσιμο που δεν αξίζει αν έχεις κι άλλες υποχρεώσεις οπότε λογικό. σύμφωνα με pros κλπ πάντως μέχρι low diamond μπορεί να πάει ο καθένας μετά μπορείς να πεις πως είναι και θέμα αντανακλαστικών ίσως.
Nath2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Οι περισσότεροι δεν έχουν game knowledge για να ανέβουν, τα mechanics δεν επηρεάζουν το game τόσο παρά μόνο στα high diamond και πάνω. Όσοι θέλετε να ανεβείτε απλά διαβάστε, κατανοήστε το εκάστοτε patch και το παιχνίδι γενικότερα. Μάθετε πράγματα απλά όπως π.χ με πόσο αρμορ μπορώ να κάνω nuke τον αντίπαλο όταν έχω zed, μέχρι ποιο δύσκολα όπως π.χ πότε έχω power spike και πως πάω lvl 2 γρηγόροτερα από τον άλλον για να τον σκοτώσω στο 3 λεπτό και να snowballarw. Κατανοήστε 2,3 champs(κατά προτίμηση 2 σε 1 λανε και ακόμα ένας στο jungle). Μετά όλα έρχονται από μόνα τους. Στα μικρά έλο απλά συνηθήζετε κάποιος να παιθένει και μετά να αναρωτιέται γιατί το έκανα αυτό(επειδή δεν γνώριζες! ). Α και κάτι ακόμα! Runes και masteries ανάλογα με το playstyle σας. Είναι η αρχή και το τέλος του παιχνιδιού.
8-bitMUSIC Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ανεβηκα plat πριν απο λιγο τα mechanics μου με ειναι αρκετα καλα το θεμα ειναι πως με το συγκεκριμενο game απλα ξενερωσα οταν ειδα το adc να pushαρει στο 52 μονο του το mid με 26/10 lb σε τιλταρει απιστευτα, οταν ο αλλος ειναι plat iv και το κανει αυτο ξενερωνεις, απλα δεν θες να μπεις αλλο ranked.Αμα ειναι να παιζω μονο jax να κανω split push χωρις να με ενδιαφερει το αχρηστο team μου και να νευριαζω με τα παιδακια. το trinity σου δινει πολυ dmg σε vi δεν μου αρεσει να βασιζομαι στο adc για το dmg, στο συγκεκριμενο game ο fizz και ο cho ηταν useless αλλα ουτε ο kog που εβγαζε dmg δεν καταλαβενε πως λειτουργει το game και τα objectives.
jim777 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Αμα ειναι να παιζω μονο jax να κανω split push χωρις να με ενδιαφερει το αχρηστο team μου και να νευριαζω με τα παιδακια. Το δοκίμασα αδερφέ. Δε βγαίνει. 1) Θα έρχονται 4 αντίπαλοι τοπ και οι δικοί σου θα βολοδέρνουν στη ζούγκλα χωρίς λόγο και αιτία και θα φταις. 2) Θα κάνουν fight 4v5 και θα φταις. Γενικά "φταις δε φταις φταις" κατάσταση. Επίσης το report δε το γλιτώνεις επειδή ή θα τους μπινελικώσεις με το δίκιο σου ή "noob jax doesnt group".
the other one Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 αν δε ρίχνεις μπινελίκια όσα report και να φας δε σου κλάνουν τίποτα μη μασάτε όταν βλέπεις πως το game δε τραβάει το παίρνεις στα χέρια σου. καταρχήν: 1) δε πας split όταν έχεις το περισσότερο gold στο team σου 2) δε πας split χωρίς tp 3) δε πας split όταν οι άλλοι παίζουν 4v4 ή 4v5 στο mid και οι αντίπαλοι έχουν force fight λέγε με blitz/vi/malph κλπ επίσης τα pings με τη προϋπόθεση πως δεν γίνεσαι ενοχλητικός ή εριστικός πιάνουν και σε ακούνε
8-bitMUSIC Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 ο kog παντως εγραψε τα warning pings στα @@ του εγω τι να κανω σε τετοια games xD. Στο diamond τα ιδια σκ@τα ειναι?
dimitrisOP Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 από d5-d2 τα ίδια σκατά με το πλατ είναι και χειροτερα btw στο main ειχα να παιξω 2 μηνες ranked και επεσα d3->plat 3 λολ
Atallos1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 αν δε ρίχνεις μπινελίκια όσα report και να φας δε σου κλάνουν τίποτα μη μασάτε όταν βλέπεις πως το game δε τραβάει το παίρνεις στα χέρια σου. καταρχήν: 1) δε πας split όταν έχεις το περισσότερο gold στο team σου 2) δε πας split χωρίς tp 3) δε πας split όταν οι άλλοι παίζουν 4v4 ή 4v5 στο mid και οι αντίπαλοι έχουν force fight λέγε με blitz/vi/malph κλπ επίσης τα pings με τη προϋπόθεση πως δεν γίνεσαι ενοχλητικός ή εριστικός πιάνουν και σε ακούνε Αναλογα τι παιζεις Μια χαρα πας split και με το περισσοτερο gold/χωρις tp οταν μπορεις να παιξεις 1v2 η 1v3 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 εγω παιχνιδια που δεν κουβαλιοντουσταν και ειχα κατι ψεμματα τυπου jax/yi jungle συνηθως τα νικαγα μονο με splitpush και ας πεθεναν 3 δικοι μου στο Mid...εμεις σπαγαμε inhbitor αυτοι δεν προλαβαιναν να σπασουν τιποτα...
jim777 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Το βλέπω τώρα να ανοίγουμε ατελείωτη διαφωνία χωρίς λόγο. 1) Αν δε πάω όταν είμαι δυνατός και χρειάζονται 2-3 άτομα για να με κουμαντάρουν πότε θα πάω? Όταν "με έχει" και το support τους 1v1? Τη κάνουμε σοβαρά τώρα αυτή τη κουβέντα? Αν το team μου πάει καλά σε gold (είτε έχουν παραπάνω ή λιγότερο) δεν έχει και νόημα να πάω split γιατί απλά πάμε ευθεία και κερδίζουμε. Αν όμως εγώ έχω ένα champion που κατά κανόνα είναι squishy (δε κάνεις split push με maokai αλλά με zed,yi,kha,jax κτλ), έχω snowballάρει και κάποιο άλλο lane έχει δώσει κώλο εννοείται θα πάω για split push και όχι για 1v5 με assasin. 2) Δε πάω για split push με σκοπό να κάνω tp. Προφανώς είναι θεμιτό αλλά πιο πολυ για ψυχολογικούς λόγους υπάρχει το tp στα χαμηλά elo. Ούτε οι αντίπαλοι έχουν σωστό mindset στα χαμηλά elo ώστε να πάρουν baron όταν με δουν bot αν δεν έχω tp ούτε οι δικοί μου θα το παίξουν σωστά αντί να forceάρουν fight 4v5 ούτε εγώ έχω το timing να κάνω σωστό tp παρά μόνο αφού δω το "an ally has been slain". Γενικά πάω split push στη θεωρία είτε για να πάρω κανά inhib ή για να τραβήξω πίεση μπας και οι άλλοι πάρουν κάτι 4v3 ή και 4v2. Όχι για να κάνω tp με jax αφού πεθάνουν σε μισό δευτερόλεπτο 3 δικοί μου. 3) Επίσης, με jax δε πας για team fight σε καμία περίπτωση αν οι άλλοι έχουν 3-4cc (μέσα σε αυτά και τα force fight) γιατί είσαι useless. Φταις ενδεχομένως που έκανες αυτό το pick απέναντι σε τέτοια ομάδα (αν τους είχες δει) αλλά δε χρειάζεται να συνεχίσεις τη παπαριά σου και να παλεύεις να μπεις σε maokai/nautilus/lissandra/elise/adc. Και τα pings μπορεί να πιάσουν και το chat μπορεί να βοηθήσει αλλά μετά από τόσα χρόνια μπορεί κάποιος να έχει βαρεθεί το: "i split. Just clear waves and dont fight. If 2-3 come for me force a fight or take an objective" . . . An ally has been slain An ally has been slain An ally has been slain An ally has been slain . . "Report Jax"
Panagiotis32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 RIP Phoenix Udyr Better nerf Irelia INC Και το Iceborn απείραχτο! Το patch σηκώνει νεο Interview with LoL developer version! :-D Πάω να παίξω Sunfire-Iceborn Irelia και αν προλάβω θα δοκιμάσω και την σατανική ιδέα που είχα χθες το βράδυ... Sunfire-Iceborn Brand kai Annie! Sick builds! :devil: 1
Luxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Παντως τα καινουρια hextech αντικειμενα που θα βγαλουν στο μεθεπομενο patch, δε μου αρεσουν καθολου.. Ολοι ap champions θα παιρνουν και θα γινεται ψιλοχαμος! Ειδικα η annie mid θα ανεβει παρα πολυ!
Panagiotis32 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Οτι πρέπει για καλύτερο sunfire proc και timbers engage χωρίς να κάψεις το flash :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις