Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Επισης δεν εχω δει κανεναν να σχολιαζει το nerf που εφαγε ο master yi και το αντικειμενο sterak's gage. Active's AD ratio changed to 25% bonus AD from 10/12.5/15/17.5/20% total AD. [NOTE: AD scaling changed to BONUS AD from TOTAL AD. Should be a nerf when not buying AD but same or better when buying AD.] To sterak's αυξανει το base dmg και οχι το bonus dmg. Δλδ καμια αυξηση στο true dmg.. Δεν εχω δει πουθενα να το σχολιαζουν.. Ειναι πλεον must item;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 κανεις δεν το σχολιαζει γιατι δεν το παιρνουν τοσο για το damage οσο για την passive...απλα η passive ερχεται με δωρο αρκετο η πλεο λιγο λιγοτερο damage... λες και ο yi απο κει περιμενει το dmg...
Nath2015 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στα μεγάλα Ελο δεν είναι πρόβλημα τοςο ο ww ο ίδιος αλλα ο αντίπαλος jungler ο οποίος θα ασκεί πίεση στα lane όσο εσύ θα φαρμαρεις. Και αν εχει σε κάποιο σημείο vision στη ζούγκλα είναι πολυ εύκολο το πρώτο σου gank να φάει counter. Άμα και γίνουν αυτά ww παίχτης δεν υπάρχει. Ο άλλος jungler θα σε βρίσκει όπου και αν πας και δεν θα μπορείς να πολεμήσεις για τίποτα. + ότι άμα γίνει baron fight με 2-3 lvl πάνω θα στον πάρει στάνταρ. 1
Atallos1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Ξεκινησε το rotating game mode με Ascension που θα ειναι ανοιχτο τα Σ/Κ 15-17 Poro King 22-24 Urf 29-1 Hexakill 1
the other one Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Η κατάσταση με τον ekko έχει ξεφύγει freelo τώρα που γυρνάει gauntlet + visage και έχεις καπάρει cdr να ρίχνεις cc με το τσουβάλι. 2oς στο win rate atm με 20% popularity. 1
Lautrec Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 plz Support master race εδώ, το πολύ 5 δευτερόλεπτα για να βρω ματσάκι Carry on
the other one Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 εσύ και το μισό reddit. μόνο σε real life σκηνικά δε βλέπω πουθενά support mains. και τα queue times το επιβεβαιώνουν νομίζω
Lautrec Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 εσύ και το μισό reddit. μόνο σε real life σκηνικά δε βλέπω πουθενά support mains. και τα queue times το επιβεβαιώνουν νομίζω Και όμως υπάρχουμε. Για την ακρίβεια κάνω main Leona soraka sona αν ψαχνεις support και είσαι euw δώσε μου summoner
the other one Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 μπα eune είμαι και ευτυχώς τις ώρες που παίζω τουλάχιστον τα queue times είναι ανθρώπινα ( <7 λεπτά συνήθως δεδομένης της υπομονής μου ) αλλά έχει τύχει να ψάχνω με 3άδα premade σε normals και χωρίς κάποιος να μη βάλει έστω και fill και έστω και ως seocndary όχι 7 λεπτά ούτε σε 17 δε βρίσκουμε. σε rankeds παραδόξως είναι καλύτερη η κατάσταση ίσως γιατί τον άλλο τον ενδιαφέρει περισσότερο να παίξει κάτι που ξέρει καλά και να νικήσει παρά να πάρει riven και να οργώνει kills.
Daemonos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες! Ψάχνω ομάδα, group να παίζουμε κανένα game ου και πού. http://www.lolking.net/summoner/eune/22203618
Sakiz105 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Γεια στο crew.Έχω καιρό να μπώ να γράψω "αληθινές ιστορίες μίσους και αγάπης" αλλά μιας και έχω παίξει αρκετά game μέχρι τώρα (35-28 στο main,23-13 στο smurf και τα δυο plat 2 30~ πόντους) http://eune.op.gg/summoner/userName=sakiz105 http://eune.op.gg/summoner/userName=goldena9 Αρχικά αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το dynamic q είναι broken.Εξού και γιατί στο smurf έχω καλύτερο win ratio,λιγότερα games,ίδιο lp αλλά πολλαπλά χειρότερο mmr. (20-23 ενω στο main 25-28).Ισως έχει να κάνει επειδή με 3-4 premades νικάς πιο εύκολα. Από champions φέτος ξεκίνησα με τα κλασσικά lee sin και ez τα οποία αρκεί να είσαι καλός και αυτά θα σε βοηθάνε να νικάς τα games που μπορείς να νικήσεις.Οχι broken αλλά ουτε off meta Τριστάνα αρκετά αδύναμη αυτήν την στιγμή λόγο του κόστους των αντικειμένων.Ίσως με guinsoo-runnans να ειναι καλή αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Kog maw πολύ δυνατός αλλά σε 4 ματς στα 3 είχα αφκ .rip Και στο αγαπημένο μου pick για φέτος.Gankplank.Με βασική γνώση πως να μην φηντάρεις στο lane και να έχεις 8cs/m κατα 70% θα νικήσεις το game.Τρομερό dmg σε teamfight έχει και disengage ability μπορείς να βγάλεις και λίγο tanky items.Αν τον mainareis και τον μάθεις καλά (δείτε dyrus παίζει πολύ καλό gp) και φυσικά έχεις ήδη γνώση του game,τον καβαλάς προς τον στόχο της σεζόν σου Αυτά,have fun in the fields of injustice (rito pls όχι 20 λεπτα q gia normals...)
Nath2015 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 TSM Όσες ομάδες έχουν εμπειρία από best of 5 νικάνε(εκτός από fnatic που έχει 3 παίχτες στην ομάδα ). Ελπίζω με το καινούργιο format να πάρουν και οι άλλοι λίγο εμπειρία μήπως και δούμε τον forgiven να παίζει worlds.
steliosntelos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Inspot rookie tour για κατηγοριες εως gold. Ψηνετε κανεις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις