Alchemist` Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Για το queue στα μεγάλα ελο συμφωνώ είναι ένα από τα θέματα που θέλει δουλειά. Στο κομμάτι των death timers όλοι έχουν την άποψη τους ιδιαίτερα όσοι δεν έχουν και πολύ μεγάλη επαφή με το αντικείμενο μπορεί να μην ενοχλούνται...είναι κατανοητό. γιατί πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη επαφή για να ενοχλήσε? Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη... Οι μαλακίες τιμωρούνται και τελειώνει το game... Δεν θα καθόμαστε να το τυρρανάμε 300 ώρες. Πιό πολύ με ενοχλεί που με 1 kill ο άλλος στο 3ο λεπτό σου σνοουμπολάρει το lane και καμιά φορά και το game παρά τα timers στο Mid game.
Nath2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 γιατί πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη επαφή για να ενοχλήσε? Συμφωνώ απόλυτα με τον Δημήτρη... Οι μαλακίες τιμωρούνται και τελειώνει το game... Δεν θα καθόμαστε να το τυρρανάμε 300 ώρες. Πιό πολύ με ενοχλεί που με 1 kill ο άλλος στο 3ο λεπτό σου σνοουμπολάρει το lane και καμιά φορά και το game παρά τα timers στο Mid game. Γιατί κάποιος που αντιλαμβάνεται το patch και ξέρει ότι υπάρχει win condition με ένα στραβοπάτημα θα το κάνει abuse και είναι φυσικό και μαγκιά του. Αν αυτό είναι ωραίο πάω πάσο. Μαζί σου για το early snowball αλλά νομίζω ότι ήμαστε στο άλλο άκρο πλέον.
Atallos1 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δεν ειναι αναγκη να τελειωσει το game though στα 35 λεπτα , ουτε να σου σπασουν 2 inhibitors γιατι ψοφησε καποιος randomly και πρεπει να περιμενεις 45 δευτερολεπτα να κανεις fight Οπως ειπα , το προβλημα το ξερουν και ηδη στο 6,7 θα μειωσουν τα timers αναμεσα στο 30 και το 45 Source 1
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Κάθε φορά που θέλω να παίξω ρανκετ περιμένω κάνα μισάωρο στο queue λολ Για μένα μια χαρά λογική έχουν τα death timers ειδικά στα high elo οι μαλακίες δεν συγχωρούνται και έτσι πρέπει Εγω βαζω fill για να μην μου παιρνει ωρα και μολις μπω στο lobby απλως παω στο lane που θελω, top or troll κλπ
SakafliaC Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Atallos εσύ που σαι στα high elos Jinx και Kog τους παίζω με Bloodlust ή Fervor of Battle?
Atallos1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αν ειναι αναγκη και κοψιμο να παιξεις κατι απο τα 2 Kog σιγουρα fervor , Jinx εβλεπες και Bloodlust πριν το patch . Μετα το patch αμφιβαλλω
SakafliaC Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 χαχαχα για τη Jinx μου τα πες στο game, αλλά τι διάολο ούτε ο kog σ αρέσει? :/ Γενικότερα Bloodlust που μπορώ να βάλω? Vayne?
Atallos1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Αναλογα το comp , προσωπικα θελω να κερδιζω το lane στο Solo Q . Αν περιμενω να κουβαλησουν οι υπολοιποι σωθηκα Προτιμω να παιζω με ξεκαθαρα power spikes , οπως το BF . Ο Κog player στο SoloQ θα κανει fight στα 15 λεπτα που θα εχει το Rageblade . Εγω δεν παιζω ετσι και δεν τους εμπιστευομαι και στο late game , ειδικα οταν δεν εχουν escape
SakafliaC Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κατανοητό και λογικό και οκ για τη Jinx αλλά ο Kog με καλό supp μια χαρά μπορεί να πάρει το lane και στο early. Τέσπα εννοείται άλλα πράγματα θα βλέπεις εσύ στο diamond και άλλα εγώ στο gold. Πες μου μόνο αυτό Vayne Ezreal και αυτά τα σκουπίδια με fervor?
Atallos1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Yeap ολοι fervor , δεν νομιζω οτι θα ξαναπαει κανεις Bloodlust Μονο με Jhin παιζεις Deathfire Touch 1
Luxx Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μια βοηθεια για το warlord's bloodlust. Δειχνει ενα εφφε καθε τοσο οταν βαραω αντιπαλο champion ή minions. Το εφφε το δειχνει μονο οταν παιρνω το συγκεκριμενο mastery. Το θεμα ειναι το lifesteal το κανει σε καθε hit ή μονο οταν δειχνει το εφφε; Δλδ εαν εχω 1000hp απο τα 1100hp total, θα κανει lifesteal; Καποια αποψη για WW jungler και top; Τα παω αρκετα καλα μεχρι στιγμης στη ζουγκλα. Στο τοπ εχω ενα θεμα με τα builds,runes,masteries. Αλλα εχει απιστευτο sustain. Επισης σε junglers που θελουμε να φτασουμε level 6 οσο το δυνατον γρηγοροτερα, τι route διαλεγουμε και εαν αγοραζουμε με το που παρουμε 350gold το δευτερο Jungle item καπακι για το διπλασιο xp ή περιμενουμε μια και καλη για το αντικειμενο στα 650gold.. Νομιζω το τρικ ειναι με το που παρεις 350gold ( δλδ μολις 200 επιπλεον εαν δεν εχεις potions aka master yi, ww ) να πας αμεσως βαση για να παρεις το talisman/machete και μετα υποθετω θα ανεβεις αρκετα πιο γρηγορα level 6. Ακομα και 10 δευτερολεπτα ειναι σοβαρος χρονος.. 15xp το καθε μεγαλο τερας μας κανει 15χ6=90exp κατα το 2ο clear.
SakafliaC Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μέχρι gold καλός είναι ο ww μετά που θα νιώθουν να πατήσουν το qss τους τα adc δε θεωρώ ότι είναι κάτι αξιόλογο ή τουλάχιστον υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογα picks. Bloodlust σε ποιον βάζεις?
Luxx Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Στον graves top. Το qss δεν ειναι προβλημα. Το dmg θα γινει κανονικα. Αντιθετως εαν κανει qss σε 1vs1 ειναι κατα του.. Γιατι και dmg απο Ulti θα τρωει ενω παραλληλα θα τρωει και hits.
Προτεινόμενες αναρτήσεις