Atallos1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Uhm σβηστο ξανα το redistributable , κανε restart Καντο ξανα εγκατασταση απο εδω πριν κανεις το LoL Μετα δοκιμασε να ξανακανεις install , αμα σου ζητησει να κανεις pre-install το ιδιο redistributable , μην το κανεις Also , δοκιμασε αλλο installer μηπως δουλεψει οπως αυτο
Sotosgl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τι ειναι το elo? Βγαινει απο το Hello δηλαδη ποσες φαπες θα φας με το καλημερα. Οσο πιο χαμηλο εχεις τοσες περισσοτερες θα φας οσο πιο υψηλο τοσες περισσοτερες θα μοιρασεις. Btw επαιξα Ao Shin σε Aram αλλα με εμετικη ομαδα απεναντι αναξιοπιστο stun και ας εχει γινει σαν το μισο lane μεχρι να συνηθησεις το positioning για να βαρανε τα μπαλακια σου τους αλλους στην μουρη εχεις φαει το zoning/skillshots της αρκουδας καλα αν φας χιονομπαλα κλαις αφου και τα μπαλακια δεν κανουν τιποτα αλλα και το Q δεν ειναι σαν της Anivia που εχει zero range activation. Roll με την μια next time
runnerbanner Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Βγαινει απο το Hello δηλαδη ποσες φαπες θα φας με το καλημερα. Οσο πιο χαμηλο εχεις τοσες περισσοτερες θα φας οσο πιο υψηλο τοσες περισσοτερες θα μοιρασεις. Δεν καταλαβα ακριβως, αλλα επειδή το βαρεθηκα το lol και το dota2 τουλαχιστον εχει rating και οι αντιπαλοι σου και οι συμπαικτες σου ειναι αναλογα με το rating σου αρα ιδιο επιπεδο πανω κατω, ενω στο λολ καθε φορα που θα μπω εστω και καποιοσ συμπαικτης o αντιπαλος ειναι 10χρονων παει το game.
Sotosgl Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δεν καταλαβα ακριβως, αλλα επειδή το βαρεθηκα το lol και το dota2 τουλαχιστον εχει rating και οι αντιπαλοι σου και οι συμπαικτες σου ειναι αναλογα με το rating σου αρα ιδιο επιπεδο πανω κατω, ενω στο λολ καθε φορα που θα μπω εστω και καποιοσ συμπαικτης o αντιπαλος ειναι 10χρονων παει το game. Αν μιλας για Ranked μπορεις να καταλαβεις πανω κατω απο το Division που ειναι οι αντιπαλοι εισαστε λιγο πολυ ολοι στην ιδια μοιρα. Αν μιλας για Normal τοτε ειναι οτι κατσει αλλα και παλι δεν ειναι τελειως Random. Αν εγω με τον κολλητο μου που ειναι Challenger μπουμε και οι αλλοι 3 ειναι φρεσκο 30αρια accounts Unranked τοτε θα προσπαθησει το συστημα να βρει ενα παρομοιο Team και αν δεν βρει ακριβως το ιδιο θα προσπαθησει να το σπασει λιγο πχ 2 diamond 1 Gold και 2 Unranked noobaδες. Οποτε Ranking υπαρχει σε ολα τα modes απο Aram μεχρι Dominion (RIP) για να μην μπαινει ο καινουργιος παικτης και τρελαθει απο τις φαπες απο καποιον αλλο που παιζει απο το Beta και το νιωθει,απλα ειναι κρυφο. Αν ανεβεις λιγο και σε αλλα Modes ARAMs πχ θα δεις οτι αναλογα το ποσοστο νικων και ηττων σου θα παιζεις με τα ιδια και τα ιδια ατομα αν μπεις με εναν φιλο θα παιξεις με αλλους ακυρους
GjokerR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δεν καταλαβα ακριβως, αλλα επειδή το βαρεθηκα το lol και το dota2 τουλαχιστον εχει rating και οι αντιπαλοι σου και οι συμπαικτες σου ειναι αναλογα με το rating σου αρα ιδιο επιπεδο πανω κατω, ενω στο λολ καθε φορα που θα μπω εστω και καποιοσ συμπαικτης o αντιπαλος ειναι 10χρονων παει το game. Elo είναι ένα σύστημα rating που έχουν τα περισσότερα παιχνίδια με ladder μέσω υπολογιστή (σκάκι, lol, dota, cs κτλ). Στη Dota ειναι εμφανές το elo σου στα ranked (δεν ξερω τι διαφορετικα modes εχει η dota ), στο λολ ήταν παλιότερα εμφανές στα ranked ladders και τώρα δεν είναι εμφανές σε κανένα mode του λολ. Άλλο ελο έχει το ranked και άλλο το normal και πάει λέγοντας. Η γενική θεωρία πίσω απο τα elo είναι οτι όταν ξεκινάς να παίζεις σου αντιστοιχεί ένας αριθμός (συνήθως 1000 ή 1200) και αυτο αντιστοιχεί στο επίπεδο σου, το σύστημα σε βάζει με άτομα κοντά στο δικό σου elo και ανάλογα με το elo του αντιπάλου ανεβαίνει η κατεβαίνει το δικο σου elo στο τέλος του game αν χάσεις απο κάποιον με πολύ μεγαλύτερο elo απ το δικο σου αυτός παίρνει ελάχιστο elo και εσυ χάνεις αντίστοιχα ελάχιστο.
runnerbanner Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Τι διαφορά έχουν τα ranked απτα νορμαλ games?
Atallos1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Διαβασε το FAQ γιατι σε κοβω να ρωτας με ποιο κουμπι πυροβολαω 3
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μπαίνω aram και μου δίνει <best aram champion> *_* OMG Im so happy!! *_* , κάποιος κάνει dodge.... Ξαναμπαίνω μου δίνει *meh...*, κάνω reroll δίνει χειρότερο, ξανα κάνω, δίνει ΓΤΠ και δεν κάνει κανείς dodge! Im fcking done!!! παω afk μέχρι η Rito να μειώσει το time penalty ή να κάνει μόνιμο draft pick mode στο howling abyss!
billsnake21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μπαίνω aram και μου δίνει <best aram champion> *_* OMG Im so happy!! *_* , κάποιος κάνει dodge.... Ξαναμπαίνω μου δίνει *meh...*, κάνω reroll δίνει χειρότερο, ξανα κάνω, δίνει ΓΤΠ και δεν κάνει κανείς dodge! Im fcking done!!! παω afk μέχρι η Rito να μειώσει το time penalty ή να κάνει μόνιμο draft pick mode στο howling abyss! Άρχισε να παίζεις με μποτάκια.Δεν παλεύεσαι
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Νομίζω το να παίξεις απέναντι σε bots είναι η καλύτερη λύση. Άρχισε να παίζεις με μποτάκια.Δεν παλεύεσαι WTF dude? Σε πειράζει που βγάζω τον πόνο μου ή που κράζω την Rito? Ποιο είναι το best aram champion? Πολλά μπορεί να είναι ανάλογα τα γούστα. Δεν ανέφερα champions γιατί ήθελα να επικεντρωθώ στο feeling και οχι να ανοίξει μια άλλη συζήτηση με διαφωνία για το πιο champion είναι καλύτερο ή ποιος τον έχει μεγαλύτερο...
SakafliaC Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πολλά μπορεί να είναι ανάλογα τα γούστα. Δεν ανέφερα champions γιατί ήθελα να επικεντρωθώ στο feeling και οχι να ανοίξει μια άλλη συζήτηση με διαφωνία για το πιο champion είναι καλύτερο ή ποιος τον έχει μεγαλύτερο... Εγώ απλά ρώτησα γιατί νόμιζα ότι έχει ανακηρυχθεί καλύτερο aram champion και δεν έχω πάρει πρέφα
billsnake21 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 WTF dude? Σε πειράζει που βγάζω τον πόνο μου ή που κράζω την Rito? Πολλά μπορεί να είναι ανάλογα τα γούστα. Δεν ανέφερα champions γιατί ήθελα να επικεντρωθώ στο feeling και οχι να ανοίξει μια άλλη συζήτηση με διαφωνία για το πιο champion είναι καλύτερο ή ποιος τον έχει μεγαλύτερο... Too much bronze attitude γενικά ρε παιδάκι μου..
Panagiotis32 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Too much bronze attitude γενικά ρε παιδάκι μου.. γενικά ρε παιδάκι μου λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις