SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δεν κατάλαβα τι λες, δεν έχει πάντως σχέση το gamestyle σου με το πόσους πόντους παίρνεις/χάνεις
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 το gamestyle επηρρεάζει και πολύ στο επίπεδο που είμαι εγώ κάποιος που παίζει με τον main του trynda και έχει μάθει να σολάρει, έχει ένα gamestyle και μια απόδοση που εξαρτάται περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα και όχι από τους συμπαίχτες καλά παίξουν οι συμπαίχτες, κακά παίξουν οι συμπαίχτες, ο trynda μπορεί να τελειώσει με 21/9, μπορεί και όχι, είναι θέμα επιπέδου αντιπάλου (περισσότερο εννοείται, όλα παίζουν ρόλο) όσο ανεβαίνουν οι αντίπαλοι τόσο περισσότερες πιθανότητες για ήττα έχει και αντιστρόφως αν το game style σου είναι tank jungle ή mage all over the map όμως όσο καλά και να παίζεις, το πόσο καλά θα αποδόσεις εσύ εξαρτάται πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους παρά από την αντίπαλη ομάδα άρα αν δεν παίζει ένας καλά στην ομάδα, ταυτόχρονα δεν αποδίδεις κι εσύ όταν είσαι μαζί του στατιστικά δηλαδή μπορεί να έχεις ένα σωρό ήττες που έγιναν με άσχετους αντίπαλους και να χεις νίκες με συγκριτικά ανώτερους αντιπάλους αυτό γίνεται πάντα αλλά στατιστικά δεν μπορεί να γίνει σε τέτοια έκταση με το πρώτο gamestyle, είναι πολύ πιο σταθερή η απόδοση άρα αναλόγως του game style, μπορεί να δεις διαφορετικές διακυμάνσεις στη βαθμολογία στο πρώτο game style παίζεις καλά = περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις πόντους edit: κάνε το εξής, πάρε και παίξε karthus για 30 παιχνίδια και πίστεψέ με δεν θα έχεις καμμία διαφωνία μετά
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Τα χεις μπερδέψει λίγο φίλε μου νομίζω. Αυτό που περιγράφεις εσύ δεν είναι gamestyle είναι το πώς παίζεται το κάθε champ. Ο Trynda παίζεται με splitpush είτε είσαι στο silver είτε είσαι στο diamond. Η ομάδα σου σ επηρεάζει στο πόσο καλά ξέρει να παίξει 4vs5. Στο diamond η διαφορά είναι ότι καταλαβαίνουν ότι όσο μένουν ζωντανοί σε teamfight 4vs5 εσύ θα σπας. Η βαθμολογία σου, το πόσους δηλαδή πόντους θα πάρεις σε κάθε νίκη δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά που περιγράφεις παρά μόνο με το mmr σου. Τέλος τι είναι το mage all over the map? Ο TF?
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 αφού έγραψα από την αρχή τι εννοούσα εσύ κολλάς στο αν το λες game style και με βάζεις να γράφω, έλεος - επανέρχομαι σε αυτό που ήθελα να ρωτήσω αντίπαλος Olaf, 18 level χωρίς extra magic resistance όπως βλέπετε http://s15.postimg.org/wxp5echgb/Capture1.png εγώ mage, 18 level, full items, κουβαλάω και όποιος με βλέπει το βάζει στα πόδια ο Olaf ενώ δεν έχει extra magic resistance, ούτε τρελά health items πάλι δεν νιώθει και τίποτα όταν εγώ παίζω Olaf και έχω απέναντι κάτι με magic dmg, οτιδήποτε, από teemo μέχρι mundo, chogath ξέρω εγώ, παίρνω magic resistance πάλι όμως τρώω τόσο μα τόσο ξύλο ρε παιδιά... τι πρέπει να κάνω; είναι θέμα runes; να βάλω full health; full magic resistance ακόμη και αν δεν είναι primary; για πείτε
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Άρα το πρόβλημα σου είναι ότι πιστεύεις ότι με τα συγκεκριμένα champs που παίζεις εξαρτάσαι απ την ομάδα σου περισσότερο απ το να παιζες κάτι άλλο, σωστά?
teoepi2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 ρε sakafliac ξεκόλλα λίγο, δεν έχω πρόβλημα, έγραψα ότι καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν διακυμάνσεις στο point system, έγραψα που το διαπίστωσα και έχεις κολλήσει να πούμε, δεν είμαι τόσο geek να συζητάμε για αυτό με τις ώρες, άραξε, πάμε παρακάτω, θέλω τόση ώρα να ρωτήσω κάτι στο gameplay και τόση ώρα συζητάμε λεπτομέρειες για nerds η ερώτηση είναι πιο πάνω για όσους έχουν καμμιά συμβουλή
SakafliaC Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Και γω σου γραψα ότι δεν υπάρχουν διακυμάνσεις στο point system, άρα διαπίστωσες λάθος.
haris013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 έχει κανείς να μου χαρίσει κανα 30αρι account στον eune? δεν με ενδιαφέρει να έχει mmr, παίκτες, skins κλπ, απλά να είναι 30 lvl και να μην το θέλει κάποιος, αν οχι 30 ισως κοντά στο 30?
seloner Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 έχει κανείς να μου χαρίσει κανα 30αρι account στον eune? δεν με ενδιαφέρει να έχει mmr, παίκτες, skins κλπ, απλά να είναι 30 lvl και να μην το θέλει κάποιος, αν οχι 30 ισως κοντά στο 30? Παρε απο το ebay κανενα με 15-20 ευρω.Τσαβα λιγο δυσκολα να σου δωσει καποιος. 2
haris013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Παρε απο το ebay κανενα με 15-20 ευρω.Τσαβα λιγο δυσκολα να σου δωσει καποιος. δεν θα είχα θέμα απλά επειδή είναι για ένα φίλο που έχει main στον west και δεν θέλει να το μεταφέρει δεν ξέρω αν θα πληρώσει, αν και αμελητέο το ποσό.
Luxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τον παρατησα τον draven. Οπως λενε και στα high elos δεν αξιζει.. Υπαρχουν adc αρκετα πιο ευκολα που φερνουν καλυτερα αποτελεσματα με λιγοτερη προσπαθεια. 1
gauss00 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 error 1935 sto lol!! Καλησπέρα παιδιά,έχω θέμα με την εγκατάσταση στο λολ τι πρέπει να κάνω;;
Atallos1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δοκιμασε να κανεις μονο του εγκατασταση το redistributable απο το site της Microsoft
gauss00 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δοκιμασε να κανεις μονο του εγκατασταση το redistributable απο το site της Microsoft δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση του visual c ++
Προτεινόμενες αναρτήσεις