Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω καιρό να μπω στο lolnexus και δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα, όταν είσαι σε game δοκίμασε το να δεις, όταν ήμουν silver είχα παίξει με diamond IV

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οταν λεω εχει elo , δεν εννοω οτι εχει σχεση με το ranked

Αλλο elo εχεις στο ενα , αλλο στο αλλο . Ξεχωριστα queues ειναι

Δημοσ.

αν ναι μπορεί το έχω ακούσει, αλλά γενικά στα normal τρολλάρουν πολλοί μην tryhardάρεις και φυσικά μην νευριάζεις

Δημοσ.

Τελευταία παίζω μόνο normal blind pick και εχω απογοητευτεί τόσο απο το matchmaking που σκέφτομαι να το παρατήσω το game. Οσο mainara Voli jungle και κουβαλούσα τρελά είχα win rate 65% με try hard mode όμως στο φούλ! Τωρα που παίζω διάφορα champions το winrate έπεσε στο 25% στα τελευταία 20 games...

Ουτε throws κάνω, ούτε tilting. Παίζω καθαρά safe. Τα ίδια σκουπίδια που είχα, εξακολουθώ και έχω με την μόνη διαφορά οτι δεν μπορώ να είμαι MVP συνεχώς για να κουβαλήσω το game.

Και τους λέω σκουπίδια γιατί είναι τοξικοί με το παραμικρό, έχουν 0 ομαδικότητα, tilt όσο δεν πάει άλλο, blame τους άλλους και το βασικότερο οτι το game έχει ωριμάσει τόσο (6 χρονια τώρα) και ακόμα η πλειονότητα των silver-gold παικτών (εκεί γύρω είναι το elo μου) δεν έχει μάθει ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ στο παιχνίδι που θα πρεπε να θεωρούνται δεδομένα... Αυτό μου δίνει την αίσθηση οτι παίζω με 10χρονα...

Ισως φταίω εγω που στα 3,5 χρονια που παίζω LoL δεν κατάφερα να φύγω απ'αυτο το elo hell... ή μήπως φταίει που παίζω κατα κόρον solo. Οπως και να'χει όμως δεν μου αξίζει τέτοια σαπίλα στο match making.

Μόνο αν η Riot αναθεωρήσει τις απόψεις της περί "prisoners island" υπάρχει σωτηρία....

Νομίζω το να παίξεις απέναντι σε bots είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

Μαγκες ειπα να ξεκινησω να μαθαινω draven. Μεχρι στιγμης 0/6 νικες.. Αξιζει να συνεχισω ή να ασχοληθω με κατι αλλο; Πηγα στο west server που ειμαι bronze, γιατι στο gold elo δυσκολα τα πραγματα, απο τη στιγμη που δε ξερω καθολου τον χαρακτηρα..

Δημοσ.

αφού θες να πας σε κάτι πιο skilled πάνε σε kalista ή vayne, τώρα αν θες να κάνεις τραίνο εύκολα σε κάθε game μάθε να farmάρεις εναλλάσσοντας το Q της Jinx και το game το κουβαλάς άνετα.

Δημοσ.

hello, παίζω lol για πλάκα, δεν το πολυψάχνω αλλά από την περασμένη βδομάδα δοκιμάζω ranked (βασικά μπήκα σε ranked από λάθος μετά το update, πριν νόμιζα ότι μόνο με ομάδα μπορείς να παίξεις ranked... ότι να ναι)

σήμερα πέρασα στο silver v και βλέπω ότι όλοι έχουν μηδέν points και recently joined this league emblem

αυτό σημαίνει ότι είναι καινούργιο group και όλοι αυτοί δεν έχουν παίξει ούτε ένα game ακόμη; ή δεν έχω καταλάβει τι είναι τα points; πόντοι για τις νίκες δεν είναι υποθέτω;

Δημοσ.

Σε κάθε σου νίκη θα παίρνεις 20-25 points.

Μόλις πας 100 points θα παίξεις promos. Θα παίξεις δηλαδή 3 games και αν κερδίσεις τα 2 θ ανέβεις silver 4. 

Και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

ναι, ok αλλά εγώ ρωτάω πως γίνεται να έχουν όλοι μηδέν points

silver V δείχνει 24 άτομα με 0 points, 1 άτομο με 5 points, silver IV, III, II, I όλους τους δείχνει με μηδέν points

όλοι αυτοί είναι από promotion και δεν έχουν παίξει ακόμη games δηλαδή;

Δημοσ.

Σε κάθε σου νίκη θα παίρνεις 20-25 points.

Μόλις πας 100 points θα παίξεις promos. Θα παίξεις δηλαδή 3 games και αν κερδίσεις τα 2 θ ανέβεις silver 4. 

Και πάει λέγοντας. 

ναι, ok αλλά εγώ ρωτάω πως γίνεται να έχουν όλοι μηδέν points

silver V δείχνει 24 άτομα με 0 points, 1 άτομο με 5 points, silver IV, III, II, I όλους τους δείχνει με μηδέν points

όλοι αυτοί είναι από promotion και δεν έχουν παίξει ακόμη games δηλαδή;

Ναι,Αλλα δεν ειναι υποχρεωτικό να παιρνεις 20αρια εξαρταται απο το M.M.R(Match Making Rating) σου και το MMR που εχει ο μεσος ορος στο Tier η Division που βρισκεσαι. 

@Luxx(νομιζω) που θες να παίξεις draven. Δοκίμασε build: boots of swifteness, Ghostblade -> duskblade -> Maw/rapid firecannon -> ie

Δημοσ.

Εκεί κόλλησες εσύ? Τι σχέση έχει αυτό μ αυτό που ρωτάω.

Ο μέσος όρος τόσο παίρνει 20-25 και τόσο θα παίρνει και αυτός αφού ανέβηκε τώρα, γύρω στο 25.

Δημοσ.

Όταν έχεις πολύ υψηλό mmr σε σχέση με το division σου υπάρχουν μεγάλες αυξήσεις. Πχ παλιότερα όταν tryhardara είχα πάει gold 1 από τα προμο του gold 3. Ακόμα παλιότερα το είχαμε πάθει με το team στα ψηλα platinum. Στην αντίθετη πλευρά όταν έχει λιγότερο elo από το division elo που θα έπρεπε να έχεις πέρνεις ελάχιστους πόντους.

edit 

Γι αυτό που ρώτησε ο τεοπι ναι φίλε σε πέταξε σε καινούργια λίγκα και όπως και εσύ έτσι και οι υπόλοιποι μπήκαν πολύ πρόσφατα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει σχεση γιατι λογικα ειναι νεος σε ranked Qs και να θελει να συνεχισει να ασχολειται με ranked θα πρεπει σιγα σιγα να μαθει πως δουλευει το συστημα.Δεν ειπα καν κατι διαφορετικο απο αυτο που πες εσυ απλα το συμπληρωσα λιγο,οπως ηρθε ο Nath και συμπληρωσε εμενα.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά απλά τελικά δε ρώταγε καν αυτό, ρώταγε για τους άλλους που έβλεπε στα leagues.

Τέλος πάντων όλα καλά.

Και Lux το build είναι πάνω κάτω αυτό ακριβώς που σου πε ο maiden. Streamάρει και ο Geranimo τώρα που παίζει full Draven μπες να δεις αν θες.

Δημοσ.

καλά μην τσακώνεστε, το χω καταλάβει ήδη ότι υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στους πόντους γιατί ειδικά τη προηγούμενη βδομάδα πήγαινα ασανσέρ επειδή το game style μου βασίζεται πολύ στους υπόλοιπους οπότε μπορεί τη μία να νικούσα καλύτερους παίχτες άνετα και το σύστημα να με έκανε flag για να δώσει πόντους ενώ την άλλη το εντελώς αντίστροφο οπότε έχανα πολύ απότομα

αντίθετα άλλα game style που η απόδοσή τους εξαρτάται περισσότερο από την αντίπαλη ομάδα μπορεί να μη βλέπουν μεγάλες διακυμάνσεις γιατί και να χουν έναν τζούφιο στην ομάδα τους ουσιαστικά θα έπαιρναν πιο δυνατά kills ενώ εγώ άμα έχω κάποιον που δεν προχωρούσε τότε συνήθως δεν μπορώ να προχωρήσω ούτε εγώ (παίζω πολύ mages καταλάβατε, αν δεν υπάρχει κάποιος μπροστά, δύσκολα ανεβαίνω)

-

θέλω να ρωτήσω κάτι και για το gamplay, μισό να βγάλω μερικά screenshot

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...